"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 28 ianuarie 2015

Tratament intensiv pentru repararea părului deteriorat - Tresemme

Vreau astăzi să vă vorbesc despre un produs pe care îl folosesc de câteva luni, un alt produs aparținând aceluiași site Triodeluxe, din gama Tresemme de această dată, și anume Tratament nutritiv Diamante.


         Este un produs destinat unui păr foarte deteriorat și se recomandă a fi folosit împreună cu masca și balsamul de păr Tresemme pentru rezultate mai bune. Eu nu îl folosesc așa, am rămas fidelă șamponului pentru păr gras, iar masca de păr o schimb de fiecare dată în funcție de dispoziție.
Tratamentul Diamante promite repararea unui păr cu traume de până la 2 ani, după numai 5 utilizări. Nu pot verifica această afirmație pentru că părul meu nu mai este vopsit de foarte mult timp și nici deteriorat, după cum prea bine știți. Atunci de ce am ales să folosesc acest produs, vă veți întreba poate. Pentru vârfuri, este răspunsul meu. Pentru că folosesc peria electrică și ondulatorul (destul de des aș zice) vârfurile sunt mereu afectate, astfel încât am ales să folosesc mai multe produse special destinate îngrijirii acestora.
O dată pe săptămână, rutina destinată îngrijirii parului meu arată așa:
  • după ce îmi spăl parul cu șamponul Anian pentru păr gras (îl aplic de două ori) și îl clătesc,
  • folosesc una din măștile Anian (cea roșie sau cea pentru volum) sau balsamul cu keratină lichidă care are o textură foarte ușoară și nu încarcă deloc părul (îl ador) și îl clătesc riguros,
  • folosesc doar pe vârfuri Tratamentul Diamante,  după care îmi țin părul în prosop circa 15 minunte,
  • clătesc, folosesc sau nu un produs fără clătire (keratina, bifazic, 11benefit), apoi uscătorul de păr și apoi un alt produs pentru vârfuri, un ulei Anian despre care urmează să vă vorbesc într-o altă postare,
  • Îl coafez sub forma dorită.
Așadar aceasta este modalitatea sub care folosesc acest produs și sunt foarte mulțumită de protecția pe care mi-o conferă vârfurilor.
Flaconul are doar 180 ml, dar folosit exclusiv pentru vârfuri pe mine mă ține foarte mult timp și îl consider a fi o investiție foarte bună raportată la bugetul meu acordat produselor pentru îngrijirea părului.
Îmi plac produsele Tresemme foarte mult, chiar și masca de păr m-a impresionat foarte tare, astfel încât aș îndrăzni să vi le recomand și vouă. Sper să aveți parte de aceleași bune rezultate.

Și acesta este produs în Spania!



Să fiți iubite, doamnelor!!


                         VintageLook

6 comentarii:

  1. E de ținut minte! Trebuie să încerc și eu ceva de la Tresemme, am citit numai de bine despre produsele lor!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci de review Simo, pare un produs minunat! E bine de retinut, mai ales la cum arata parul tau! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmmm, am nevoie si eu de o masca si cum stiu cat sunt de bune produsele lor, ar trebui sa incerc. ma gandeam zilele astea sa fac o comanda la ei. Merciii :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta ai fost mereu o inspiratie pentru mine cand a venit vorba de alegeri. Am si eu masca si e super :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma chinui sa termin 2 sampoane de la ei, nu m-au facut sa le iubesc. In schimb am o masca pe care o indragesc si-un tratament pentru varfuri de care am uitat. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cum de ratasem postarea asta? :P
    Mi-a trezit interesul de cand a aparut acest tratament! Utile tips-urile pe care ni le-ai impartasit!
    Si mie imi place samponul Tresseme!

    Simo, prietena draga, miss you, miss you... tare de tot! Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!