"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 6 martie 2015

DIOR BEAUTY JOURNEY BY DOUGLAS

        Deși nu am fost o bloggeriță de beauty prea consecventă în ultimele 2-3 luni, recunosc că m-a bucurat foarte tare invitația primită din partea Douglas Iulius Mall Timișoara de a participa la Dior Beauty Journey, o experiență individuală marca Dior, care a avut loc miercuri seara și care a constat într-un mic răsfăț chiar în cadrul parfumeriei Douglas. 
Evenimentul în sine a fost foarte bine primit de toate colegele mele bloggerițe, mai ales prin prisma faptului ca Timișoara este extrem de săracă pe partea de evenimente sociale și rare ori avem parte de astfel ieșiri, dar probabil și bloggerițele din alte orașe decât București și Cluj, știu despre ce vorbesc. 
Așadar Dior Beauty Journey by Douglas a debutat print-o curătare temeinică a tenului cu ajutorul unui demachiant Duo Espress pentru zona ochilor, urmat de apa micelară Dior pentru restul tenului, produs pe care toate colegele mele l-au îndrăgit și l-au descris ca fiind extrem de revigorant. Într-adevăr am simțit diferența între acest produs și cele low end  și middle end pe care le-am folosit eu de-a lungul timpului. 


            După această etapă s-a trecut la diagnosticarea tenului - tipul de ten, nivelul de hidratare și de elasticitate a pielii, atât pentru față cât și pentru mâini (cu foarte bune rezultate pentru zona feței și mult sub așteptări pentru pielea mâinilor, în ceea ce mă privește). Un scurt răsfăț determinat de un masaj al feței odată cu aplicarea unei creme bază de machiaj Dream Skin și Hydra Life Eye pentru zona ochilor. 



         A urmat apoi manichiura completă, unde eu am ales o minunată nuanță de coral, pe care o port și astăzi pe unghii în timp ce scriu această postare - Dior Aventure 551. 

sursa google

          La final am avut parte de un machiaj care a avut ca centru de interes noul fond de ten Diorskin Nude Air, vedeta acestei experiențe - un fond de ten ser, cu o consitență foarte lichidă, dar cu acoperire mica spre medie (zic ei), eu aș spune medie, cu aspect matifiant pe piele. Din aceeași gamă s-a folosit pentru tenul meu o pudră pulbere și un bronzer pentru conturare. Mi-a atras atenția în mod deosebit pudra, cu aspect foarte natural, am simțit-o contopindu-se cu pielea mea și mi-a plăcut efectul.



          Machiajul a fost unul destul de discret, diferit față de ceea ce obișnuiesc eu să port, dar corect executat și cu produse Dior foarte interesante. Mi-ar fi plăcut să vă pot oferi și poze, însă după circa o oră și jumătate de la terminarea evenimentului, când am ajuns acasă, am constatat că fondul de ten s-a strâns foarte inestetic pe față, și pe zonele mai uscate, dar și pe cele mai grase. Nu pot să știu cu certitudine, dar am totuși impresia că de vină au fost primer-ele folosite pe tenul meu (unul pentru zona T și unul pentru lateralele feței) și spun asta pentru că am mai pățit la fel și în trecut cu alte fonduri de ten și cu alt primer. Pe fața Ramonei, mi-a plăcut cum s-a așezat întreaga seară, dar la mine nu a fost să fie. 
Într-un final pot să afirm că mi-a plăcut această experiența, toate persoanele cu care am intrat în contact au fost extrem de amabile și drăguțe, nu m-am simțit grăbită sau neglijată, deși ședința mea a fost programată la ora 19.00, adică spre sfârșitul programului. 
Nu am plecat nici cu mâna goală, ci am primit o mică atenție din partea Douglas și Dior, precum și Beauty - Pass-ul meu care menționează toate produsele Dior folosite pentru sesiunea de îngrijire, machiaj și manichiură de care am avut parte. 
Evenimentul Dior Beauty Journey by Douglas este deschis tuturor femeilor din Timișoara până pe data de 8 martie, puteți participa făcându-vă o rezervare direct în parfumeria Douglas din Iulius Mall sau la tel. 0256200079.


