"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 6 ianuarie 2016

Postare fără titlu la început de 2016

       Mi-am dorit foarte mult ca începând cu această iarnă, pentru că petrec mai mult timp în casă din cauza temperaturilor scăzute de afară, să pot posta mai des, însă precum se vede din arhivă, nu prea mi-a ieșit nici de această dată. Spuneam mai demult, aici pe blog, că cele mai productive perioade din viața mea, au fost cele în care agenda mi-a fost cea mai bună prietenă. Organizându-mi în scris fiecare zi, cu atribuții exacte pe fiecare interval orar, am reușit să îmi îndeplinesc sarcinile în cel mai eficient mod posibil și să mă bucur de mult mai multe activități în timpul liber. Din păcate, în matricea personalității mele, caracteristica organizare este foarte slab conturată, motiv pentru care, pur și simplu trebuie să recunosc că nu posed suficiente resurse interioare pentru a susține o astfel de perioadă la nesfârșit, iar "dulcele imprevizibil" sau "lasă lucrurile să curgă de la sine", devin repede dictoane imposibil de ignorat. Iar anul acesta, nici măcar nu am primit încă o agendă nouă, deci îmi este imposibil să îmi fac un orar de 2016 ...  :)


Așadar, nu am încă nicio listă de postări pentru acest început de an și nici nu intenționez să îmi fac vreuna, în funcție de ceea ce mă inspiră voi scrie și voi publica și articolele, fără promisiuni pe care să nu le pot respecta. Singurul lucru pe care îmi doresc să îl fac luna aceasta pentru blog, este achiziționarea unui trepied pentru poze. Cred că mi-ar ușura treaba foarte mult și m-ar face mult mai independentă. Neavând un buget prea consistent m-am uitat la variantele ieftine, dar deocamdată nu știu ce caracteristici ar trebui să caut la un astfel de produs, așa că aștept sugestii, dacă vă simțiți în măsură, chiar aș aprecia.



Postările mele de outfit-uri se vor reduce considerabil odată cu venirea iernii. Din păcate, temperaturile de afară nu îmi pot conferi în niciun fel degajarea necesară unor fotografii decente pentru această rubrică a blogului, așa că le voi limita până la primăvară. Aceste poze modeste sunt primele realizate pe anul 2016 în aer liber și printre puținele de care voi avea parte în acest sezon.


Ne vedem cu mai multe review-uri de acum încolo!


Multe îmbrățișări!!!  



Urmăriți-mă și pe instagram @vintagelooksimona, pentru a fi la curent cu noutățile!




VintageLook

25 de comentarii:

  1. La multi ani!!!
    Foarte draguta tinuta, este si genul meu, vazusem pe aici o expresie cool legat de moda :)) F....... I' M COLD !Ceva de genu, nu stiu cat de corect am scris :P Asa ca,poarta ti de grija si mai imbracata pana iese soarele :P
    Iti uresz un an frumos, bun si cu ce vrei u :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea!
      Daca ai stii ce imbracata sunt in prezent!!! Infofolita toata din cap pana in picioare :))
      Iti urez si eu un an minunat! Te pup!

      Ștergere
  2. La multi ani, draga Simo! Cu agenda functionez si eu de cateva luni bune, asa ca te inteleg perfect. Legat de trepied, daca iei unul strict pentru interiorul casei si nu ai nevoie sa fie foarte inalt, atunci poti lua fara grija unul ieftin.
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, frumoasa Georgia! :)
      Da, din pacate nu prea am mai apelat la agenda in ultimul timp, dar trebuie sa imi iau din nou una pe langa mine, precum spuneam in postare, am reusit sa ma organizez mult mai bine cu ajutorul ei.
      Legat de trepied, deocamdata nu m-am gandit decat la poze de interior, dar uite ca imediat ce am postat, am si primit unul cadou. O sa intru in posesia lui luna viitoare. Sunt foarte incantata! :)
      Iti multumesc pentru sfaturi, te pup!

