"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 18 mai 2014

Cele 11 produse The One - impresiile mele după circa 10 zile de folosire


Cu siguranță ați citit o mulțime de impresii legate de gama The One testată de mai toate bloggerițele de beauty în cadrul campaniei lansată de Oriflame luna aceasta, așa că a sosit și rândul meu să vin cu o postare dedicată produselor de machiaj.
Deși nu am menționat în postarea trecută, atunci când v-am prezentat cele două oje, eu personal, am fost foarte impresionată de pachetul consistent pe care Oriflame ni l-a pregătit în cadrul acestei campanii. 



Este vorba despre 11 produse, după cum urmează:
·         Două oje – cappucino și orchide
·         Trei farduri cremă – beige pearl, olive green, golden brown
·         O pudra compactă – medium
·         Două luciuri de buze – trendy berry și rose glacier
·         Un rimel Volume Blast Mascara – negru
·         Fond de ten – natural beige
·         Corector/anticearcăn – nude beige

Produsele de makeup trimise reprezintă minimul necesar pentru realizarea unui machiaj de zi (pe care l-am și conceput pentru această postare), însă eu am mai folosit în plus un creion de sprâncene și am simțit foarte pregnant nevoia folosirii unui bronzer sau a unui blush, însă am reușit să mă abțin.  
Intrând direct în subiect, am început testarea așa cum era normal cu fondul de ten, fiind și produsul care mi-a creat cea mai mare curiozitate. Încă de la început trebuie să menționez faptul că sunt de părere că această campanie a avut un mare minus alegând să trimită spre testare un fond de ten și un anticearcăn fără să se consulte și să se ceară indicii despre nuanța necesară fiecărei bloggerițe implicată în acest proiect. A fost aleasă o nuanță medie, considerată a fi potrivită mai multor nuanțe de ten, însă din păcate am văzut numeroase mărturii ale fetelor care au testat aceste produse potrivit cărora natural beige și nude beige nu au fost potrivite tenului lor. Din fericire nu a fost cazul meu, pentru că acest natural beige cu subton galben, este exact ceea ce am eu nevoie pentru tenul meu.

Fondul de ten Illuskin este ambalat inteligent într-o sticluță cu pompiță (care se deșurubează si poate fi refolosită – mă gândesc acum la celebrul Colorstay care trebuie mereu mutat într-un alt recipient, dat fiind faptul că nu posedă pompiță) și are un SPF 20. Așa cum am menționat mai sus, nuanța natural beige are un subton ușor galben, iar dacă este să vorbim despre gradul de acoperire – eu nu pot să îl clasific sub nicio formă altfel decât ca fiind un fond de ten cu acoperire mică. Aplicat într-un singur stat pe fața mea nu se observă mai nimic, nici în două straturi nu obțin o acoperire medie, nu camuflează petele/cicatricile și nici nu micșorează optic porii sau ridurile, astfel încât din punctul meu de vedere este similar unei creme colorante, poate un BB cream cu acoperire mai mică. Are un finish lucios și necesită pudră pentru matifiere. Pe tenul meu rezistă doar câteva ore, după care dispare aproape în totalitate de pe zona T. Cred că ar fi potrivit unui ten ușor uscat și unei nevoi de acoperire mai mică.

În schimb anticearcănul Illuskin are o acoperire medie și o textură care recunosc că mi-ar fi plăcut pe post de fond de ten, motiv pentru care după ce am aplicat fondul de ten în două straturi (aplicate cu bun simț), pe zona T și în jurul ochilor am folosit acest corector pentru o acoperire mai bună. La început are și el un finish ușor lucios lăsând posibilitatea să fie întins perfect, după care începe să se matifieze și conferă o rezistență mai bună întregului proces, fond de ten + corector. Nuanța sa este puțin mai deschisă decât a fondului de ten, așa cum este normal și are 10 ml.

