"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 28 septembrie 2014

Cămașa albastru topaz și fusta creion

Hello, girls!!


         V-am pregătit pentru astăzi o postare de tip outfit - o ținută cu o ușoară notă de eleganță potrivită pentru birou sau facultate, cred că ar fi bună pentru sesiunea de examene, ce ziceți?! :P Pff, cât mă bucur că nu mai trebuie să trec prin asta încă o dată, aveam niște emoții teribile mai ales că majoritatea examenelor mele au fost orale, iar eu sunt foarte emotivă, inhibată și reținută de felul meu, nu reușesc aproape niciodată să verbalizez ceea ce gândesc, vocabularul meu părând extrem de redus și ideile mele lipsite de coerență atunci când trebuie să vorbesc, mai ales pe un fond de stres. În scris sunt eu însămi, poate de aceea bloggingul mi se potrivește atât de bine ... 
             În sfârșit, revenind la ideea postării de astăzi, vreau să specific faptul că fusta, cămașa și vestuța, adică aproape toate piese componente ale outfit-ului meu sunt achiziționate din diverse magazine second hand. Cămașa este cea mai proaspătă achiziție, dintr-un magazinaș cu haine second hand în majoritatea lor vintage. 



            Am purtat o altă fustă creion cu talie înaltă, foarte frumoasă, rotunjită perfect pe șolduri, care însă am avut surpriza să constat că se ridică enervant pe coapse la mers și m-a deranjat teribil. Nu cred că o să mai vadă lumina zilei prea curând. 



          Piesa de rezistență a ținutei este cămașa albastru topaz, o mătase sintetică, dar spectaculoasă prin textura materialului și prin culoarea saturată, intensă. Nu sunt fan albastru (cu excepția celui royal), am tot fugit în ultimii 10 ani de această culoare, dar cămașa aceasta m-a cucerit și nu i-am rezistat. Am achiziționat-o cu 7 lei. 





              Pentru această cămașă am ales o pereche de sandale cu accente de albastru metalizat, că tot sunt în tendințe toamna aceasta asemenea texturi, dar și o pereche de cercei supradimensionați pe care i-ați mai văzut în postările mele.




Precum vedeți pozele au o calitate mai ciudată, au fost făcute în lumina asfințitului și s-a șters foarte mult din intensitatea culorilor. Oricum în imaginea de mai sus, se vede cel mai bine culoarea intensă a cămășii. 


Am purtat:
Cămașă DeMura (second-hand)
Vestă H&M (second-hand)
Fustă Tension Paris (second-hand)
Geantă vintage din acest magazin online
Pantofi random

Sunt curioasă cum percepeți voi acest outfit? 
Cele 3 piese SH m-au costat 20 de lei în total.
1. Cămașa - 7 lei
2. Fusta - 3 lei
3. Vestuța - 10 lei
4. Pantofii la reducere - 42 lei
5. Geanta 20 lei
Total ținută - 82 lei (fără cercei).


V-ați îmbrăca așa sau nu sunteți adeptele cumpărăturilor second-hand?



Cu drag, 


VintageLook

34 de comentarii:

  1. Offf, m-am regasit complet in cuvintele tale din prima fraza...treaba asta cu negasitul cuvintelor in timpul discutiilor tare ma mai intristeaza!

    Ador culoarea camasutei tale, am si eu una asemanatoare!
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu draga mea, am mai discutat noi despre treaba asta cu cuvintele :P Grea treaba! :P

      Si tinuta aceasta mi se pare foarte ..in stilul tau! :P
      Te pup, draga mea!!

