"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Fly London de la 168 de lei pe miniPRIX

        Don’t Walk, Fly! Este sloganul sub care Fly London a intrat în industria de fashion în 1994, cu un nou brand de încălțăminte din piele naturală ușor de recunoscut după logo-ul original – o musculița gravată pe exteriorul încălțărilor. Liniile de încălțăminte produse de-a lungul timpului se remarcă prin designul original și combinații surprinzătoare de culori, dar păstrând mereu ca regulă de bază calitatea ireproșabilă și caracterul confortabil al fiecărei colecții indiferent de sezon sau categoria căreia i se adresează, pentru că Fly London produce încălțăminte atât pentru femei cât și pentru bărbați.  

          În România începând cu acest sezon, colecția Fly London tomană – iarnă se găsește acum pe Miniprix, magazin online binecunoscut pentru prețurile prietenoase pe care le practică pe segmentul de fashion. Nici legat de brandul Fly London, Miniprix nu se dezminte pentru că prețurile pentru ghetele și cizmele din piele naturală comercializate în prezent pe site, încep de la 168 de lei, iar la acest preț vă asigur că nu am găsit una-două ghetuțe, ci nu mai puțin de 41 de modele numai pe categoria încălțăminte damă. Cele mai scumpe modele Fly London ajung la 280 de lei, ceea ce oricum este un preț mai mult decât bun pentru un produs din piele naturală, cam fără concurența pe piată.  

      Pentru că în această toamnă am făcut o adevărată pasiune pentru întreaga paletă cromatică de marouri (camel, taupe, maro roșcat, ciocolatiu), am ales pentru exemplificare două modele de cizme Fly London în două nuanțe de maro.


            Aș alege prima pereche - Cizme Fly London cu fermoar -  pentru rochițele mele în cloș și fustele plisate pe care le port la birou cu cele trei dresuri mate pe care le rotesc în prezent: vanilie, maro ciocolată și roșu ruginiu. Îmi place înălțimea tocului/tălpii de doar 7 cm – comodă pentru mersul pe jos, dar suficient de elegant creat modelul, pentru a menține ținuta într-o line clasică, feminină.


           Pentru leggings (sau dresuri tricotate) și rochia pulover aș alege ce-a de-a doua pereche de cizme - Cizme Fly London cu talpă joasă - acel ton de taupe întunecat, construită cu un adaos de material textil pe interior, creând iluzia unei perechi de jambiere. Aș completa ținuta cu noua mea vestă din blăniță crem (o să vi-o arăt într-o postare de tip outfit) pe care mi-am cumpărat-o vara aceasta din Grecia și geanta tip sac din petice de piele în multiple nuanțe de maro.


           Bineînțeles, combinațiile sunt nelimitate, imaginația e limita, iar gama de încălțări Fly London este extrem de largă, menită să satisfacă toate gusturile. Eu aștept ca Miniprix să aducă și colecția de accesorii, mai ales gențile din piele comercializate sub același brand.



Ce spuneți, vă place colecția Fly London de pe miniPRIX? 



                           VintageLook 

9 comentarii:

  1. De-ai sti?! Pe cuvant de onoare, m-am uitat de n ori in ultima perioada la colectia Fly London, pe Miniprix. Pana acum am rezistat, dar zilele imi sunt numarate! :)))
    Imi plac foarte mult combinatiile propuse de tine! Insist, foarte mult!!! :D

    Pupicei mii, scumpa Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te cred, preturile sunt mai mult decat bune si se pare ca Fly London chiar produce incaltaminte de foarte buna calitate. Am fost astazi in mall si m-am uitat la cizme si m-am ingrozit de preturi. Adevarul e ca nu mi-am mai cumparat ceva din mall in materie de imbracaminte de nu mai stiu cand..
      Sunt curioasa daca iti iei ceva din aceasta colectie, eu am vazut multe modele de cizme foarte faine (cel putin pentru gusturile mele).
      Pupici si din partea mea si multumiri pentru aprecieri!

      Ștergere
  2. Foarte frumoase cizmele, mai ales perechea din stanga. La capitolul ghete as mai adauga ceva. trebuie sa caut... :) Ms. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu astept sa-mi vina o pereche de ghete fly london :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh da si cat imi place! Pupici si duminica placuta, Simo! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase combinatiile,imi plac mai mult cizmele din stanga...

    RăspundețiȘtergere
  6. buna seara foarte bine asortate aceste culori,sunt perfecte si cu stil

    RăspundețiȘtergere
  7. Combinatiile imi plac si imi plac si mie cizmele din stinga.Mariana Cioranu

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!