Pudra Illuskin îmi pare a fi într-o nuanță similară corectorului, adică ușor mai deschisă decât a fondului de ten și din punct de vedere a calității nu m-a dezamăgit. Mulți ani am folosit o pudră cu ambalaj vișiniu marca Oriflame, care, deși nu-mi mai amintesc prețul, știu că era destul de ridicat pentru categoria de prețuri folosită de acest brand, insă calitatea sa merita fiecare bănuț, de aceea am cumpărat-o ani la rând. Aceasta pudra îmi amintește destul de mult de acel produs și mă declar mulțumită de calitatea ei. Matifiază foarte frumos, fără a lăsă pielii un aspect încărcat, iar rezistența pe parcursul zilei este mai mare decât a produsului pe care îl folosesc eu în mod curent – o pudra Phisicians Formula antirid (nu v-am vorbit despre ea). E micuță, compactă și nu ocupă mult loc în portfard, fiind prevăzută cu o oglindă generoasă și un burețel elegant pentru retușuri. Are 8 grame.

Fardurile cremă nu reprezintă un produs must have pentru mine, în general le consider a fi utile pe post de bază de machiaj, pentru intensificarea nuanțelor fardurilor pulbere pentru pleoape și pentru o mai bună aderență a acestora. Fardurile cremă nu rezistă prea mult timp pe pleoape fără un primer, deși aplicate într-un strat foarte subțire, cele trei The One au reușit să reziste eroic câteva ore bune, fără să fiu nevoită să fac niciun retuș. Le recomand cu primer totuși, dar și folosite precum am spus mai sus, ca bază. Consistența lor este ușor aerată, un soi de spumă compactă care se aplică foarte ușor și cu degetele și cu pensula. Fardul deschis la culoare – beige pearl – nu are o intensitate la fel de mare ca celelalte două, însă este mult mai versatil fiind un produs ideal pentru iluminarea tenului. Probabil va fi folosit mai mult în acest scop de acum încolo.


cu blitz/ fară blitz
Despre cele două glossuri de buze nu pot să spun prea multe lucruri, asta pentru că în general glossul nu este opțiunea mea pentru colorarea buzelor … cam niciodată. Am primit două nuanțe rozalii, însă cea mai deschisă la culoare odată aplicată este similară unui gloss incolor, cel puțin pe buzele mele, doar trendy berry reușește să imprime o culoare rozalie buzelor. Nu au o rezistență spectaculoasă, însă hidratează excelent buzele. În momentul de față le aplic de mai multe ori pe zi în acest scop, atunci când sunt acasă. Nu îmi place ambalajul pentru că după înșurubare, produsul se prelinge pe marginea capacului și trebuie șters după fiecare folosire.

Buzele mele nefiind în cea mai bună condiție
pentru poze macro, am apelat la cele ale lui Criss
Preferat din toate cele 11 produse, rămâne rimelul Volume Blast, care deși nu conferă cel mai spectaculos volum pe care l-am obținut vreodată de la un rimel, reușește să separe și să îmbogățească foarte frumos genele. Pasta este aceeași cu care ne-a obișnuit Oriflame – siliconată și mai lichidă decât te-ai aștepta. Datorită acesteia, genele sunt îmbrăcate într-un stat lucios, similar genelor naturale, de la bază până la vârf (consistența lichidă permite acest lucru mai bine decât în cazul altor produse similare), neexistând posibilitatea ca pasta să curgă sau să se fărâmițeze pe parcursul zilei. Pensula este mult mai mică decât a celorlalte rimeluri Oriflame pe care le folosesc eu – Wonderlash si Volume Build - și este perfect pentru genele inferioare, pentru genele micuțe poziționate spre interiorul ochilor și pentru vârfurile genelor. Peria este rigidă, iar perii sunt poziționați la o distanță mai mare unul față de celălalt, astfel încât genele vor fi perfect separate și frumos definite. Cu răbdare mai multă se poate construi un volum foarte bun și o definire desăvârșită a genelor. Cu toate acestea, în momentul de față îl poziționez după Wonderlash și Volume Build.