      Ștergere
  2. Eu cumpar din secondhand si sunt multumita de ceea ce cumpar. Preturile sunt f bune iar calitatea nu mai vorbesc.Daca nu imi permit sa cumpar un produs din magazin sa dau stiu eu cateva zeci de lei sau sute ..cand pot gasit asemanator sau chiar mai frumos in second si multtt mai ieftin.Sau de ce sa cumpar produse de proasta calitate din magazine , la preturi mai mici , ca la cele scumpe nu ma bag ... nu mai bine dau 5-10 lei pe una din second si ma tine si ani de zile daca e .
    Tinuta ta e f draguta .Imi place

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de aceeasi parere, Deyuta, de multe ori prefer anumite piese SH in detrimentul celor din magazine. Din aceste magazine am avut ocazia sa achizitionez haine speciale ale unor branduri pe care in mod normal nu mi le-as permite, plus articole vintage pe care nu ai cum sa le gasesti intr-un altfel de locatii.
      Multumesc mult pentru comentariu, te pup! :)

      Ștergere
  3. Atat timp cat produsele sunt ceea ce cauti si nu sunt uzate, nu are importanta... Ca de altfel postarea ta arata ca poti gasi lucruri frumoase si la preturi foarte convenabile .. Ca de obicei esti frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric, nu se pune problema unor articole uzate, unde mai pui ca am gasit de atatea ori haine cu eticheta, nepurtate niciodata :)
      Chiar sunt de parere ca ne putem imbraca cu bun gust si la preturi mici.
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  4. eu am depozit de second-hand :) normal ca ma imbrac de acolo de cele mai multe ori gasesc haine de o calitate mult superioara fata de ce gasesc prin magazine,frumos outfit,sandalele sunt superbe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo, Loredana, esti idolul meu, no comment!! Te invidiez tare de tot, stii, nu? :))
      Iti dau mare dreptate, am haine de o calitate ireprosabila din aceste magazine, nu as renunta la acest tip de cumparaturi indiferent cat de mult mi-ar creste bugetul.
      Ma bucur ca-ti place tinuta, te puup!!

      Ștergere
  5. Trebuie să recunosc că nu sunt adepta cumpărăturilor din magazinele second hand, dar asta și pentru că aici rar se găsesc piese frumoase, plus că au niște prețuri foarte mari, cam la același nivel cu cele noi. Nu aș avea însă nicio problemă să port haine îmbrăcate de alte persoane înainte, că până la urmă și cele noi din magazine pot fi îmbrăcate (probate) de N persoane înainte să le cumpărăm.
    Revenind la ținuta ta... îmi place, te prinde bine și te invidiez pentru bănuții atât de puțini dați pe acele piese vestimentare foarte frumoase!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am gasit magazine cu preturi destul de mari, de obicei le evit, bine, eu si caut in general magazine cu piese vintage, mai putin haine gen H&M (acolo sunt preturile mai mari), dar la noi in oras exista si un targ foarte mare la sfarsit de saptamana, de fapt cred ca sunt doua locatii de acest fel, cu preturi foarte mici, deci avem de unde alege :)
      Ma bucur mult ca-ti place tinuta mea, te imbratisez!!

      Ștergere
  6. Simo, modelul acela al cămăşuţei e deosebit! ♥
    Îmi place tare mult cum porţi fiecare lucruşor în parte, provenienţa lor chiar e lipsită de importanţă. Noi dăm valoare lucrurilor, şi nu invers! :-)
    Eu sunt o norocoasă, primesc foarte multe lucruşoare de la verişoarele mele din USA, multe luate la reduceri, sau chiar de-ale lor, purtate sau nu, dar în cea mai bună stare ♥
    Cu SH-urile nu am nicio experienţă, am mai văzut şi eu unele prin Braşov, la un moment dat chiar am şi intrat într-un astfel de magazin, dar impactul dat de un miros închis şi mormanele de haine trântite pur şi simplu la dispoziţia clienţilor m-au făcut să renunţ la idee... :-))
    Te pup, toată aprecierea pentru aceste alegeri şi nu numai! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos ai punctat, Mihaela, noi dam valoare lucrurilor si nu invers!!
      Legat de magazinele sh, intr-adevar majoritatea fetelor sunt descurajate de felul in care haine sunt depozitate in mormane, insa exista si magazine cu umerase si haine organizate frumos pe categorii, eu fac cumparaturi din diverse astfel de magazine, se intelege ca nu am niciun fel de treaba cu aspectul :P
      Te-am pupa, draga mea!!

