"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 17 ianuarie 2016

Din seria cosmetice Diet Esthetic - ser pentru ten cu efect de lifting vit vit.ox

            Deja nu mai este un secret faptul că dintre toate produsele de îngrijire a pielii, preferatele mele rămân serurile. Anul trecut am avut ocazia să testez mai multe produse de acest fel – seruri cu vitamina C, cu retinol, cu celule stem din plante, cu venin de șarpe, cu miere etc, produse care m-au ajutat să îmi dau seama ce anume i se potrivește pielii mele cel mai bine și care sunt combinațiile de ingrediente cu care obțin cele mai bune rezultate. În mare aș putea spune că serurile cu vitamina C rămân preferatele mele, atât timp cât evit cu mare atenție zona ochilor, iar în prezent sunt în căutarea unuia căruia să îi rămân fidelă (contează procentul de vitamina C, textura, ambalajul, forma sa – de preferat ascorbil de magneziu/sodiu sau ascorbil tetraisopalmitat și bineînțeles prețul).

         Dar până voi găsi serul ideal, mi-am propus să vă vorbesc astăzi despre un ser din care mai am produs doar pentru câteva aplicări, un ser din gama, deja celebră pe blogul meu – Diet Esthetic – un brand spaniol lansat în anul 1985, cu o plaja largă de produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului. Cele mai celebre game sunt cele cu venin de șarpe sau albină, cu extract de melc, gama de seruri și creme cu pulbere de diamant sau perle, ulei de argan, vitamina C, caviar sau aur.
Despre o parte dintre aceste produse, cât și alte detalii despre brand, puteți citi în articolele de pe blogul meu, secțiunea review-uri.

Serul se numește vit vit.ox și este un produs cu efect de liftingmicro facelift without surgery - din gama anti-aging a brand-ului Diet Esthetic. Ca și celelalte seruri din aceeași gamă, este ambalat într-un recipient transparent airless, prevăzut cu pompiță, iar consistența este fluidă, fiind necesară o cantitate redusă pentru întreaga față.
Eu îl aplic pe întreaga față, înclusiv zona ochilor și gât, însă, pentru că lasă o peliculă ușor grasă la nivelul pielii, nu îl folosesc decât în rutina de seară. Menționez că tenul meu este unul mixt, destul de gras în zona T, dar mai ales iarna, cu zone uscate, care țin, pe lateralele feței. Bănuiesc că pentru un ten mai matur sau unul uscat, este potrivit și pentru aplicarea de dimineață, însă nu este cazul tenului meu. Mai jos o să vedeți că are în compoziție mai multe uleiuri și unt de shea.

              În principiu, din toată colecția mea de produse (seruri, creme, uleiuri) acest ser pentu ten cu efect de lifting vit vit.ox este produsul cel mai de încredere când vine vorba de hidratarea profundă a pielii. De fiecare dată când simt că pielea mea deshidrată sau ușor iritată, din cine știe ce cauză, aplez cu încredere la acest ser pe care îl aplic seara fără niciun alt produs complementar, iar de fiecare dată, dimineața calitatea pielii este mult îmbunătățită.  Nu l-am folosit în fiecare zi, deoarece nu am simțit nevoia de o hidratare atât de profundă 7 zile din 7, însă în funcție de anotimp și de nevoile pielii, l-am folosit de 2-3 sau 4 ori pe săptămână. Simt că îmi destinde liniile feței, dimineața tenul arată odihnit, însă efectul de lifting l-am simțit mult mai profund la serul cu venin de șarpe Diet Esthetic, al cărui review îl găsiți de asemenea pe blogul meu. Pentru că are la sfârșitul listei și parfum, mirosul său este prezent, însă nu într-o cantitate foarte deranjantă.



Trebuie să recunosc că după ce am testat și acest produs, mi-aș dori în continuare să încerc și alte seruri și creme Diet Esthetic, formulele lor fiind tare pe placul pielii mele. Pe lângă review-urile de pe blog, am testat și alte câteva creme din mai multe eșantioane, totuși preferatele mele rămân cele cu venin de șarpe și de albină, pe care îmi doresc să le reintroduc în rutină pe viitor.




Voi ce produse aveți în rutină? Care sunt serurile voastre preferate? 
Aștept recomandări noi!



VintageLook

6 comentarii:

  1. Pare foarte interesant, as incerca si eu insa am tenul atat de sensibil de la un timp ca mi-e frica sa incerc orice crema sau ser. Sa il folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. eu pana acum am incercat oar un singur serum, de la Balea. In momentul de fata folosesc apa de flori de portocal de la Melvia pe post de serum, are o textua asemanatoare si face fata cu brio.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa de flori de portocale nu am incercat niciodata, sunt sigura ca e minunata, dar cred ca iti trebuie un produs mult mai complex pe care sa il folosesti pe post de ser. Apele florale sunt ideale ca tonere din ceea ce stiu eu, mai ales dupa ce ti-ai spalat tenul cu un gel de fata sau ceva similar.
      Produse Balea nu am mai folosit de ceva timp, stiu ca imi placeau cele cu uree pentru picioare foarte mult.
      Pupici!

      Ștergere
  3. eu vreau sa cumpar crema snake nu mai stiu exact firma... dar ma tot feream ca auzeam ca ar fi prea puternica pentru varsta mea 29 ani...dar cum trebuie sa luptam cu ridurile dinainte sa apara...chiar o sa incerc

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina, aici am scris despre crema cu venin de sarpe http://www.vintagelooksimona.com/2014/01/crema-cu-venin-de-sarpe-diet-esthetic.html
    Treaba cu crema prea puternica este un mit, in functie de nevoile pielii pot folosi orice crema doresti tu, conteaza ca ingredientele active ale acesteia sa corespunda nevoilor pielii tale. La 29 de ani este important sa folosesti o crema antirid, dat fiind faptul ca dupa 25 de ani, productia de colagen din piele descreste progresiv cu varsta. Cel putin asa vad eu lucrurile! :)
    Produsele Diet Esthetic cu venin de sarpe si albina mi-au placut foarte mult, si eu imi doresc sa le reintorduc in rutina anul acesta.
    Te puup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!