"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 10 mai 2014

Testez produse elevina.ro

          Magazinul online elevina.ro a demarat o campanie de testare în blogosfera de beauty, după cum probabil ați văzut la mai multe bloggerițe săptămâna trecută, în urma căreia am fost invitate să ne alegem câte un produs din aproximativ toate categoriile site-ului. Așadar iată ce am ales eu:


           Este vorba despre patru produse: unul pentru îngrijirea tenului - o crema Skincode cu SPF uriaș - 50, o perie de păr Olivia Garden cu mâner din bambus și înveliș ceramic, un gel de duș cu zmeură și mentă și o trusă de farduri pentru pleoape Parisax Beauty în nuanțe de verde olive - ton în ton cu ochii mei. :)

            În momentul de față sunt în plină testare a produselor, folosesc gelul de duș în fiecare zi, aroma pe care am ales- o eu, este perfectă pentru primăvară și mă binedispune în fiecare dimineață - este tonicul perfect pentru începerea unei noi zile de lucru. 

      Nuanțele din trusa de machiaj le-am purtat prima dată în mod separat (cele mai întunecate) și în combinații simple cu iluminarea colțului interior al ochilor cu ajutorul nuanței mai deschise din partea stângă. Le-am încercat și cu primer, dar și făra. Concluziile le veți afla în cadrul unui review separat.


           Dacă nu sunteți familiarizate cu acest site, aflați că elevina.ro comercializează un număr impresionant de produse împărțite pe mai multe categorii - produse de machiaj, pentru îngrijirea tenului, a corpului, dar și a părului atât pentru femei cât și pentru bărbați, existând pe site chiar și o categorie cu produse pentru îngrijirea copilului. În categoria ”aparatură de salon”, pe lângă perii de păr similare celei pe care v-am prezentat-o eu mai sus, se găsesc și aparate pentru coafarea părului, ustensile de frizerie/coafura, dar și manichiura/pedichiură. 

Vă invit să studiați oferta bogată a site-ului, mai ales că ea (invitația) vine însoțită și de posibilitatea câștigării unei truse profesionale de machiaj, conform bannerului de mai jos: 

În ceea ce mă privește pe mine, în curând voi reveni cu impresii despre produsele pe care le testez în prezent. Până acum am un produs preferat, sunt curioasă dacă intuiți despre ce este vorba! :)

Din tot ceea ce am primit pentru testare, cel mai mult mi-am dorit crema Skincode cu spf 5o(click), asta pentru că am neapărată nevoie de o protecție ridicată dat fiind faptul că încă nu mi s-au vindecat cicatricele de pe față. 



Voi ce cremă SPF folosiți anul acesta? Ați încercat Skincode?



VintageLook

12 comentarii:

  1. Să le foloseşti pe toate cu drag, Simo! ♥
    Abia aştept să ne povesteşti în detaliu despre fiecare produs în parte, review-ul cremei cu SPF 50 fiind cel mai aşteptat de mine :-)
    Pupici cu drag! :-* ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. ador gelurile cottage desi, (stupoare) de cand mi-am deschis blogul nu mi-am mai cumparat :)).

    sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona draga, sa le folosesti pe toate cu multa placere!
    Si eu folosesc mereu creme cu SPF, desi maferesc de cele cu un factor prea mare, insa in situatia ta chiar este necesar.

    Hmm, presupun ca miroase a vara cand faci baie cu gelul Cottage :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Spor la folosit în continuare! :D
    Vânez și eu crema de la Skincode. Încă nu am încercat nimic din ce ai tu bun pe acolo :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de bunatati ai ales!
    De la Skincode nu cred ca am mai incercat ceva sau nu tin eu minte, dar vazusem tot pe elevina o crema cu SPF 30, cred ca o s-o iau. Dar neaparat o sa mai incerc si un alt produs OLOS.
    Nuantele alea cred ca merg combinate si cu putin portocaliu/auriu. Poate postezi un look cu ele.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere.
    Abia astept sa citesc si review-urile. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de bunătăți! Să le folosești cu plăcere!
    Anul acesta folosesc crema cu SPF 50+ de la Bioderma, dar sunt curioasă și de aceasta de la Skincode.
    Hm, să fie paleta de farduri preferata? Sau peria? :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca miroase superb gelul de dus.Nu am incercat nimic de la Cottage pana acum,dar mereu cand le vad imi promit ca o sa incerc.
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. WoW! Imi plac tare mult culorile fardului pe care l-ai ales.Abia astept sa citesc review-ul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate arata minunat! Banuiesc ca sunt si foarte bune produsele. Perie de par de la acelasi brand am avut si eu, dar cu perii de lemn, cumparata acum sase ani din Berlin. M-am inteles minunat cu ea si daca nu o uitam in baia unui hotel o aveam si acum. Ma bucur sa vad ca exista si la noi. Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristina Barbieru15 mai 2014 la 16:51

    Toate produsele arata foarte bine !! Din pacate nu am folosit nici unul din ele ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!