      Ștergere
  7. Eu mi-aș cumpăra articole de la SH dacă aș avea magazine cum sunt prin alte orașe. Nu știu cum reușesc alte fete de găsesc niște haine așa de frumoase acolo. Eu am văzut numai piese care nu îmi plac.

    Pantofii mi se par foarte frumoși iar silueta ta ... superbă.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea, sa stii ca mi se pare ciudat, am citit la mai multe fete cum ca nu exista in orasele lor magazine cu haine de buna calitate si nu gasesc niciodata acele comori, asa cum le spunem noi. Adevarul este ca eu am schimbat mai multe orase de resedinta, dar cumva am reusit sa gasesc in toate magazine sh pe gustul meu, daca stau sa ma gandesc bine :P
      Ma bucur ca-ti plac sandalutele mele, le-am purtat o singura data, mai exact in postarea respectiva, astept primavara pentru ele.
      Iti multumesc frumos pentru aprecieri, te-am pupat!!

      Ștergere
  8. Eu sunt fan albastru, deci imi place si camasuta ta. :) Pantofii, cerceii si machiajul sunt spectaculoase! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur mult ca-ti plac componentele look-ului meu, eu nu stiu ce am de cativa ani de tot fug de albastru :P
      Te pup si eu, frumoaso!!

      Ștergere
  9. as vrea sa gasesc si eu atatea minunatii prin magazinele SH. pana acum nu am reusit decat sa aleg 3 bluzite vaporoase si un sacou negru. In rest nu am fost prea norocoasa. Dar cred ca o sa mai incerc. Mai ales cand vad la tine toate frumusetile astea. :D

    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti trebuie perseverenta, dupa parerea mea, si sa afli de la personalul magazinului, cand e ziua in care primesc marfa noua :P
      Pe o strada din Timisoara, unde am locuit eu cativa ani, era un magazin care aducea martea marfa noua, iar oamenii stateau la coada inainte sa se deschida magazinul. Eu ii vedeam in drum spre serviciu, deci nu aveam cum sa vad ce marfa se aduce pentru ca programul era total incompatibil cu al meu si mereu ma ofticam pe chestia asta. Se inchidea de asemenea inainte sa ajung eu acasa, deci ... un mare mister cu privire la marfa de acolo :)))
      Te-am pupat, o seara frumoasa!

      Ștergere
  10. Minunata tinuta, iar tu o finuta, ca de obicei. Intru foarte rar in SH, pt ca nu am rabdare sa stau sa caut. Poate ar trebui avand in vedere ce comori ne prezinti. Pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Camelia, ma bucur ca-ti place alegerea mea cuminte pentru aceasta tinuta.
      Eu zic ca acest tip de magazine sunt pentru cele cu muuuulta rabdare, uite, eu de aceea, prefer sa merg singura, de obicei ori cu cine as merge, se plictiseste inaintea mea :P
      Pupici!!

      Ștergere
  11. Imi place mult tinuta, parul, machiajul, totul! Esti foarte frumoasa! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc foarte mult, Aurelia, esti o scumpa! :)
      Pup si eu!

      Ștergere
  12. Ar fi mare pacat sa nu porti albastru, nuanta asta e deosebita si ti se potriveste manusa! :) Ma atrage forma manecilor camasii, felul in care cade materialul... Tare-mi doresc si eu o fusta creion care sa-mi vina atat de bine, stiu sigur ca e un obiectiv pertinent! Nu am nimic impotriva sh-urilor, nici a lucrurilor comercializate in cadrul lor, numai ca nu am rabdarea si flerul necesare; in plus, e musai sa ma indemn cu cineva, nu ma incumet sa pornesc singura a o astfel de vanatoare! :) Intuiesti cat de mult m-as bucura sa pot merge cu tine!

