"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 8 septembrie 2014

Milanoo Passion for Fashion| Rochia bodycon și clutch-ul auriu

Unboxing & First Impressions


               Cu magazinul online Milanoo sunt la prima colaborare, luna trecută fiind prima dată când am aflat despre acest site și când am luat contact cu produsele comercializate acolo. În cadrul acestei colaborări am primit (la alegere, bineînțeles) un colet generos care mi-a ajuns direct la ușa, într-un timp foarte scurt calculat din momentul trimiterii comenzii. Spre deosebire de celelalte site-uri asiatice care îmi trimit colete (și care vin de fapt ambalate în pungi din plastic sau hârtie), coletul Milanoo chiar a fost un colet în adevăratul sens al cuvântului, adică o cutie din carton de mari dimensiuni:



                 Produsele comandate de mine au fost împachetate în multiple hârtii și hârtiuțe (nu e cazul imaginilor, eram prea curioasă să vad articolele si nu am făcut pozele decât după ce mi-am adus aminte) și au venit însoțite de bilețel cartonat cu mesaj de mulțumire, în interiorul căruia se găsea o pseudofactură și detaliile despre eventualul retur. Pe lângă acest bilețele am primit și o batistuță pentru ochelari foarte stylish.  



                Conținutul l-ați văzut parțial în această postare, cu excepția unui singur produs pe care o să vi-l arăt în cadrul acestui articol. Așadar am comandat două genți și o pereche de sandale. Cel mai mult dintre cele trei produse, îmi plac sandalele nude/roșii, sandale pe care cred ca le-ați văzut la mai toate bloggerițele din țară - și de asemenea cred că fiecare dintre ele a confirmat buna calitate a acestora. 


                  Dacă observați acolo în cutie, pe lângă sandalele de care vorbeam mai sus și de geanta nude lăcuită, mai există o geantă plic aurie, pe care recunosc că deși am purtat-o în cadrul acestei postări, la o ținută prea puțin pretențioasă, am luat-o pentru o ocazie specială la care voi participa în curând. În afara de faptul că e sclipicioasă, ea este foarte simplă, iar auriul este destul de stins, aproape argintiu într-o anumită lumină. 

          Am ales o rochie alb-negru bodycon cu motive baroce, cumpărată de la New Yorker, rochie pe care o iubesc foarte mult, datorită faptului că printul aglomerat creează anumite volume pe corp, însă într-un mod ciudat aparatul foto a păcălit această iluzie și a reușit cumva să obțină un efect opus în pozele mele ... 



Ce spuneți, vă place gentuța cu glitter auriu?

My look








              În altă ordine de idei, produsele comandate de pe acest site îmi plac, în mod deosebit apreciez sandalele, așa cum am specificat și mai sus, și tare rău îmi pare de ploile și temperaturile de acum care mă împiedică să le mai port, dar bune vor fi și la anul. 

În aceste poze am purtat:
Rochie New Yorker
Sandale random
Clutch auriu Milanoo (aici)  disponibil și pe negru
Cercei Asos


Bloggerițele care doresc să aplice la programul Milanoo, o pot face AICI




VintageLook  


21 de comentarii:

  1. Geanta nude chiar imi place foarte mult!:) S-o folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, nu o port foarte des, dar aveam nevoie de un astfel de model, si mie imi place tare mult!
      pupici!

      Ștergere
  2. Plicul îmi place foarte mult, e finuţ şi elegant, chiar versatil, uşor de purtat! ♥
    Îmi place tare mult şi geanta, să nu mai spun de acele sandale absolut superbe! ♥
    Pupici, Simo. Să te bucuri de toate cu multă încântare. O duminică minunată, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult, draga mea Mihaela, ma bucur ca-ti plac alegerile mele! Pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Merci, Florina, ma bucur ca-ti place!
      Tu ce mai faci, am observat ca nu ai mai postat de ceva timp...

      Ștergere
  4. Am multe de spus, idei care nu au legatura intre ele; le las sa iasa la iveala in ordine aleatorie! :))
    Cred ca predispozitia pe care - se spune ca - o au Racii ne determina o preferinta catre astfel de cadre pentru shooting-uri imi plac si mie foarte mult, numai catre asa ceva as merge! :
    Imi place formularea mesajului de multumire, ideea in sine e de apreciat! Chiar dragut designul lavetei pentru ochelari! :)
    Frumoasa foc gentuta auriu-argintie, imi place desginul - pare a avea patina timpului, nota vintage!
    Superb look, draga mea Simo! Mereu uimitor de frumoasa si expresiva!

