"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 8 mai 2014

False Lash Effect Mascara Max Factor (black brown)

Zilele trecute, pe când pregăteam acest review, mi-am dat seama că a trecut mai bine de un an de zile de când nu v-am mai vorbit pe blog despre un nou rimel și tot cu această ocazie am realizat că False Lash Effect Mascara este singurul pe care l-am testat în această perioadă de timp și mă întreb cum de am rezistat atâta timp fără să mă roadă curiozitatea vis-a-vis de noile lansări de pe piață.


În sfârșit, trecând la rimelul propriu-zis, în timp ce-l foloseam mi-am adus aminte de Masterpiece, unul dintre cele mai bune rimeluri pe care le-am încercat de-a lungul timpului, iar în afară de celebrul 2000 Calorie, nu cred să mai fi încercat vreun alt rimel Max Factor până acum. În general, trebuie să recunosc că nu sunt foarte familiarizată cu produsele acestui brand, deși are o plaja de produse de makeup foarte largă, așa că mulțumesc mult Luciei de la All that beauty things pentru posibilitatea oferită de a testa acest rimel.


False Lash Effect – Full Lashes.Natural Look Mascara, pe denumirea lui completă este un rimel cu periuță rigidă de dimensiuni mari și peri cauciucați. Precum se observă din imagini eu dețin nuanța black brown, un maro întunecat absolut perfect pentru tenurile mai deschise la culoare/pentru blonde în general. Deși eu nu sunt blondă, consider că acest rimel bine arată și pe genele mele și se armonizează foarte frumos cu nuanța tenului, iar adevărul este că îmi era foarte dor de un rimel maro pentru efectul natural pe care îl conferă machiajului, dar și datorită faptului că mai am două seturi de gene false maro și îmi lipsea un rimel în aceeași nuanță.  



Pasta are o textură cremoasă, sistemul de dozare nu lasă periuța să se încarce cu prea mult produs, ceea ce facilitează aplicarea. La început mi-a fost destul de dificil să mă obișnuiesc cu dimensiunea periuței, a trecut ceva timp de când nu am mai folosit una atât de voluminoasă, însă pe parcurs am început să mă obișnuiesc, deși pe genele inferioare și spre colțul interior al pleoapelor, nu reușesc încă o aplicare perfectă. Oricum dacă mă urmăriți de mai mult timp, cunoașteți faptul că eu mă ajut mereu de un al doilea rimel la aplicare, unul cu periuța mai îngustă și mai subțire pentru finisaj. Neavând unul maro, nu este cazul în pozele de mai jos.

Textura nu permite o aplicare cu mai mult de trei straturi în cazul genelor mele. Al treilea strat deja încarcă un pic cam prea mult genele și acestea încep să se lipească între ele. Două staturi aplicate la un interval de vreo 30 de secunde între ele, plus câteva accente pe vârful genelor, reprezintă, din punctul meu de vedre, cea mai bună metodă pentru gene bine definit.
Consider că punctul forte al acestui produs îl constituie separarea și definirea genelor și mai puțin volumul, conferind un aspect destul de natural.
Nu se fărâmițează și nici nu lasă urme pe piele de-a lungul zilei în contact cu fondul de ten sau cu sebumul pielii.

Vă las și câteva poze demonstrative:




Cea mai frumoasă nuanță pusă la dispoziție de către Max Factor pentru acest rimel este de departe acest albastru:



Voi folosiți rimeluri colorate?