    Simo, foarte mult imi place tinuta - tu esti de o frumusete ravasitoare, poza tip portret e favorita mea! Cerceii, machiajul, privirea... sunt minunat surprinse in cadrul ei!

    Te imbratisez, draga mea! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca ma prinde bine nuanta asta? Nu stiu ce sa zic, eu am dubii, de aceea evit albastru, cu exceptia celui royal, navy etc..
      daca ar fi sa fie, te-as duce in targul acela de sfarsit de saptamana care are loc aici in Timisoara, pe langa munti de haine, sunt multe alte chilipiruri, bijuterii si antichitati. Un Rac cu respect pentru trecut nu are cum sa nu se bucure de astfel de imagini. :)

      Ma bucur mult ca iti place abordarea mea, aveam ceva dubii cu alegere asta, mi s-a parut ca poate pare prea banala si plictisitoare, desi si mie imi place.
      Esti minunata, te imbratisez cu drag!!!

      Puup!!

      Ștergere
  13. Imi place outfit-ul. Te prinde bine :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ana Maria, ma bucura confirmarea ta, precum ii spuneam si Ildei mai sus, aveam ceva dubii cu privire la alegerea ansamblului.
      Pupici!!

      Ștergere
  14. Daca ai stii ce de lucruri frumoase am din Sh-uri , oho :P Numai saptamana asta cate mi-am cumparat :)) Verisoara mea din Jibou cand vine pe la noi ma innebuneste sa o insotesc in toate magazinele din oras :P Si pleaca cu plasele pline la propriu :)) Si e atat de fericita ! In Jibou ori nu sunt sh-uri , ori nu gaseste ea ca la mine in oras :P Nu stiu :) Simo , daca vezi magazine sh Millenium Shopping in Tm ( stiu sigur ca sunt cateva ) , acolo gasesti garantat multe lucruri frumoase . Sunt ale unui prieten . E putina reclama aici intr'adevar , dar eu sunt putin geloasa pentru ca sorteaza hainele cele mai frumoase pt Timisoara , acolo e puterea de cumparare mare :) Te prinde tare bine albastrul :) Si sandalele sunt deosebite :) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am mai spus, cu tine, draga mea, mi-ar placea cel mai mult sa merg sa fac astfel de cumparaturi, stiu ca ai rabdarea necesara sa cauti acele comori ascunse, si in plus, mai ai si experienta in acest sens :)))
      Despre Millenium Shopping mi-ai mai spus, dar pe bune ca nu le-am gasit pana acum :( Nu vrei tu sa vii pe aici, sa facem un tur de sh-uri si sa ma duci si la respectivele magazine? :D Ce mi-ar placeaaaa!!

      Ma bucur mult ca-ti place tinuta mea, te puuup!!

      Ștergere
  15. Oh ce pont ti-a dat MoGio, nu exista si in Galati? Pe bune, eu nu am mai gasit un sh demn de scotocit in Galati, ce era acum cativa ani s-a evaporat.
    Culoarea iti vine bine, probabil o preferi pe cealalta pentru ca e mai intensa. Super machiaj, super fata! XOXO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promit ca am sa ma interesez :) Desi cred ca nu , de Galati nu am auzit nimic , si e foarte departe de judetul Hunedoara , aici e depozitul .

      Ștergere
    2. Da, nu stiu ce sa zic de culoare, ea e foarte frumoasa in sine, dar parca nu ma prinde prea bine, de aceea o evit, dar poate e doar impresia mea.
      Nu stiu cum se intampla la voi in orase, dar asa lipsa de sh-uri, mai, mai, sa veniti la timisoara, sunt pe toate strazile, chiar si in centru :)))
      Iti multumesc mult, Mihaela, te puup!!

      Ștergere
  16. Frumoasa tinuta si imi place machiajul tau foarte mult <3

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!