"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 11 martie 2019

Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing Toner - cel mai bun toner de față încercat până acum

De mult timp nu v-am mai vorbit pe blog de tonerele mele de față, dar asta nu pentru că aș fi renunțat la acest pas de îngrijire, ci pentru că am o mulțime de produse programate pentru recenzie și mereu încerc să aleg acel produs care este mai relevant pentru sezonul sau problema cu care mă confrunt în momentul respectiv. 

Dar pentru că tonicul pentru față față face parte în mod permanent din  rutina mea, astăzi am ales să vă vorbesc despre loțiunea mea tonică preferată dintre toate produsele pe care le-am încercat până în prezent - Skin Balancing Pore-Reducing Toner - un produs marca Paula's Choice destinat urmatoarelor tipuri de ten: normal, gras sau mixt. 

De menționat este faptul că eu am o formulă mai veche, în prezent pe site același produs are un ambalaj diferit ca design și o listă de ingrediente și mai ofertantă. 

Paula's Choice Skin Balancing Pore-Reducing Toner este ambalat în flacon opac de 190 ml, nu are miros și posedă acea consistență clasică de loțiune tonică, adică este lichid și nu lasă niciun fel de peliculă pe piele după aplicare. Folosit pe termen lung promite următoarele beneficii:
  • îmbunătățește aspectul porilor dilatați,
  • previne semnele de îmbătrânire a pielii,
  • hidrateaza și netezește pielea.

Pore-Reducing Toner
VARIANTA NOUĂ
DE PE SITE
În compoziție are o mulțime de antioxidanți și elemente care îmbunătățesc nivelul de hidratare și de reparare a barierei naturale a pielii: ceramide, vitamina C, glicerină, acid hialuronic, pantenol etc. Varianta nouă conține în plus și niacinamide chiar pe primele poziții din listă, iar despre niacinamide și lupta acestuia cu portii dilatați, excesul de sebum și semnele de îmbătrânire a pielii, v-am povestit foarte multe lucruri în acest articol.  

Eu aplic  Skin Balancing Pore-Reducing Toner după demachierea și spălarea tenului, atât dimineața cât și seara și îl aplic întotdeauna cu degetele. Am observat că dacă folosesc dischete de bumbac risipesc o grămadă de produs, așa că varianta tapotării cu vârful degetelor mi se pare cea mai eficientă. 
Dacă imediat după folosesc boosterul cu acid hialuronic, atunci aplic o cantitate mai mare de produs și fără a-l lăsa să fie absorbit în piele aplic hialuronicul. Însă dacă vin mai apoi cu acizi, seruri sau cremă de față, las produsul să fie perfect absorbit în piele și abia mai apoi trec la pasul următor. 

Pentru că este foarte bine formulat, Skin Balancing Pore-Reducing Toner poate constitui în sine un produs de hidratare, independent de crema sau loțiunea hidratantă pe care o folosești în mod regulat. Iar asta o resimte cel mai bine un ten gras sau mixt pentru care o astfel de loțiune tonică poate fi suficientă pentru a-i conferi pielii hidratarea de care are nevoie. 

Pentru că tenul meu trece prin tot felul de transformări (determinate de cauze hormonale), pot să spun că am folosit acest produs și atunci când am avut tenul aproape gras, dar și când a fost uscat, cu rugozități pe frunte și lateralele feței. 
De multe ori, vara, când excesul de sebum se intensifică, am ales să folosesc doar acest produs pentru a-mi hidrata tenul. O cremă în plus mi s-a părut a fi prea mult. 



La fel de minunat poate fi Skin Balancing Pore-Reducing Toner și pentru 7 Skin Method, iar pentru cele care nu sunteți familiarizate cu metodele asiatice de îngrijire, aflați că acesta este un ritual korean beauty, foarte simplu de altfel, care presupune aplicarea a șapte straturi suprapuse de toner pe piele (imediat după curățarea acesteia). 
Scopul este acela de a-i livra pielii o cantitate cât mai mare de ingrediente benefice și de a-i asigura un nivel superior de hidratate. După cele 7 straturi puteți veni cu crema hidratantă obișnuită sau vă puteți opri aici dacă considerați că tenul este suficient de hidratat.
Și eu am folosit metoda însă doar cu 5 straturi, iar după acestea am aplicat un ser antiîmbătrînire și m-am oprit la acel nivel. 


Așadar, dacă vă doriți o loțiune tonică de calitate superioară care poate fi capabilă de a înlocui uneori chiar și crema voastră hidratanta, Pauala's Choice Skin Balancing Pore-Reducing Toner este una dintre cele mai bune opțiuni existente pe piață. 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


20 de comentarii:

  1. E și tonerul meu preferat, de fapt cam singurul care mi-a plăcut în mod deosebit. Nu-l mai am de ceva vreme, dar spre vară mă gândesc să dau o comandă special pentru el, îi cam duc dorul. Totuși, mai aștept să termin din ce mai am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ales ca acum e si mai complex prin prezenta niacinamidelor. Clar merita cumparat din nou daca obisnuiesti sa folosesti toner in rutina :)

      Ștergere
  2. de la PC nu am decat un exfoliant chimic, dar mi-as dori sa incerc si alte produse! am fost extrem de incantata de el si sunt convinsa ca produsele lor merita din plin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu tot cu exfoliantii am inceput si m-am extins apoi :P Sunt produse minunate, desi nu chiar toate mi s-au potrivit, dar acum stiu mai bine care sunt nevoiele tenului meu si ce sa aleg :)

      Ștergere
  3. Nu am incercat produse de la acest brand pana acum, dar am auzit doar lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita, incepe cu exfoliantii chimici, sunt si mini la 30 ml si te tin foarte mult.

      Ștergere
  4. eu mereu folosesc lotiune tonica dupa demachiant, poate ca m-as intelege si eu cu ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca ti-ar placea, nu are iritanti in compozitie si e super bland cu pielea si hidratant

      Ștergere
  5. S-a notat!Nu am incercat multe de la PC (de fapt doar un produs), dar mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar cautam un toner bun, e bine de stiu ce sa aleg.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt din ce in ce mai curioasa in legatura cu produsele Paula's Choice. Numai de bine am auzit de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepe cu exfoliantii chimici la 30 de ml, din categoria mini produse, ca sa observi schimbari majore pe piele si o sa te convingi :)

      Ștergere
  8. Pare un produs bun. Am tot zis sa imi aleg si eu niste produse de la Paula's Choice in functie de problemele pe care le am. Stiu ca pot face minuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ti-am recomandat eu mai demult cate ceva, chiar o sa vezi diferenta fata de restul produselor care promit mult si ...

      Ștergere
  9. De curand am inceput sa folosesc si eu produse Paula's Choice si imi plac mult de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut pe instagram! Ai produse minunate, cu siguranta vei obseva imbunatatiri majore pe ten. Sa le folosesti cu drag! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!