"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 27 februarie 2019

Crema de ochi cu avocado de la Kiehl's - părerea mea| Creamy Eye Treatment with Avocado Kiehl's review


Discuțiile între iubitorii de skincare despre necesitatea cremei speciale pentru conturul ochilor, sunt nesfârșite, ambele tabere aduc argumente pro și contra și ascultate fiecare în parte par convingătoare în aceeași măsură. Părerea mea e că indiferent de tabăra în care te afli, atât timp cât aplici un produs hidratant, eventual și cu ingrediente antiîmbătrânire potente, pe zona respectivă, nu ai cum să greșești.

Eu am trecut prin ambele perioade, am început prin a folosi o cremă de ochi, doar pentru că exista acest concept de skincare și se găseau pe piață produse special destinate acestei zone și mi se părea normal să le introduc în rutină, după care am fost convinsă de faptul că nu este chiar necesar un astfel de pas și crema hidratantă obișnuită pe care o foloseam pe față e suficientă și potrivită și pentru zona din jurul ochilor. Cu timpul, tenul meu a trecut prin tot felul de schimbări, de la gras la uscat, apoi la mixt, iar în prezent se mai adaugă și vârsta care vine și ea cu alte probleme cauzate de scăderea ritmului de producție a colagenului și a elastinei din piele. Așadar, încet-încet pielea m-a învățat singură care îi sunt nevoile, iar eu nu am făcut altceva decât să o ascult și să mă conformez, iar ca rezultat în prezent folosesc unul sau chiar două produse pentru conturul ochilor.

Da, mie personal mi se pare important să aplic în jurul ochilor produse distincte față de crema obișnuită cu care îmi hidratez tenul, sau în plus față de această. De ce? Pentru că pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și mai sensibilă, se deshidrateaza mult mai ușor, suportă o cantitate de machiaj mai mare decât restul tenului (în funcție de cât de complex e machiajul ochilor) și e predispusă ridurilor mult mai intens decât oricare altă zona a feței.

Cu timpul am început să resimt o diferență tot mai mare între nevoile de hidratare a zonei ochilor și a restului feței. Am trecut prin câteva schimbări hormonale care mi-au îngrășat zona T mai tare ca niciodată, însă pielea din jurul ochilor a rămas la fel de uscată, iar produsele light de hidratare pe care le foloseam pe față s-au dovedit a fi insuficiente pentru această zonă sensibilă. Lipsa somnului de după sarcină a contribuit și ea la degradarea aspectului pielii din jurul ochilor, astfel încât o rutină specială cu grijă mai mare pentru acesta zona, s-a impus automat.

Am folosit multe produse de-a lungul timpului și încă am o listă cu altele pe care îmi doresc să le testez, însă astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre produsele mele preferate. L-am descoperit anul trecut și nu a apucat să vă povestesc despre el atunci, altfel ar fi intrat în lista de produse preferate în 2018, dar nu e târziu nici acum să-i dedic un articol special.

Așa cum prea bine vă dați seama din poze este vorba despre celebra Kiehl`s Creamy Eye Treatment with Avocado, o cremă care a făcut isterie printre utilizatoarele sale. Eu personal nu mă las influențată de astfel de manifestări, prefer să studiez în tihnă lista de ingrediente și dacă am posibilitatea, să încerc un eșantion din produs înainte de a investi în varianta full size. Evident există și excepții, când fac shopping impulsiv și plec acasă cu ceva neplanificat, doar pentru că am avut un moment de slăbiciune. Încerc însă pe cât posibil să limitez astfel de comportamente.

Așadar, trebuie să recunosc că lista de ingrediente mi-a lăsat un feedback neutru, dar faptul că uleiul de avocado (principiul pe care se bazează eficiența produsului) se află pe locul 3 (în listă), mi-a stârnit curiozitatea. Era clar că aveam de-a face cu un produs care nu se bazează pe o reclamă mincinoasă cu un strop de ulei de avocado undeva pe la finalul listei, ci acesta chiar este un principiu activ în formula cremei.

Și ca să nu o mai lungesc, recunosc că acestă cremă de ochi cu avocado a fost dragoste la prima aplicare. 
  • Mai întâi m-a impresionat textura unică, o textură pe care nu am mai întâlnit-o la niciun alt produs și pe care nu știu dacă voi reuși să o descriu cu exactitate: așadar, la aplicare produsul are o consistență onctuoasă, dar cremoasă, ușor de întins pe piele, iar pe măsură ce acesta este întins|masat în piele consistența se subțiază cumva, devenind similară unui ulei uscat. Se absoarbe rapid în piele, mult mai rapid decât ai anticipa la primul contact cu el, însă pielea rămâne cu un film ușor gras (cel puțin în cazul meu). De aceea pentru mine este ideală pentru a fi aplicată în rutina de seară.
  • Mai apoi, la fel de impresionată am fost dimineața, când mi-am verificat zona ochilor și am descoperit o piele hidratată, cu un film ușor aderent la atingere, deci nici vorbă de piele uscată, așa cum mi se întâmplă mai nou dacă folosesc o simplă cremă de față și pe zona respectivă. Da, Creamy Eye Treatment with Avocado lucrează activ pe timpul nopții, fiind capabilă să mențină pielea emoliată ore în șir. Folosită pe termen lung, pielea își îmbunătățește elasticitatea, iar ridurile sunt ținute sub control, datorită faptului că pielea își menține intactă bariera naturală (apa și lipidele, în lipsa cărora se ajunge la uscăciune și deshidratare, riduri și piele lăsată).