      Ștergere
  3. Foarte draguta tinuta :). Si eu am renuntat la o posta outfituri pt ca nu am nici o tragere de inima sa ma imbrac dragut, vreau sa fiu cat mai infofolita :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si euuuu, umblu infofolita ca un mos craciun :))) Am un fular mare in care imi ascund tot capul, mi se vede doar nasul :)) Urasc frigul!

      Ștergere
  4. Asteptam articolele cu drag! Pana atunci te imbratisez si iti urez la multi ani! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani si tie si numai bine!
      Te imbratisez si te pup si eu!!

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Pff, aici era umflat de la umiditate, chiar ma gandeam ca arata tare neingrijit :P

      Ștergere
  6. Simo... desi s-a confirmat cu mult timp in urma cat de bine rezonam noi doua, m-a distrat si mi-a venit a fredona piesa cantata de Lidia Buble si Adrian Sina: "Noi simtim la fel"! In prima postare pe 2016, razlet (la inceput si la final), am exprimat idei similare...Ce ti-e cu fetele Rac?! Stii, am ajuns la concluzia ca e nevoie sa alternam perioadele "Respect agenda" si "Let it be!", altfel ne-am stresa mult peste nivelul admis!

    Nu am mentionat nimic despre postarile ootd, dar am si eu in plan sa le abordez cu mai multa "precautie"! Despre trepied... hmm, n-am deloc experienta! Mi-as dori sa pot exprima o opinie! M-ai indemnat sa reflectez - cred ca eu n-as putea apela la un astfel de "fotograf", m-as simti prea singura si vulnerabila, am nevoie de feedback, de cineva in carne si oase caruia sa ii adresez zambetele! :)
    In ceea ce priveste tinuta ta... ma trimite cu gandul la o vacanta la Roma! Nu ma intreba de ce, habar nu am! E pusa in valoare silueta de vis pe care o ai si esti frumoaaaasaaaa!!!
    Calde imbratisari, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca bine zici cu treaba aceea cu alternatul, dar si pentru asta ar trebui sa ma organizez, adica tot imi trebuie agenda :)))
      Trepiedul il vreau pentru interior, nu m-as vedea mergand singura prin oras cu trepiedul dupa mine sa ma pozez pe undeva :))) Nu as avea atata curaj :P Si uite ca, asa cum ii spuneam mai sus Georgianei, am primit promisiuna unuia luna viitoare. Incredibil cum functioneaza lucrurile! :P
      Iti multumesc mult si pentru aprecieri, nu m-am simtit prea speciala in pozele astea, e un outfit simplu, dar mi-a placut soarele cu dinti din Piata Unirii si am zis sa profit de el daca tot eram pe acolo.
      Calde imbratisari si de la mine, ca sa fim in continuare pe aceeasi lungime de unde!

      Ștergere
  7. Iti spun eu: O sa ai un an minunat cu multe bucurii si satisfactii. Nu-ti place frigul, nici o problema. Mie nu-mi place caldura, urasc zilele de vara cand sunt calduri mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te auda Dzeu, Elena!! Iti intorc gandurile bune si iti doresc si eu sa ai parte anul acesta doar de lucruri frumoase, pe placul sufletului tau! Si la vara grade mai putine :P

      Ștergere
  8. Imi place mult outfit-ul pe care il porti. Dar tu areti foarte bine, orice ai purta ar arata bine :)
    Nici eu nu am inca agenda 2016, am doar agenda din telefon.. care e buna pentru unele lucruri (zile de nastere, evenimente importante..) dar nu e asa buna pentru detalii. Va trebui sa facem rost :))
    Cat despre trepied, nu stiu ce sa spun. Ce aparat foto ai? Digital, mic, reflex? Eu am aparat mare, si sincer mi-ar fi frica sa il pun pe un trepied ieftin de frica sa nu cada (poate bate vantul, poate nu e destul de bun si nu tine, ce stiu eu..) Nu am, asa ca nu pot sa asigur nimic. Succes totusi in cautare, poate dai peste cineva cunoscator si te poate ajuta!

