"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 martie 2015

Textured mini skirt

            Uitându-mă pe arhiva blogului pe ultimele luni, am realizat cu uimire că au trecut vreo trei luni și jumătate de la ultima mea postare de tip fashion/outfit, deși ar fi trebuit să-mi dau seama după gradul de dificultate pe care l-am întâmpinat la ședința foto de astăzi. Neavând vreo predilecție nativă pentru a poza (sigur nu am fost model într-o viața anterioară), mi-a venit foarte greu să reintru în starea aceea de fâțâială prin fața camerei, pe care o mai dobândisem cât de cât anul trecut când obișnuiam să postez outfit-uri în mod periodic. 
Totuși, astăzi mi-am scos fusta cea nouă la...aer, aș fi vrut să spun soare, dar nu a fost deloc cald, adevărul e că mi-a cam înghețat una-alta pentru pozele acestea :P






              Pe site, fusta arată foarte impresionant datorită brâului interesant, care poate transforma o ținută banală într-una spectaculoasă. Din păcate nu a fost și cazul meu, pentru că forma fustei nu mă avantajează deloc purtată cu brâul la vedere, motiv pentru care am ales cea mai simplă metodă de purtare - jacheta de piele, care mă scoate mereu din încurcătură. În rest, despre calitatea croielii și a materialului texturat, numai de bine. Nici de această dată nu am fost dezamăgită. 






Să fiți iubite, doamnelor!! 


                             VintageLook

11 comentarii:

  1. :) Buna, Simona mea draga!
    Cat m-ai amuzat cu consideratiile expuse in primul paragraf! M-ai facut sa realizez ca si eu intru in starea de "fataiala" in fata camerei! Cum s-a deschis, cum intru in starea necesara! :))) Nici eu n-am fost model intr-o viata anterioara, asta e cert!

    Fusta e frumoasa, are ceva pretios prin textura materialului si chiar prin culoare! Tie iti vine perfect! Esti o frumoasa si mi-era tare dor de o postare tip ootd a ta!!!

    Multi pupici si calda imbratisare, scumpa Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Am si eu o fusta cu acelasi tip de croiala in zona taliei; arat ca un butoias! :)) Ma intreb cum sa o modific incat sa devina purtabila caci ea imi place, de felul ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu incerc sa ma gandesc cum s-ar putea modifica astfel incat sa o pot purta nu doar ascunsa, chiar imi place materialul foarte mult. Sper sa ii dau eu de cap.
      Iti multumesc frumos, draga mea, pentru toate aprecierile, incerc incet-incet sa reintru in starea necesara :P
      Te pup si te imbratisez cu mare, mare, drag!!

      Ștergere
  2. Love the skirt, te prinde tare bine tinuta asta.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Imi place foarte mult tinuta ta!
    Modul in care ai ales sa porti tinuta e "pe sufletul meu". Locatia e minunata. Ne place, place, place. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce am citit comentariul tau, m-am gandit la stilul tau, la outfit-urile tale si mi-am dat seama ca ai dreptate, seamana destul de mult cu stilul tau vestimentar :P
      ma bucur mult ca iti place!
      Pupici multi!!! :)

      Ștergere
  4. Sunt interesante atat croiala cat si materialul, care iese in evidenta. Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, materialul chiar iese in evidenta, pacat de faptul ca nu ma avantajeaza crioiala fustei. Multumesc pentru vizita, te puup!!

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa si fancy fustita ta! iar combinatia cu geaca de piele e ideala.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!