                                                   VintageLook

17 comentarii:

  1. Am incercat, cu mult timp in urma, un rimel colorat (albastru), dar nu mi-a placut! Adica mie nu-mi statea bine cu el. Sau poate n-am stiut eu sa adaptez machiajul. Nu stiu, dar nu cred ca mi se potrivesc produsele de acest fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La brunete arata foarte fain acest rimel albastru si parerea mea e ca nu trebuie combinat cu nimic altceva, doar rimel si atat.
      Poate nu ai nimerit o nuanta frumoasa... :)

      Ștergere
  2. Ai niste gene de papusa! <3
    Nu am folosit pana acum nuante colorate dar nu spun niciodata, niciodata. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie ti-ar sta foarte bine cu nuanta aceasta, la culoarea tenului tau eu asa zic... :)
      Cat despre genele mele, cu alte rimeluri obtin volum mai mult :P

      Ștergere
  3. Ce-mi place cum arată periuța, dar și genele tale! Tare mă tentezi să-l încerc și eu, cel puțin nuanța aia de albastru e bestială.
    N-am mai purtat rimeluri colorate de câțiva ani și chiar mă bătea gândul să-mi cumpăr unul, dar mai aștept o perioadă că am deja 4 rimeluri proaspăt desfăcute.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-a cam incurcat periuta, nu neaparat ca e groasa, ci pentru ca nu are un varf mai subtiat, astfel incat sa pot acorda mai multa atentie si genelor inferioare.
      Eu zic ca un rimel albastru e obligatoriu la ochii caprui, arata minunat!!! :)

      Ștergere
  4. Simo, pozele before/after sunt mai mult decât grăitoare cu privire la acest produs. Chiar m-ai pus pe gânduri, nu am încercat nicio mascara de culoare maro, ar trebui să iau măsuri! ♥
    Acel albastru e divin, am şi eu o mascara pe albastru închis, îmi place tare mult, e de efect! ♥
    Te pup, Simo. Seară frumoasă şi bucurii în toate! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, draga mea, eu la inceput nu m-am gandit ca un rimel maro ar putea arata atat de bine pe gene, prima data l-am cumparat din greseala, dar acumparca simt nevoia sa am in permanenta unul din trusa.
      Pup si eu, weekend placut!

      Ștergere
  5. Madalina Lina8 mai 2014 la 22:01

    Pozele arata calitatea produsului , dar cred ca de vina pentru pozele acestea frumoase sunt si ochii tai care sunt in contrast cu genele . Cu asa ochi frumosi este imposibil sa nu-ti fuga ochii de la rimel la ei :d . M-ai facut super curioasa si cred ca o sa-l caut pentru a-l achizitiona . Si nu , eu nu folosesc rimeluri colorate :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil ca diferenta mare dintre poze, sa fie cauzata si de culoarea naturala a genelor mele naturale, pentru ca rimelul nu ofera cel mai bogat volum pe care l-am obtinut eu cu produse similare. Pe mine m-ar tenta mai mult cel albastru, daca intr-adevar albastrul este atat de intens.
      Puup!

      Ștergere
  6. Tin minte ca mi-a placut mult rimelul acesta. Pe maro nu l-am avut, dar se vede frumos, mai soft asa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as putea spune ca mi-a lasat un feedback neutru, imi place cum se vad genele, dar mi-as fi dorit mai mult volum.

      Ștergere
  7. Cristina Barbieru9 mai 2014 la 18:11

    Eu nu am incercat rimeluri colorate , desi ar fi o idee bunicica . Imi place cum se prezinta acest rimel !! <3 Ai niste ochi superbi ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, Cristina, un rimel albastru iti sugerez sa incerci, sa-ar putea sa-ti placa deosebit de mult experienta.. :)
      Pupici! Un weekend placut!

      Ștergere
  8. Nici mie nu-mi vine a crede ca n-am incercat niciun rimel MF! Hmm...n-a fost sa fie sa ne intalnim! Mereu am gasit cate ceva care mi-a placut pentru timp indelungat si nu le-am facut loc in viata genelor mele! :))

    Vaaai, mi-ai amintit cat am iubit rimelul albastru (Electric Blue) de la Nyx!

    Simo, genele tale sunt perfecte pentru reclame publicitare la mascara! Pe cuvant!!! Imi place mult cum arata rimelul asta, in every ways!

    O seara faina, scumpa Simo!
    Eu ma pregatesc de milionar; ii vad pe fata cea calma si pe domnul in varsta care au fost in editia anterioara a emisiunii; domnul respectiv a ramas si in emisiunea "mea"! :)

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!