"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 1 mai 2011

doua perechi de complementare si o singura femeie - Andreea Raicu


Andreea Raicu - o femeie in doua ipostaze!

Violetul nu accepta niciodata cu atata bucurie si exuberanta langa sine, nicio alta culoare mai bine decat galbenul... Romantica si inocenta, combinatia te duce cu gandul la vara, amurg, flori de camp, soare...

Combinatia rosu - verde, periculoasa daca nu se respecta proportiile, caracterizeaza femeia puternica, stapana pe emotiile sale, independenta...


Stiati ca ochiul uman capteaza lungimile de unda ( corespunzatoare culorilor ) cuprinse intre 390 - 760 milimicroni, iar lungimea de unda pentru rosu este de 760 milimicroni ( este culoarea cea mai usor sesizabila), iar pentru violet - 390 milimicroni?!

2 comentarii:

  1. aaah. si mie-mi place combinatia verde-rosu. e favorita mea. Insa in ultimul timp, combin violetul cu verdele deschis. de fapt nu e chiar un violet, e un mov mai degraba.
    De Andreea Raicu ce sa mai zic.. e o femeie extraordinara

    RăspundețiȘtergere
  2. e superba combinatia de mov&gaben si o prinde de minune,insa nu pot sa ma gandec momentan decat la tudor chirila:X:X:X :))

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!