Volume Blast - Wonderlash (ediție de Crăciun) - Volume Build 


Ca o paranteză, simt nevoia să precizez pentru a nu știu câta oară, faptul că rimelurile Oriflame, prin pasta și prin designul periilor, mi se par a fi produsele ideale pentru mine, reușind să corespundă cel mai bine nevoilor și așteptărilor mele de la un rimel, în raport cu toate produsele similare de pe piață încercate de mine, și consider că se pot duela oricând cu branduri de lux cu nume sonore pe această categorie de produse.

În concluzie, deși nu toate produsele The One mi se potrivesc, o parte dintre ele probabil se vor regăsi în coșul meu de cumpărături pe viitor. Aș alege încă o dată corectorul pentru a-l ține în portfard – este micuț și nu ocupă mult spațiu și îl pot folosi pentru retușuri pe parcursul zilei, îmi este mult mai comod decât să port un fond de ten de 30 ml după mine. Aș cumpăra rimelul pentru finisaje, în condițiile în care prețul său nu ar depăși pe cel al rimelului Wonderlash și m-ar tenta o altă nuanța de ojă – un coral sau un nude mai discret. Evident testarea continuă și impresiile mele pot suferi modificări pe parcurs, nu ar fi prima dată, de altfel…
Dacă nu ați citit impresiile mele despre cele două oje The One, o puteți face aici


Într-un final doresc să mulțumesc Oriflame pentru oportunitatea de a testa aceste produse!!

O săptămână ușoară vă doresc!
              Să fiți iubite, doamnelor



     VintageLook

18 comentarii:

  1. Ce bine-ti sta cu parul intins!
    Ador sinceritatea ta, atunci cand povestesti de vreun produs.
    Sa ai o saptamana usoara!te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu prea imi place cum imi sta cu parul drept, dar uneori trebuie sa-l tin si asa, prea multa spuma si fixativ ii fac rau, trebuie sa-l mai las si natural.. :P
      Ma bucur ca ti-a placut postarea mea, cam acesta este tipul meu de abordare, nu obisnuiesc sa fiu incisiva cu produsele de care nu sunt fascinata, desi in sens invers ma cam ia valul :)))
      Te pup, draga mea, saptamana de vis sa ai!

      Ștergere
    2. "cam acesta este tipul meu de abordare, nu obisnuiesc sa fiu incisiva cu produsele de care nu sunt fascinata, desi in sens invers ma cam ia valul :)))"

      Iertare ca ma bag precum musca dar m-a frapat ideea...
      N-as fi reusit sa ma descriu mai bine, m-am regasit in totalitate!

      Ștergere
    3. Hahaha, am impresia ca avem un soi de gene comune noi doua :)))

      Ștergere
  2. Eu nu am rabdare cu acest rimel si pace! Dar recunosc ca efectul poate fi foarte frumos daca posezi aceasta calitate! Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sa stii ca iti trebuie rabdare ca sa iasa treaba buna, la inceput si eu l-am aplicat superficial si nu a iesit cine stie ce, dar cu rabdare am obtinut gene tare frumoase. Intentionez sa ii fac un review separat cu poze demonstrative...
      Puup!

      Ștergere
  3. Mie mi-au placut majoritatea produselor, a fost chiar o surpriza placuta sa descopar calitatea lor. Preferatele mele cred ca au fost glossurile , urmate apoi de pudra :) Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aveam asteptari mult mai mari de la fondul de ten, as putea spune ca el a reprezentat cea mai mare dezamagire a mea, in conditiile in care nuanta este perfecta pentru mine...din pacate cam doar atat imi place la el... :(

      Ștergere
  4. Se pare că avem părerile aproape identice despre aceste produse! :D
    Doar pudra pe mine nu m-a impresionat foarte tare, în cazul meu nu prelungește prea mult rezistența, însă despre restul produselor am aceeași părere ca și tine (eu încă n-am apucat să scriu despre toate, din păcate). Pudra Creme Puff de la Max Factor ai încercat-o? Pentru mine rămâne cea mai bună pudră încercată vreodată! :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa mai incerc inca o data Crme Puff pentru ca am folosit-o mai demult si chiar nu mai imi amintesc nimic legat de ea. Acum am inca 3 nedesfacute si doua in uz, deci... :P

      Pup, draga mea, sa ai o saptamana usoara!