Mulțumesc Douglas Iulius Mall pentru invitație!

                           VintageLook

11 comentarii:

  1. Ce frumos, draga mea! Îmi place la nebunie manichiura ta, nuanța aleasă e absolut superbă și n-am putut să nu remarc că ai iar unghiuțele lungi și frumoase!
    La cât mai multe astfel de experiențe și abia aștept să ne spui mai multe despre rujul Dior primit!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, poza cu unghiile acelea superbe nu imi apartine, am specificat sub ea, ale mele sunt micute si fragile din nou. Cum fac pauza de la tratamentul Trind, cum isi revin la starea lor initiala :(
      Cat despre experienta, intr-adevar a fost foarte draguta si sper sa avem parte si de altele si aici in zona noastra.
      Pupici multi!!

      Ștergere
  2. Foarte frumos, mulțumim pentru impresiile legate de fondul de ten. Era și pe wishlistul meu, ma gandeam ca poate- poate mi-l fac cadou de Paște, dar nu, acum îl șterg direct din minte. Am citit că e posibil să fie de la primer, dar chiar și așa, îl scot de la inimă!
    Îmi place nuanța lacului de unghii, e un coral special cu adevărat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa spun despre fondul de ten, pe fata Ramonei arata foarte bine, din pacate la mine s-a facut aiurea de tot, intr-un timp foarte scurt. Ca sa fiu sincera mie mi-a parut foarte rau ca nu am primit un esantion al acestui fond de ten, chiar as fi vrut sa il testez acasa, aplicat asa cum stiu eu si sa ii pot evalua performantele pe parcursul zilei. El in sine arata minunat, foarte lichid, acopera bine si matifiaza tenul... Totusi asemenea achizitii, eu consider ca se fac, doar dupa ce ai avut ocazia sa il testezi in prealabil...
      Ma bucur ca-ti place nuanta ojei, e super, super, din pacate trebuie sa o dau jos in seara asta pentru ca mi-a sarit la cateva unghii, dar am purtat-o doua zile cu maxima incantare. :)

      Ștergere
  3. Mi-a placut foarte mult la manichiura si faptul ca domnisoara mi-a ales o nuanta deschisa de roz ca sa nu iasa in evidenta unghiile mele foarte scurte. :)) M-am bucurat ca a iesit foarte dragut si ca ma pot bucura de o mani frumoasa pe unghii mici.
    Ma bucur ca ti-a placut si tie la Douglas! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o scumpa fata de la manichiura, foarte calda si draguta! Cred ca stiu ce roz ti-ai ales tu, avea ea o nuanta care ii placea si mergea super bine pe unghiile scurte.
      Da, sa stii ca mi-a placut si as repeta experienta :P
      Ne vedem maine, pupici!!

      Ștergere
  4. Multe primaveri frumoase iti doresc, draga mea!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ca au inceput sa faca evenimente si in alte orase. douglas e cam zgarcit la cadouri in general. nu se compara cu alte branduri. puppppppp

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de mult ma bucur ca ai participat in Timisoara la un astfel de eveniment!!! Btw, aminteste-mi sa vorbim curand, pe Fb, pe tema asta! ;)
    Manichiura e delicioasa, nu-mi pot lua ochii de la ea! Iti multumesc si pentru impresiile referitoare la fdt!

    Pup, scumpa mea!
    Fug la nani... se impune! Am adormit vreo doua seri pe la ora 2 si deja m-a ajuns!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt fan lacuri de unghii Dior si cateodata achizitionez anumite farduri pentru ochi si buze care sunt misto; totusi la capitolul fonduri de ten/ primere/ creme etc etc nu ma tenteaza. Mi se excelent conceptul evenimentului si poate ar fi fain sa se organizeze asemenea sesiuni si impreune cu alte branduri care se pot gasi in cadrul magazinelor Douglas ;)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!