    Imi plac postarile tale de genul, imi pare rau ca vor fi mai putine.. Dar va ajunge si primavara ;)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Evelyn, esti o draguta, nu m-am simtit prea speciala in outfitul asta, e unul simplu de plimbare :P
      Cat despre agenda, sa stii ca la mine nu functioneaza treaba cu cea din telefon, nu stiu de ce, dar nu ma atrage. Am vazut in schimb niste agende SUPERBE la Carturesti, dar Dzeu costa ingrozitor de mult, nu mi-as putea permite asa ceva, dar mi-ar placea una pe birou, recunosc :P
      Cu trepiedul am rezolvat-o, precum le spuneam fetelor mai sus, voi primi unul luna viitoare, asa ca o sa vad si eu ce si cum :P
      Iti multumesc mult pentru feedback si pentru vizita! Te puuup!!

      Ștergere
  9. Și eu voi lua o lungă pauză de la ootd-uri. Nu-mi place să fac poze iarna, nici nu ies cum trebuie din pricina luminii slabe și prefer să mă îmbrac corespunzător, să nu cumva să răcesc, așa cum am mai pățit.
    Îmi plac tare ghetuțele tale. Și părul, are volum din belșug și e foarte frumos coafat!
    Agenduță pentru 2016 am primit de sărbători, două chiar, acum trebuie să încerc să mă organizez corespunzător. Nu excelez la acest capitol.
    Sper să găsești un trepied convenabil, nu mă pricep să-ți fac o recomandare dar am încredere că vei găsi unul potrivit și că munca ta ca blogger se va ușura grație lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am unul pe care musai trebuie sa il public pe blog, l-am cam amanat si nu ma simt prea bine, dar in rest, chiar voi limita acest tip de postari, imi este ingrozitor de frig afara si umblu infofolita bine de tot, de nerecunoscut :P
      Cu parul nici nu stiu ce mai sa spun, eu ma uitam cu regret la pozele acestea, pentru ca s-a zburlit ingrozitor de la umiditate, nu mai pare deloc coafat, deci nu pot decat sa ma bucur ca voi il vedeti altfel :P
      Cu trepiedul, precum am spus mai sus, am rezolvat, voi primi unul :D
      Multi pupici, fata draga!

      Ștergere
  10. Ce-mi place cum îți stă părul, parcă arată tot mai bine!
    Și eu îmi doresc un trepied pentru pozele de pe blog, mi se pare foarte util mai ales acum, când îmi cam tremură mâna pe aparată, când fac pozele afară.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, si tu cu parul meu...:)) Pai, era asa de zburlit de la umiditatea de afara, incat m-am socat cand am vazut pozele, dar ma bucur ca la voi se vede altfel :)) Merci mult, ma bucur sa te aud spunand asta, acum folosesc bifazicul Anian cu colagen, imi place mult, mult!
      Cu trepiedul eu am rezolvat-o, sper sa reusesti si tu! :)
      Pup si eu!!

      Ștergere
  11. La Multi Ani! Noi ne mandrim zilele astea cu aproape -30, deci si noi stam inchisi in casa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am crezut ca nu am citi bine -30 Pe cuvant???? Incredibil, eu as plange la propiu :(
      La multi ani si tie, sa ai parte numai de bucurii anul acesta alaturi de familia ta! :)

      Ștergere
  12. La multi ani, un An Nou asa cum ti-l doresti! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, draga mea! Sa ai parte de un an exact asa cum ti-l doresti tu! Te pup si eu!

      Ștergere
  13. La multi ani! Off, te inteleg perfect cu organizarea...nici mie nu-mi iese. Pupici

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!