"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 23 noiembrie 2014

Geanta neagră SammyDress

Hello, girls!!

                 Am revenit cu o nouă postare de tip outfit, cu ocazia primirii unui nou colet SammyDress. Am așteptat după el foarte mult timp, la un moment dat mă gândeam că nu va mai ajunge, dar totuși a intrat în posesia mea săptămâna aceasta și m-am grăbit să fac poze cât mai avem parte de vreme frumoasă afară. 
Am ales un cadru foarte interesant pentru fotografii, sper să vă placă.



Comanda aceasta nouă cuprinde un singur articol, mai exact o geantă neagră, simplă, cu posibilitatea de a o purta la umăr. 



            Până în acest moment, v-am spus de fiecare dată că am fost mulțumită de toate articolele pe care le-am primit de pe SammyDress. Am primit rochii, pantofi, tricouri și bijuterii și toate sunt ok, le port și în prezent, însă geanta aceasta nu pot să zic că mă dă pe spate. Este o geantă simplă, neagra, ceea ce este ok, pentru că asta am și urmărit. În schimb cureaua detașabilă cu ajutorul căreia o poți purta pe umăr, este foarte instabilă și pare că nu poate să susțină o greutate prea mare. Apoi, eu port pe umăr adevărați saci cu chestii de tot felul - pe lângă lucrurile obișnuite - portofel, portfard, șervețele, telefon, chei, eu mai car pachetul de mâncare pentru serviciu, umbrela, agendă, o carte neapărat (uneori e destul de grea), iar vara o sticlă de 0,5 l cu apă. Toate acestea nu cred că pot fi susținute de cureaua noii mele genți. 
Apoi aspectul materialului nu îmi place în mod deosebit, pare destul de ieftin, în comparație cu căptușeala genții, care este una de foarte bună calitate, o pânză tare, densă,  aproape la fel de rezistentă precum denimul. Asta mi-a plăcut foarte mult. Dar ce m-a deranjat cel mai mult, a fost mirosul care a însoțit-o - acel miros de plastic, pe care îl au anumite articole produse în Asia și care este foarte greu de îndepărtat din textura materialului. 



             În rest,  nu e rea, totuși dacă mă uit la ea pe site, nu arată foarte diferit față de realitate, dar consider totuși că puteam să-mi folosesc creditul primit în urma colaborării, într-un mod mult mai inspirat.



           În rest, nimic ieșit din comun, am purtat o geacă și o pereche de ghete cu toc, ambele provenite de pe alte două site-uri asiatice. Ghetele le-am cumpărat din banii mei și recunosc că am avut foooarte mari emoții pentru că sunt de pe site-ul buclucaș romwe, de unde primesc când una rece, când una caldă. De data asta a fost ok, arată fix ca și pe site, ghetele mele. 






               Pantalonii sunt din noua colecție Gatta, foarte faini și foarte ok din punct de vedere calitativ, iar cerceii supradimensionați i-ați mai văzut în postările mele, sunt suvenir din Salonic, țin tare mult la ei și sper să nu se înnegrească prea curând. În rest, același stil minimalist pe care îl cunoașteți deja la mine, în ceea ce privește bijuteriile. 








Geanta neagră SammyDress o găsiți pe stoc, ca să vedeți costul total al unui produs trebuie să simulați o comandă, adică să puneți produsul în coș și să alegeți cea mai convenabilă metodă de transport. 
În general, coletul ajunge la poșta vamală. 



                           Cu drag, 




                             VintageLook



30 de comentarii:

  1. Îmi place ținuta, îmi place și geanta! Păcat de micile defecte, dar să știi că mie nu-mi pare că ar arăta ieftin materialul, cel puțin nu în poze. În mod deosebit îmi plac ghetuțele, chiar mă uitasem săptămâna asta la unele similare într-un magazin local.
    Locația aleasă pentru poze e superbă, îmi place mult!
    Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, nu stiu ce sa zic, am surprins-o bine in poze zic eu, nu e chiar asa aiurea, dar nici nu pot sa zic ca ma da pe spate, fata de alte produse pe care le-am primit de pe acest site, aceasta se situeaza la coada preferintelor :P Mai mult ca sigur ca dupa cateva purtari ma voi plictisi de ea...
      Ghetele sunt chiar faine, imi pare rau ca nu le-am fotografiat si de aproape, dar poate cu alta ocazie.. :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. draguta geanta, merge perfect zi de zi.pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Stella, daca ar fi putin mai solida, probabil ca as purta-o zilnic :P
      Pup si eu!

      Ștergere
  3. Mie imi place geanta, arata foarte bine. Si imi place mult locatia aleasa: trenurile, gara imi trezesc amintiri placute :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, si mie imi place locatia, abia astept sa mai fac o sedinta foto cu ceva hainute colorate :D
      Merci frumos, Macy, te pup!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Oh, iti multumesc mult, Loredana, dar si fotograful are partea lui de merit, a nimerit niste cadre superbe, a speculat bine lumina si a iesit ... asa... :)

      Ștergere
  5. Esti foarte frumoasa, iar pozele sunt grozave!!
    Am avut o astfel de pereche de pantaloni si i-am purtat pana la sfarsitul lor... acest model se gaseste la Gatta? Cei care vand dresuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Diana! Da, Gatta cea care vinde dresuri are si o gama de leggings, rochii bodycon, fuste si ceva bluze tot marca Gatta. Eu am foarte multe perechi de leggings, unii ii am si de 4 ani si inca sunt ok, ii port si acum.

