"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 3 septembrie 2019

Crema de ochi Belif Moisturizing Eye Bomb review - părerea mea

Vă povesteam în acest articol despre teoria mea privind cremele pentru conturul ochilor, așa că nu mai reiau argumentația pentru care prefer să folosesc în rutina mea un astfel de produs. 

După ce am terminat crema cu avocado de la Kiehls, din variantele pe care le aveam deja la dispoziție, am ales să continui cu această cremă - Belif - Moisturizing Eye Bomb, un recipient mini de 5 ml. 

Dacă inițial am pregătit-o pentru rutina de seară, după câteva folosiri, mi-am dat seama că în majoritatea serilor aș prefera ceva mult mai onctuos, și pentru că textura sa este mai light, mi s-a părut mult mai potrivită pentru rutina de dimineață. Dacă am un produs destinat zonei ochilor care poate fi aplicat dimineața, nu evit să-l folosesc, pentru că o extra hidratare în această zonă sensibilă, nu strică niciodată. 

Așadar, Belif Moisturizing Eye Bomb este o cremă ușoară, răcoritoare, cu textură aerată, care se absoarbe repede în piele, lăsând în urmă o senzație de piele hidratată și elastică. Deși este foarte lejeră, consistența sa nu este apoasă, ci destul de compactă, necesitând o cantitate mică de produs pentru o aplicare pe întregul contur al ochilor. Din păcate recipientul de tip borcănel nu cred că este cel mai fericit mod de a ambala o cremă, iar acest aspect nu este pe placul meu deloc.


Alături aveți și o listă și cu ingredientele. Precum puteți vedea formula este una destul de complexă, are în compoziție ceramide, vitamina B5, squalane, mai multe tipuri de siliconi și o mulțime de extracte din plante cu rol antioxidant. Din păcate pe la finalul listei se disting și câteva tipuri de parfum provenite din uleiuri esențiale, care mie mi-ar fi plăcut să nu fi existat. 
Dat fiind faptul că încă nu mi-am curățat rutina de produse care conțin parfum la finalul listei, am adoptat-o și pe aceasta pentru că tenul meu nu este unul sensibil și nu reacționează la parfum și uleiuri esențiale, atât timp cât ele nu se regăsesc în formula unui produs într-o cantitate mare.

După cum am menționat mai sus, prefer să folosesc acest produs dimineața imediat după trezire, pentru că, în prezent, simt mai mult decât de obicei nevoia de extra hidratare pe conturul ochilor. Faptul că dorm doar câteva ore pe noapte se resimte teribil în această zona - pielea este deshidratată, lipsită de strălucire și elasticitate. 
Seara o folosesc doar în zilele în care am în rutină uleiul Squalane Good Molecules cu care sigilez întreaga rutină de îngrijire a pielii, altfel prefer alte texturi mai emoliente, mai grase. 

Pentru că sunt privată de somn (bebe mic) în aceste luni, este normal ca rezultatele să nu fie spectaculoase cu o simplă cremă (cel mai bun tratament ar fi un somn de măcar 6 ore continue), dar cu certitudine efecte de hidratare și elasticitate se resimt, chiar dacă nu sunt la nivelul la care mi-aș dori eu acum, motiv pentru care apreciez că este un produs bun cu ajutorul căruia se pot obține bune rezultate pe termen lung. 

Full size (25 ml) o puteți găsi în Sephora la un preț de 165 de lei (la ultima mea vizită). 
Dat fiind faptul că recipientul este unul destul de generos, o să vă ajungă foarte mult timp, așa că prețul îmi pare a fi unul echitabil. 




                           Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


10 comentarii:

  1. Chiar trebuie sa imi iau si eu o crema noua de ochi.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant brand, eu eram curioasa de mastile lor..am incercat recent una, chiar mi-a placut desi este destul de piperat pretul

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare o crema chiar interesanta si merita incercata

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc pentru informațiile oferite 🤗 Acum chiar m-ai pus pe gânduri cu această cremă. Cred ca voi începe sa acord o atenție mai mare zonei ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am înțeles ca este un brad cu produse foarte bune, dar nu am reușit deocamdată sa încerc ceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super recomandare. Variantele pentru ochi sunt de obicei foarte mici, 25ml mi-ar fi de ajuns 1 an

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare sa fie foarte faina. Eu tot caut o crema buna de ochi, care sa fie si lejera. Se pare ca asta e.

    RăspundețiȘtergere
  8. Valeria Chertes6 iulie 2020 la 21:10

    O crema care merita incercata.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!