"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 6 iunie 2022

Sandale din piele naturală pentru o vară 2022 de poveste

 


Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 5 ani despre modificările pe care le-ar putea aduce viitorul stilului meu vestimentar, aș fi răspuns fără pic de îndoială că ar fi imposibil să renunț vreodată la fustele mele cloș, la accesoriile aurii și la pantofii cu toc.

Anii au trecut, am devenit mamă, iar asta a determinat schimbări fără număr în ceea ce privește stilul meu de viață, începând de la cele mai nesemnificative lucruri, până la chestiuni majore, care privesc principiile fundamentale de viață. Desigur că nici stilul meu vestimentar nu a avut cum să rămână la fel. E adevărat că nu am renunțat la fustele ample, port bijuterii statement aurii în continuare, aleg întotdeauna o rochie puternic colorată, în detrimentul uneia neutre, dar pantofi cu toc chiar nu mai pot să port.


Mai de voie, mai de nevoie, am descoperit în toată această perioadă de timp, confortul și libertatea pe care ți-o oferă un pantof cu talpă joasă. Iar acum am devenit dependentă. Port tocuri foarte rar, deja nu simt că mă mai reprezintă, iar despre confort nu cred că mai merită să discut.

 


În căutările mele pentru cele mai fashion sandale pentru vara 2022, am dat peste un concept care m-a cucerit pe loc. Am petrecut zeci de minute navigând printre mulțimea de sandale de piele disponibile pe FUNKYFAIN imaginându-mi care dintre modele s-ar potrivi cel mai bine fustei mele portocalii cu nasturi aurii, dar celei roz sau fustei roșii cu pliseuri. Am pus ochii pe o pereche de sandale negre Funky stripes din năbuc și mi-am imaginat cât de bine ar merge și cu jeanșii mei prespălați și maieul negru din dantelă și satin, dar parcă și modelul de sandale nude din piele naturală, care creează optic iluzia că nu porți nimic în picioare, ar arăta absolut superb cu rochia din dantelă crem sau fusta animal print.

 


Hmm, femeie – shopping – decizie!! Nu, nu am ales într-un final nici perechea neagră, nici cea bej, ci am decis să merg pe modelul de sandale damă din piele naturală Funky Girl cu barete încrucișate care îmbrățișează atât de frumos piciorul, creând un efect elegant și o senzație de confort sporită. Culoarea este un bronz-auriu, atât de ușor de integrat într-o mulțime de ținute din dressingul meu. Sunt potrivite și pentru topul din satin, și pentru rochia din dantelă, și pentru fustele mele cloș, dar merg de minune și cu blugi scurți sau mom fit.

 
De ce am ales o pereche de sandale Funkyfain pentru vara 2022?

 

În primul rând pentru că modelele disponibile pe funkyfain.ro sunt pur și simplu super faine, sunt create din piele naturală și au un preț foarte bun. Prețul este excelent mai ales dacă îl raportăm la calitate și la aspectul estetic.


Sandalele au o poveste tare frumoasă în spate, fiind create în mod manual într-un atelier de familie situat pe o frumoasă și specială insulă din Grecia. Pielea este adusă într-o formă brută din Africa, iar atelierul grecesc o prelucrează în mod tradițional, folosind în procesul de tratare doar substanțe naturale, fără niciun adoas chimic. Este singurul atelier din Grecia care folosește în procesul de producție, piele netratată chimic.

 


Așadar în vara 2022 eu port o pereche de sandale aurii din piele naturală netratată chimic și produsă manual în Grecia și nu pot să spun decât că mă simt grozav. Am ales numărul 37, după ce am citit cu atenție indicațiile de pe site. Port 36,5 în mod normal, iar mărimea aleasă este perfectă. Bretelele îmbracă atât de frumos piciorul și creează acea eleganță pe care mi-am dorit-o atunci când mi-am ales acest model.

Sandalele sunt ușoare și confortabile. Am spus deja că sunt frumoase? Pentru că sunt faine tare și nu mă pot opri din a menționa asta. Mi-am dorit tare mult o astfel de pereche de sandale și am ținut musai ca ele să fie din piele naturală pentru a le putea purta pe termen lung. Despre sandalele funkyfain vă pot spune cu siguranță că nu sunt sandale de o vară. Pielea și talpa, cusăturile și îmbinările sunt lucrate impecabil, cu atenție și pricepere, utilizând doar materiale superioare calitativ.



Sunt create respectând forma anatomică a piciorului, baretele sunt gândite și calculate astfel încât să nu preseze în mod dureros piciorul, provocând bătături sau disconfort. Sunt sandale potrivite pentru o mămică fashion care aleargă zilnic prin parc cu copiii, pentru zile lungi de vacanță cu drumuri luate la picior, pentru nopți de dans într-un club pe malul mării sau ieșiri cu prietenele la shopping.

Le poți purta cu rochii prețioase, dar și cu blugi rupți, sunt versatile, sunt sandalele pe care le vei identifica în pozele din albumele de peste ani. Sunt fix așa cum mi-am dorit eu.

 


Te invit cu drag să descoperi universul funkyfain și să îți găsești propria ta pereche de sandale de poveste.


Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. arata minunat! sunt finute si ti se potrivesc la fix, sa-i porti cu placere si sa te poarte in cele mai frumoase locuri :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu doua perechi de sandale de la ei si imi plac la nebunie ❤️❤️❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru recomandare, este binevenita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumusele sunt! Imi place faptul ca sunt asa finute si metalizate!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!