      Ștergere
  6. Frumoasa Simo, te prinde bine tinuta de rockstar ;)). Imi place geanta si stiu cum e cu mirosul, o mai patesc si eu.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sa stii ca uneori chiar adopt acest stil, deci de obicei nu fac poze la asemenea outfituri, mi se par mai comune asa :P
      Mda, sigur stii tu cum e cu geanta...
      Pup, frumoasa mea!

      Ștergere
  7. Atunci cand ne place ceva il cumparam si poate ca pretul chiar nu este important. Am citit cu atentie tot ce-ai scris si iti inteleg perfect punctul de vedere. Cu toate astea, la pretul ala nu puteau sa se intample chestii neasteptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate in ceea ce spui, ideea este ca la preturi similare, am achizitionat lucuri net superioare acestui articol si de acolo si dezamagirea....dar a tinut de inspiratia mea totul, adevarul e ca seamana cu geanta de pe site, nu e ca si cand am primit altceva, dar na, nu sunt foarte incantata, e clar :P
      Multumesc mult, Deianira, pentru toate comentariile frumoase!! Te mai astept in vizita pe aici! :)

      Ștergere
  8. Dar ce locatie inspirata, Simo!
    Eu am pierdut colaborarea cu Sammydress, stiu ca eram foarte incantata de lucrusoarele lor!
    Alegerile nepotrivite cred ca inevitabil le facem, stiu cat de coplesitor e sa alegi din sutele de produse, eu ma simt in dificultate de fiecare data cand ma vad cu creditul in cont, uneori imi trebuie zile sa ma hotarasc si apoi astept pachetul cu sufletul la gura pana il desfac, iar daca nu imi place produsul sau marimea nu corespunde, dezamagirea e destul de mare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e foarte faina locatia, abia astept sa mai facem poze acolo, unele mai colorate, cred ca ar iesi superb, am ceva in minte, poate reusesc la sfarsitul acestei saptamani...
      La SammyDress s-a schimbat persoana de legatura, cel putin la mine, am primit si eu un mail de continuare foarte, foarte tarziu, eram sigura ca nu o sa mai iasa nimic.. Eu oricum am terminat din propria mea initiativa mai multe colaborari :P
      Te pup, draga mea blondina!!!

      Ștergere
  9. Pare un material rezistent, modelul e fain, doar la bretea pare ceva mai subtire materialul. Locatia in schimb imi place tare mult! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, breteaua e slabuta de tot, nu rezista la greutate prea mare. Ma bucur ca iti place locatia, o sa o mai folosim si pentru o alta sedinta foto, m-am gandit deja la ceva, sper sa iasa bine! :D
      Pup, Miha!

      Ștergere
  10. Imi plac mult ghetel tale, caut si eu prin magazin un model anume si nu gasesc deloc, parca nu am curaj sa comand de pe net pentru ca am probleme cu marimea uneori :((
    E draguta geanta, sa o porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, la tine e mai greu cu cumparatul pantofilor de pe net, eu nu am avut probleme niciodata cred :P
      Merci frumos pentru aprecieri, pupici!!

      Ștergere
  11. Îmi place ținuta, îmi place și geanta

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place si geanta, si geaca. Din pacate la noi e deja un pic cam rece afara pt. geci asa subtiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, si la mine in Timisoara a scazut sub 0 grade temperatura, asa ca nici pomeneala de o geaca asa de subtire, si in plus de asta, mi-a cam fost frig si atunci, e un vant asa de puternic acolo pe pasarela...dar stii cum e vorba aceea cu baba si frumusetea :P

      Ștergere
  13. foarte draguat tinuta,ca intotdeauna! :-* Esti superba1 <3
    Geanta imi face cu ochiu ;) >3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Ma bucur sa aud ca-ti place, vad ca voua v-a placut geanta mai mult decat mie :P
      Iti multumesc mult, Lucica, te puuup!!

      Ștergere
  14. Draga mea, cat de bine iti vine combinatia black and white!!! You look... breath taking!
    Cum ii spuneam si Georgiei, tare mi-as dori o pereche de pantaloni similari, dar tare mi-e teama ca-s prea dolofanica pentru ei, ma tem ca ar sublinia exact ceea cenu doresc! Pe tine arata senzational!
    Imi pare rau ca ca geanta nu se ridica la inaltime (din punct de vedere al calitatii materialului si al rezistentei)!
    Ies grozav cadrele surprinse pe acel pod ce traverseaza calea ferata, chiar e de revenit in acel loc!

    Te imbratisez cu drag, frumoasa prietena! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!