    Te imbratisez, scumpa!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce bine zici, al meu barbat s-a plictisit de cadre de genul acesta, astazi m-a scos in oras, in lume, pentru poze, nu a mai suportat peisajul acesta dezolant :))
      Ce sa zic, draga mea, ma bucur ca iti place si aceasta gentuta, am uitat sa specific in postare ca acel glitter cam curge, dar in rest sunt foarte multumita de ea, o sa-si indeplineasca cu succes rolul pe care i-l voi atribui.
      Iti multumesc frumos pentru feedback, te-am pupat, scumpa mea, bafta maine!! :)

      Ștergere
  5. Este interesanta rochita, materialul pare sa aiba un model putin in relief sau mi se pare mie? Nu mai zic ca pe tine se muleaza foarte frumos... Da, e draguta geanta, sclipirea se vede patinata in poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, materialul este usor reliefat, ca un brocart arata, desi nu stiu daca este intr-adevar, e cam supraelastic. Rochita e foarte frumoasa si serios ca in realitate arata mult mai bine decat in poze, nu prea am stiut sa o pun in valoare de data asta. Oricum ma bucur mult ca ti-a atras atentia.
      Merci frumos, pupici!!

      Ștergere
  6. Imi place plicul, auriul discret se potriveste frumos la ocazii. Imi place si rochita, se muleaza frumos. :) Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, pentru ocazii l-am luat si eu, aveam nevoie de unul de genul acesta, ma bucur ca-ti place, te-am pupat!!

      Ștergere
  7. Îmi place mult plicul, este simplu dar de efect! Am căutat și eu ieri un plin auriu în genul acesta dar în cele din urmă am optat pentru unul negru pentru că nu am găsit niciun astfel de plic care să-mi placă, majoritatea aveau tot felul de aplicații care nu-mi plăceau deloc. Chiar mă gândeam că pe un site asiatic sigur aș fi găsit ce-mi doream eu.
    Rochița de la New Yorker e superbă și te avantajează, iar tu ești o frumoasă!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, pe site-urile asiatice sunt enorm de multe modele de plicuri de ocazie, chiar pentru toate gusturile, numai ca trebuie sa te gandesti din timp ca sa iti comanzi.
      Multumesc mult, draga mea, ma bucur ca-ti place rochita, e unica la mine in garderoba! :)
      pup!

      Ștergere
  8. Vai, cat esti de frumoasa!
    Privesc cu drag aceste fotografii in care tu ne uimesti cu tinutele si frumusetea ta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am admirat sandalele rosii pe toate blogurile in care le-am vazut! Sunt superbe ♥
    Te invit la un tag, daca ai timp: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/09/very-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea, o sa trec sa vad despre ce este vorba! Te-am pupat!!

      Ștergere
  10. Am trecut pe-aici de mai multe ori ... o singura data am lasat si un comentariu ...,,domnita boema,, daca-ti aduci aminte. Intre timp ai devenit o doamna, suava si calda ca intotdeauna :)
    Acum indraznesc sa intreb referitor la cumparaturile de pe site-urile externe ... de exemplu cat costa transportul si daca materialele sunt asa cum le vedem(cat de cat)?
    Casnicie frumoasa sa ai si urmasi la fel de frumosi.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina, sigur ca imi amintesc de tine, cred ca mi-ai lasat vreo doua sau trei comentarii, printre care si unul in care mi-ai spus ca m-ai vazut in zona Traian, nu-i asa? :D
      Iti multumesc frumos pentru urari, intr-adevar de 3 luni sunt doamna, traiesc si ma bucur de aceasta noua etapa din viata mea si sper ca la anul sa vina si urmasii :P
      Referitor la cumparaturile pe aceste site-uri asiatice, am mai scris aici despre parerea mea: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2014/08/retrospectiva-lunii-august.html
      de asemena te incurajez sa citesti postarea scrisa de Miu Miu, ea are o experienta mult mai vasta legata de cumparaturile de pe aceste site-uri: http://miu-miu.ro/shoppingul-online-cum-comand-pe-siteurile-straine/
      In general, recunosc ca imi este cam teama sa recomand un site anume, am avut experiente diametral opuse cu acelasi magazin oline si atunci nu prea imi vine sa ma risc, cred ca tine mult de noroc.
      Ca sa vezi costul total al unui produs, cel ma bine este sa simulezi o comanda, pui articolul dorit in cos si apoi mergi spre check out sa vezi cat este costul transportului. La unele site-uri transportul este gratuit, dar preturile sunt mai mari...posibil sa ajungi tot acolo.
      te-am pupat, draga mea, iti multumesc frumos pentru vizita!

      Ștergere
    2. Da, da, da ...eu sunt ,,aia,, cu ochii de vultur ... adevarul este ca nu ai cum sa treci neobservata ... draga mi-esti :)
      Multumesc pentru ponturi ... probabil ca nu o sa-mi risc bugetul, limitat de fel, pentru cumparaturi riscante.
      Sa va dea Cel de Sus noroc, sanatate si zile frumoase in anotimpurile casniciei.
      Te mai vizitez.... subtile si tacute vizite, dar incerc sa nu lipsesc prea mult.
      Cristina

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!