"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 14 aprilie 2019

8 ani de blogging!

Acum 8 ani de zile, undeva la sfârșitul lunii aprilie am scris cu mare emoție primul ”bun venit” aici pe blogul care în timp mi-a devenit atât de familiar și care, de-a lungul acestor ani, a căpătat puterea fantastică de a lega prietenii de durată cu oameni minunați care îmi împărtășesc pasiunile și viziunea asupra acelor subiecte mai mult sau mai puțin superficiale despre care obișnuiesc să scriu aici. Pentru că da, niciodată nu am afirmat, că blogul meu atinge cine știe ce profunzimi ale spiritului, din contră, consider că poți avea o viață extrem de împlinită și fără să cunoști ultimele noutăți în materie de fonduri de ten și iluminatoare, fără să știi ce sunt peptidele și ce rol are acidul glicolic într-o rutină de îngrijire a tenului sau fără să afli care sunt ultimele mele achiziții și preferințe în materie de haine și genți. Dar pentru acelea dintre noi pentru care viața înseamnă și ”condimente” și ”arome și ”culori” și bucurii mărunte și simple, povestea spusă de mine aici are sens. Așa că haideți să mergem împreună mai departe! 

Și dacă tot e aniversare, fac cinste cu două concursuri în colaborare cu partenerul meu din fiecare an www.triodeluxe.ro, unul pe facebook și unul pe instagram




Vă îmbrățișez cu drag!



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu




2 comentarii:

  1. cu putina intarziere iti doresc sa te tii de treaba si in continuare! te citeam dinainte sa-mi fac eu blogul, deci uneori am impresia ca te stiu de-o viata! :)

    la mult ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, draga mea! Imi amintesc prima noastra interactiune ca si cand ar fi fost ieri, desi au trecut atatia ani... :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!