"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 30 mai 2016

Bijuterii handmade cu personalitate Julis Bijoux. Cerceii mei Butterfly și brățara FAITH - LOVE - HOPE

Astăzi am pregătit o postare specială pentru voi pentru că aș dori să vă fac cunoștință cu cele mai frumoase bijuterii handmade pe care le-am purtat săptămâna trecută, dar și cu frumoasa Iulia, fondatoarea brandul Julis Bijoux și creatoarea minunatelor bijuterii pe care le veți descoperi mai jos.

Poate știți din postările mele anterioare cât de mult îmi plac cerceii, sunt de departe bijuteriile mele preferate, îmi plac în special piesele supradimensionate, aurii sau cu patină, de inspirație retro sau vintage. Port însă și cercei de mici dimensiuni, în special atunci când aleg ca centru de interes zona gâtului și a decolteului și mă orientez către un colier statement. Păstrând regula proporțiilor mă îndrept, în acest caz, către cercei discreți, care să nu concureze cu piesa centrală a ținutei. Cam aceasta este principala regulă după care mă ghidez atunci când aleg bijuteriile într-o ținută, deși treaba e mult mai complexă de atât. Iar dacă doriți să știți mai multe despre regulile de purtare a bijuteriilor, Iulia vă poate ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faceți este să-i trimiteți un email aici și veți primi un ghid gratuit de asortare a bijuteriilor în 7 pași simpli.

Și pentru că tot am adus vorba despre cercei, în magazinul online al Iuliei am descoperit cea mai frumoasă pereche de cercei pentru primăvara-vara 2016, cercei lucrați manual și creați parcă în mod special pentru a completa ținutele mele de inspirație vintage pe care le port în ultima vreme. 
Așadar iată fluturașii de care m-am îndrăgostit în luna mai.

Cercii au 7 cm lungime, i-am analizat cu atenție și pot să vă asigur că sunt impecabil lucrați, cu materiale de foarte bună calitate și foarte ușori în ciuda lungimii, deci se pot purta mai multe ore fără probleme. Eu am ales cerceii Butterfly în varianta lor clasică cu pietricele multicolore, dar se pot realiza și cu cristale de altă culoare.



Și m-am gândit că nu ar fi nimic mai potrivit pentru a completa această pereche de cercei decât un inel, cum altfel decât tot cu fluturaș și pietricele verzi – variantă pe care am descoperit-o repede pe Julis Bijoux. Inelul este reglabil și la fel de ușor ca greutate. Alte modele superbe, la prețuri foarte mici, puteți descoperi pe site.


Independent de acest set format din cercei și inel, am ales o brățară la doar 7.99 lei, cu mesajul FAITH – LOVE – HOPE pe care o port pe mâna stângă. Brățara se poate realiza pe orice dimensiune și culoare, eu i-am cerut Iuliei să-mi pună un șnur suede maro, nu mi-am dorit să iasă neapărat în evidență, dar mi-a plăcut nespus mesaj înscris pe partea metalică, mă reprezintă și îl port cu încredere.

Acestea sunt bijuteriile mele Julis Bijoux, dar pe site puteți descoperi nenumărate modele la prețuri foarte mici. Vă recomand în special categoria coliere statement cu modele superbe și o promoție foarte bună – la două coliere statement cumpărate, al treilea este cadou.

În plus, dacă folosiți codul meu VLS10 aveți în plus o reducere de 10% la orice comandă. Coletele se trimit prin Poșta Română și Fan Courier. 



Ce părere aveți despre bijuteriile mele?



                            VintageLook

Mă găsiți și aici:


10 comentarii:

  1. Este imposibil sa rezisti fluturilor, daca au si pietricele sunt perfecti. Imi place cum sunt filigranati, sunt tare delicati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, si mie imi sunt tare dragi si ma bucur ca cerceii nu sunt grei, astfel incat ii pot purta ore in sir.. :)

      Ștergere
  2. Cât de superbi sunt cerceii! M-am uitat la ei pe site, mi s-au părut frumoși, dar în realitate arată și mai bine!
    Inelul e de asemenea frumos.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mi s-a parut si mie cand i-am primit, in realitate sunt mult mai frumosi decat in poze. Ma bucur tare de ei! :)
      Ma bucur ca-ti plac!
      Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Inelul este adorabil! Iar tie iti sta bine cu cercei mari :) si eu purtam intr-o perioada, acum port aceeasi pereche pana ma satur.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place tare mult inelul! Are un model original si ma bucur ca este reglabil. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faina e si oja, pe langa bijuterii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe bijuteriile alese de tine! Chiar foarte frumoase si deosebite! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumosi cerceii, mi-au atras si mie atentia, sunt in genul celor candelabru.
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!