"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 27 ianuarie 2024

NOU! EDIȚIE LIMITATĂ - White Rose

 


Trăiește iubirea!

Momentul în care te îndrăgostești este momentul în care întreaga ta lume se transformă.

Fiecare secundă din viața ta se umple de culoare și romantism.

În noua ta lume, trandafirii înfloresc zi de zi, iar cuvintele devin poeme de dragoste…

SABON te invită să faci din acest moment prețios o realitate zilnică cu noua colecție în ediție limitată și îndrăgita aromă White Rose – un parfum magic, infuzat cu secretul etern al iubirii adevărate. Pe măsură ce acest parfum încântător plutește în aer, el dezvăluie pasiunea și optimismul care te înconjoară.

Astfel, îmbrățișată de frumusețe și bucurie, viața va fi mereu ca o grădină de trandafiri!


White Rose – Povestea din spatele parfumului


Floral, muscat

Un buchet delicat de trandafiri albi, învăluit în senzualitatea clasică a moscului.

Așa începe o nouă romanță care va dura pentru totdeauna...

O singură privire către acel cineva special, și toate simțurile tale se aprind: ochii îți sclipesc, inima îți bate mai repede, simți fluturi în stomac. Este dragoste la prima vedere!

 

Bergamota strălucitoare și luminoasă este primul zâmbet îmbietor, care vă cheamă pe ringul de dans pentru un vals romantic. Notele fructate vesele și suculente se întâlnesc cu petalele fragede de Rosa Alba, creând un fundal pitoresc împodobit cu trandafiri albi, eleganți și plini de rouă, pe cât de puri, pe atât de poetici. Spectacolul parfumat se încheie cu o adiere confortabilă de mosc alb, caldă și sofisticată ca îmbrățișarea cu care te alină omul iubit.

 

Trei esențe de bază:

Bergamotă – Trandafir alb – Mosc

Colecția

Ulei de duș

Revigorează-ți corpul și simțurile cu acest ulei de duș luxos, îmbogățit cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline: spuma liniștitoare va fi tratația deosebită pe care pielea ta a așteptat-o îndelung. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura de vis, superhidratantă, va curăța delicat, oferind în același timp catifelare și strălucire pielii tale. Acest splendid ulei de duș White Rose în ediție limitată îți va transforma întreaga experiență a dușului într-un episod romantic.

Scrub de corp

În inima deșertului, Marea Moartă e o sursă naturală unică de minerale prețioase și micronutrienți esențiali. SABON a surprins proprietățile vindecătoare incredibile ale Mării Moarte în exfoliantul nostru legendar pentru corp: din 1997, formula sa emblematică este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și uleiurile botanice, oferind un uimitor efect de netezire și hrănire. Exfoliantul de corp White Rose în ediție limitată îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o catifelată, cu un miros încântător de trandafir. Este timpul să-ți transformi baia într-o oază de serenitate și să simți dragostea trandafirilor pe pielea ta.

Lapte de corp

Celebrează dragostea prin senzația unică a unei mângâieri catifelate pe piele! Alege laptele nostru mătăsos pentru corp și bucură-te de o piele fină și minunată, radiantă, datorită unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magică? Ulei de migdale hrănitor și lapte de ovăz organic reparator. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasă și cu absorbție rapidă îți va lăsa pielea fină ca mătasea și va mirosi delicios de proaspăt.

Cremă de mâini

Hidratarea și protecția sunt acum în mâinile tale cu noua cremă de mâini White Rose de la SABON, în ediție limitată. Simte pe pielea ta textura încântătoare și formula luxoasă, special dezvoltată pentru a-ți hrăni și catifela mâinile. În centrul formulei de vis e untul de shea reparator, în timp ce extractul de aloe vera redă pielii hidratarea. Această cremă de mâini cu trandafir alb se absoarbe rapid, fără reziduuri lipicioase.

EAU de SABON

Răspândește în jurul tău adieri de iubire cu această apă de toaletă revigorantă, inspirată de parfumul nostru ediție limitată White Rose, pentru a aduce un strop de dragoste și magie în viața ta. Bucură-te de EAU de SABON ca atare sau combin-o cu alte produse de corp SABON, ca o tușă finală de parfum. Mai concentrată decât un mist de corp, dar mai ușoară decât un parfum obișnuit, EAU de SABON oferă o prezență proaspătă și de lungă durată. Prezentată într-o sticlă elegantă și ambalată într-o fermecătoare punguță din bumbac veritabil, pentru a satisface toate simțurile și pentru a onora arta de dărui.


 TRANDAFIRI DE VALENTINE’S DAY

 

De Ziua Îndrăgostiților, dăruiește dragoste magică oamenilor care o merită cu adevărat! Bucură-te de plăcerea de a dărui cu noul nostru set-cadou de lux, ediție limitată, din colecția White Rose!

 


Set-cadou Romantic Rose Ritual

Transformă-ți lumea într-o poveste romantică, în care fiecare moment e o încântare și miroase irezistibil a trandafiri albi, învăluind ritualul zilnic de îngrijire a pielii în trei pași în frumusețe și bucurie.

 

Conține:

• Ulei de duș 100ml

• Scrub de corp 60g

• Lapte de corp 50ml


Arta de a dărui cu iubire

La SABON, iubirea e tot ce putem oferi lumii mai frumos, și căutăm să o împărtășim cu ceilalți prin arta atemporală de a dărui.

Cadoul reprezintă un moment prețios prin care ne exprimăm dragostea, recunoștința și afecțiunea față de oamenii speciali din viața noastră.

 

Bucuria de a dărui o vei regăsi la noi în cele mai fine detalii, pentru că împachetăm cu grijă produsele noastre în hârtie de mătase și panglici din satin, asortându-le cutii de cadou rafinate, care se disting printr-o notă personală.

 

Și tu poți crea cadouri unice pentru cei dragi. Selectează pur și simplu produsele SABON preferate din ediția specială White Rose și combină-le cu noile noastre cutii de cadou elegante, pentru a crea un cadou atemporal care radiază bucurie, frumusețe și magie.

 

Disponibile în magazine și online pe www.sabon.ro


Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!