"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 6 ianuarie 2014

Câștigătorii concursului pentru bloggeri ...


Vreau să încep prin a mulțumi din suflet tuturor celor 29 de bloggeri participanți la acest concurs. Recunosc că am avut emoții în ceea ce privește găzduirea sa, în ideea în care este prima dată când blogul meu participă la un proiect dedicat exclusiv bloggerilor.
Mă simt onorată că ați dat curs invitației mele și a sponsorului dormitor-baie.ro și ați creat articole atât de frumoase pentru acest concurs.
În calitate de simplă colegă a voastră, vă mărturisesc sincer că am fost uimită de creativitatea de care ați dat dovadă și am fost foarte plăcut surprinsă de fiecare articol în parte. Vă mulțumesc și apreciez munca depusă și dacă eu aș putea, v-aș premia pe toți!!! J

Vreau de asemenea să îmi cer scuze pentru întârzierea cu care vine această postare, însă sărbatorile de anul nou, au îngreunat puțin dezonodământul, însă iată rezultatele:

Locul 3 Pentru cele mai multe articole inspirate (produs la alegere) - http://nuntastilata.blogspot.ro/2013/12/cadouri-pentru-nunta-propunerile-site.html



În ceea ce privește premiul special, după lecturarea tuturor articolelor participante, reprezentanții dormito-baie.ro au hotarât să monitorizeze 4 bloguri timp o lună, iar după această perioadă de timp vor decide blogul câștigător, blog care va primi un contract de PR din partea site-ului mai sus menționat. Aceste bloguri sunt:




Vă mulțumesc încă o dată tuturor și vă doresc să aveți parte de un an nou bogat în realizări pe toate planurile! Eu am decretat deja că 2014 va fi un an fabulos!!! J



Pe cele 3 câștigătoare le rog să mă contacteze la adresa de e-mail vintagelooksimona@yahoo.com pentru a discuta detaliile legate de premii.

------------------------------------------------------------------------------------------------


UPDATE 19.02.14: Dupa monitorizarea celor 4 bloguri mentionate mai sus, repezentantii site-ului dormitor-baie.ro au ales sa ofere premiul special constand intr-un contract de PR, blogului http://highlifetabloid.wordpress.com
Felicitari, te voi contacta in cursul zilei de astazi pentru a-ti face legatura cu oragnizatorul concursului! 




Multumesc inca o data tuturor blogurilor participante! 



 VintageLook


12 comentarii:

  1. Multumesc, Simo! Imi porti noroc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca nu am putut participa, chiar mi-ar fi placut pentru ca a fost un concurs frumos dar am avut o perioada mai complicata si fara lipsa de inspiratie si nu am putut scrie nimic pentru concurs. Dar sper ca vor mai fi ocazii si atunci nu cred ca voi mai pierde o astfel de ocazie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Iti multumesc tie, le multumesc sponsorilor si ii multumesc Ildei care m-a invitat sa particip!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari tuturor!!! :)

    Dana, de-ai sti cat ma bucur pentru tine, ma bucur si pentru faptul ca - in mod indirect - am avut o mititica influenta pozitiva in aceasta poveste frumoasa!! Te felicit! :D

    Deea, felicitari! Chiar ai facut tot ce a depins de tine pentru a castiga! Iti multumesc pentru invitatie!

    Simo, a fost chiar o placere sa particip la acest concurs! Multumesc, draga mea draga! Multumiri adresez si sponsorului!

    Va pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări tuturor!
    Cum zicea și Ilda, plăcerea de a participa la acest concurs a fost dincolo de premii. Doar simplu fapt că l-ai organizat tu, Simo, m-a inspirat automat! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult de tot, Aurora, apreciez din suflet... :)

      Ștergere
  6. Ieri mi-am primit si eu premiul, am ales o lenjerie minunata, de care sunt super incantata! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. oh,am lipsit de la apel :(
    multumesc! sper sa am noroc si sa castig contractul!!!!
    felicitari castigatoarelor!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!