"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 1 mai 2020

Noul YoloBook Maxi - un nou format de album foto pentru păstrarea celor mai speciale amintiri


Anul acesta, cei la de la YoloBook au lansat un nou produs care ajuns luna aceasta și la mine - este vorba despre un album foto cu 60 de imagini, în format 15|15 cu printare față-verso. 

Eu mi-am compus un album cu prima vacanță a Adnanei din Mallorca din 2018 și pot să spun că îmi place foarte mult cum a ieșit. Imaginile sunt mai generoase în dimensiuni, iar faptul că sunt listate pe ambele parți îi conferă continuitate și menține interesul și plăcerea de a vizualiza totul, pagină după pagină. 
Nu știu dacă s-a umblat și la grafică, dar aceste poze mi-au ieșit mult mai luminoase decât cele din primele două albume, lucru care mă bucură nespus. 

Eu am și varianta anterioară, mai redusă ca dimensiune, dar categoric, acest nou format a devenit preferatul meu și îl voi comanda în mod exclusiv pe acesta pe viitor. 


YoloBook este o aplicație pe care o puteți descărca din App sau Play Store și în care puteți încărca pozele direct din telefon, instagram sau facebook. Este extrem de simplu de folosit, foarte rapidă, iar transportul, pentru orice produs din portofoliu este gratuit. 

Vă las link pe site-ul celor de la YoloBook unde puteți afla mai multe informații despre aplicație și despre toate produsele disponibile. 


Pe contul lor de instagram rulează mereu promoții foarte atractive de genul 3 la preț de 1, așa că nu uitați să le dați un follow!




                           Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!