Așadar, da, și pentru mine crema cu avocado de la Kiehl's este un produs care funcționează și pe care risc să îl recomand cu entuziasm tuturor celor care consideră că au nevoie de un produs destinat special zonei ochilor.
Sfatul meu pentru o piele a ochilor hidratată, elastică și lipsită de riduri, este să folosiți alternativ: un produs care are în compoziție retinol (într-o cantitate pe care o puteți tolera) și|sau peptideun produs cu acid hialuronic și unul emolient, bogat în unt sau uleiuri vegetale, așa cum este produsul despre care vă povestesc în prezent.
În prezent, pentru conturul ochilor, eu folosesc dimineața un strat generos de acid hialuronic aplicat pe pielea umedă, iar seara un booster cu peptide (dar nu în fiecare seară) și apoi Creamy Eye Treatment with Avocado în fiecare seară, fără excepție. Deocamdată am amânat produsul cu retinol, îmi merge bine cu rutina aceasta și o păstrez în continuare.
Pe contul meu de instagram, vă arăt în mod constant părticele din rutina mea de îngrijire a tenului, așadar puteți descoperi aici mai multe combinații de produse pe care le folosesc eu pentru îngrijirea unui ten mixt, matur. 

Crema cu avocado o puteți găsi pe site-ul celor de la Kiehl's sau în magazinele fizice... unde, și aici intervine partea care îmi place mie cel mai mult – puteți găsi eșantione cu această cremă (și alte produse), astfel încât aveți ocazia de a încerca acest produs înainte de a-l achiziționa. Eu pur și simplu mă declar mai mult decât încântată de această posibilitate, pentru că bugetul nu-mi permite să fac prea multe erori de judecată și să mă aleg cu produse de skincare în care să investesc mulți bani și să constat că nu mi se potrivesc.

Vă aștept și pe voi, curioasă foc, cu impresii despre acest produs!!!






                           Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


11 comentarii:

  1. This is very nice
    Hope your Wednesday is going just as planned?

    Best wishes
    https://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine tot tenul e uscat si, de cele mai multe ori, folosesc crema pentru ten si in jurul ochilor. problema e ca am ochii sensibili si nu le suport pe toate si in caz de nepotrivire aleg si o crema specifica. inca n-am incercat nimic de la kiehl's desi am citit tone de laude :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc, eu am trecut prin tot felul de perioade, am avut inclusiv tenul foarte uscat, cu senzatie din aceea care tine, cumplit a fost. Acum e mixt. Dau si eu cu crema de zi pe toata fata, dar simt tot mai pregnant sa folosesc si una specifica, mai ales la ochiul drept :))) Dorm cu fata catre Adnana aproape toata noapte si vreau sa spun ca se simte, am riduri mai intense pe partea dreapta a fetei, daca poti sa crezi :P
      Si eu am tot citit impresii super apreciative la adresa acestei creme, dar am fost sceptica, insa chiar e minunata, imi place mult si nici vorba sa deranjeze cumva la ochi, am uitat sa specific asta, dar nu are chestii cu potential iritant in ea, deci e faina si din punctul asta de vedere.

      Ștergere
    2. iti scriu zilele viitoare in privat niste chestii legat de partea dreapta a fetei ;). nu e doar de la adnana :)).

      ma incanta ca zici ca nu deranjeaza deloc. chiar as incerca si eu macar o mostra.

      Ștergere
    3. hai ca m-ai facu curioasa... :)

      Ștergere
  3. Am primit dineu cadou o asemenea crema dar inca nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa sa imi spui cum ti se pare dupa ce o vei incerca :)

      Ștergere
  4. Am avut si eu 2 mostre din crema asta si chiar nu ma asteptam sa imi placa asa de mult, faptul ca se absoarbe asa repede in piele e un mare plus pt mine si cand vad numai reviewuri pozitive parca ma conving in fiecare zi ca trebuie sa o cumpar :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis eu ca o mostra buna poate sa te ajute sa iei o decizie. Sper sa iti placa la fel de mult si varianta full size :)

      Ștergere
  5. Si eu am testat crema, am primit o mostra si mi-a super placut. Mai ales pentru ca la unele creme de ochi am obervat ca cauzeaza alergii si imi lacrimeaza ochii. Dupa ce termin Estee Lauder...curenta crema de ochi, am zis ca trec pe ea.sper sa fie ok si la atenuarea ridurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cat de bine hidrateaza, cu siguranta ajuta la tinerea ridurilor sub control. Ma bucur sa aud ca nu sunt singura de pe aici careia i-a placut atat de mult. :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!