      Ștergere
  5. Uf eu atentie trebuie sa accord fiecarui rimel la aplicare mai ales la coltul exterior unde genele sunt mai greu de ridicat, tind sa se lipeasca si eu sa ma manjesc. Imi plac cum se vad glossurile pe buzele tale, mai ales cel mai inchis.
    O saptamana frumoasa!
    Pupici
    P.S: am dat comanda cu voucherul castigat, insa nu am primit nici o confirmare pe e-mail, te anunt daca primesc. Vorbim pe e-mail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc tipul acela de problema cu genele din coltul exterior al ochilor, am intalnit-o deseori la fetele pe care le-am machiat de-a lungul vremii, e destul de dificil sa disciplinezi genele in astfel de conditii.
      Legat de glossuri, uf, si mie mi-ar placea sa se vada la fel pe buzele mele, dar nu e cazul din pacate, in postarea aceasta am folosit pozele lui Criss de la Beauty Spell :P Eu nu am avut cum sa ma folosesc de ale mele.

      P.S Mi s-a intamplat si mie pe romwe sa nu primesc confirmare, dar comanda sa-mi fie procesata. Ma bucur ca a ajuns voucherul, m-am linistit, sper sa fie totul in regula cu comanda.
      Pupici!!

      Ștergere
  6. Biiine, deci buzele mele nu ti-au placut pentru a le lua aici, la tine! :))) Glumesc, m-ai vazut cat de zurlie pot fi uneori!

    Nu stiu daca mi-ai citit articolul :P (la o Racoaica asta inseamna: Hai si pe la miiineee!), dar opiniile noastre coincid in buna parte! Doamne, tu ai niste ochi si niste gene fenomenale!!! Atat de frumoasa esti in fotografia portret, wow!

    Multi pupici, cea mai draga dintre fetele Racusoare!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, buzele tale sunt perfecte pentru review-uri ale produselor destinate colorarii lor, stii ca ti-am mai zis asta. Tu si Darlyst sunteti preferatele mele cand vine vorba de buze.
      Ale mele din pacate nu prea sunt in forma, am doua review-uri de pregatit si trebuie sa astept sa-si mai revina. :P Noroc cu Criss ca mi-a trimis foarte repede pozele ei pentru acest review. :P

      Pentru gene sa stii ca primesc complimentele, asta pentru ca intr-adevar au iesit foarte frumoase folosind acest rimel, iar diferenta dintre cele naturale si cele astfel rimelate este una foarte mare. Sper sa vin cu un review separat pentru acest rimel.
      Poza portret in schimb nu-mi place :P , dar iti multumesc pentru ca este mereu draguta cu mine! :P
      Te pup si eu, draga prietena draga!! :)

      Ștergere
  7. Tare frumos se văd gloss-urile pe buzele tale, Simo! O imagine de catalog :-) ♥
    Mă bucur că ţi-ai găsit şi preferate printre produsele din gama The One. Şi eu am, doar corectorul în primă fază. Acum aştept să apară ojele în C8 şi vreau să încerc şi nuanţa Beige Pearl a fardului cremă.
    Pupici, să te bucuri de zile frumoase şi senine, asemeni ţie! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si mie imi place cum se vad glossurile, insa pozele sunt ale lui Criss de la Beauty Spell (cu acordul ei, bineinteles le-am publicat). La mine nu o sa se vada asa niciodata un gloss, sunt mult prea subtiri :P
      corectorul este unul dintre produsele care imi plac din aceasta gama, asa ca ai facut o buna alegere din punctul meu de vedre.
      Sper sa-ti placa toate produsele pe care intentionezi sa le comanzi.
      Pup si eu, draga mea, o saptamana pe sufletul tau iti doresc!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!