"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 8 februarie 2016

Ghete din piele naturală în noua colecție de sezon pe miniPRIX

              Nu știu cum a fost la voi, dar eu iarna aceasta am purtat doar de vreo două ori cizme de sezon și bocanci îmblăniți, în rest m-am folosit de o pereche de cizme de piele întoarsă pe care le port primăvara și toamna și două perechi de ghete înalte, una cu talpă joasă din piele naturală și una sintetică, cu toc de vreo 6 cm. În Timișoara a nins foarte puțin, iar de vreo două săptămâni avem vreme de aprilie, motiv pentru care am început să schimb din nou ordinea hainelor în dressing și să le aduc la suprafață pe cele intermediare. Dacă asta a fost tot în materie de temperaturi scăzute pentru această iarnă, eu nu pot decât să spun că a fost o iarnă fix pe gustul meu! Din câte am observat astăzi, se pare că și săptămâna aceasta vom avea parte de vreme însorită și temperaturi ridicate pentru această perioadă, tocmai de aceea, dacă sunteți în căutare de ghete damă din piele naturală la prețuri decente, vă invit la o sesiune de shopping online pentru că miniPRIX a lansat noua colecție de ghete de sezon, din piele naturală, potrivită tuturor doamnelor și domnișoarelor cu atitudine, femei active, obișnuite să facă față provocărilor fiecărei zile. În acest sens veți observa că întreaga colecție este alcătuită din modele chic, îndrăznețe, din piele naturală, paletă largă de culori, cu aplicații decorative, perforații și decupaje, design creativ atât în ceea ce privește modelul în sine, cât și melanjul de piele în culori, textură și tehnica diferită de prelucrare. 

Magazinul online miniPRIX vă este cunoscut cu certitudine - diverisitate mare de produse și prețuri sub media practicată atât în online cât și în magazinele fizice. Pentru botinele și ghetele de sezon din noua colecție, prețurile se situează undeva sub 200 de lei, iar transportul prin curier costă doar 5 lei.


           Dacă marsala este una dintre culorile voastre preferate și încă nu v-ați plictisit de ea în 2015, vă recomand această pereche de ghete din piele naturală Dkode cu toc de 6.5 cm, perfecte pentru femeile active care își doresc pentru acest sezon încălțăminte cu toc gros, stabil și nu foarte înalt. Culoarea este saturată,  îndrăzneață și perfect potrivită pentru textura de piele întoarsă a ghetelor. Eu asociez marsala cu texturile pline, grele, precum catifeaua sau velurul.  O puteți asocia cu galben pai, ocru sau nude, gri, verde sau albastru pastel și accesorii aurii. 



           Dar dacă sunteți în căutarea unor ghete negre din piele naturală, model clasic, versatil și la fel de comod de purtat și în cele mai active momente ale zilei, eu vă recomand modelul Soubirac, ușor peste glezne, piele naturală atât interior cât și exterior, cu toc gros de 5 cm. Posibilitățile de compunere a unor outfituri reușite cu ajutorul acestor botine, sunt nelimitate.
Aceste două modele cât și multe altele (asemănătoare și nu numai), le puteți găsi în categoria încălțăminte, subcategoria ghete și bocanci, cu filtru pe piele naturală.

Voi ce fel de ghete purtați în această perioadă?




VintageLook


3 comentarii:

  1. Sunt tare dragute ghetele rosii. Eu am o colectie de ghete :)) dar vad ca nu prea am cu toc.. aproape toate sunt joase. Fiind eu destul de inalta (1.70) am putin complex si de aceea nu prea port tocuri, nu ca nu le-as iubi :)) Te pup Simona! O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si eu am 173, dar nu ma intimideaza pantofii cu toc de 5-6 cm, de fapt nici nu simt vreo diferenta cand ii port, fata de cei cu tala joasa. Totusi am un maxim de 11 cm la cei cu toc, preferatii mei sunt 9,5 - 10 cm, si asta tot din cauza inaltimii :P
      Te pup si eu, draguta, sa ai o saptamana de vis!! :)

      Ștergere
  2. chiar imi plac tare mult, a 2-a pereche chiar este pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!