"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 22 aprilie 2014

Câștigătoarea concursului Accesorizează-mi ținuta ...

Dragile mele, 


             Știu că ați așteptat rezultatul concursului meu organizat împreună cu Rose Wholesale și îmi cer scuze pentru că v-am ținut în suspans, dar am vrut să vin și cu un micuț colaj al accesoriilor alese de mine. 
             În primul rând vreau să vă mulțumesc din suflet pentru participare, știu ca acest tip de concurs v-a solicitat puțin mai mult decât de obicei, însă sper că v-a făcut totuși plăcere provocarea. Pentru mine a fost de-a dreptul incitant, abia așteptam să mai primesc un comentariu de înscriere și să deschid link-urile pentru a vedea propunerile voastre. M-am simțit foarte bine ca organizator al acestui concurs și vă mulțumesc tare, tare mult pentru asta. 
          Știu că sună ca un clișeu dar cu toată sinceritatea mărturisesc că îmi pare foarte, foarte rău pentru că nu am posibilitatea să vă ofer mai multe vouchere, pentru că au fost mai multe propuneri care mi-au plăcut în aceeași măsura. Unele dintre ele s-au potrivit perfect stilului meu, ceea ce mi-a demonstrat faptul că mă cunoașteți deja foarte bine, iar altele, m-au uimit prin inedit. Au fost combinații la care nu m-aș fi gândit niciodată și chiar au reușit să-mi stimuleze imaginația și să mă facă să-mi doresc să ies din zona de confort. 
Partea grea a fost la alegerea celei mai cele, dar într-un final am ales răspunzându-mi la întrebarea: ”ce aș purta eu?” și a existat cineva care s-a pliat foarte bine pe ceea ce aveam eu în minte - în primul rând îmi doream ceva galben pentru această ținută - de preferat o pereche de cercei, aceștia fiind bijuteriile mele preferate (v-am mai spus eu că nu ies din casă fără cercei), iar al doilea element pe care l-am avut în minte când am îmbrăcat cele două piese au fost tocurile stiletto. Dacă s-a întâmplat să fie tot galben cu atât mai mult, așa că am ales următoarea combinație:

http://www.rosewholesale.com/cheapest/elegant-candy-color-design-women-202939.html
http://www.rosewholesale.com/cheapest/fashion-and-delicate-solid-color-183011.html
http://www.rosewholesale.com/cheapest/pair-of-vivid-faux-gemstone-201688.html
         Am fost foarte uimită să văd că cineva a găsit exact cerceii pe care eu i-am comandat luna trecută de pe un alt site și i-a alăturat acestei ținute. Pantofii galbeni stiletto sunt noua mea obsesie, cum v-am spus în postarea anterioară, iar geanta supradimensionată este cea spre care mă îndrept cel mai des. 
Astfel încât căștigătoarea este Mihaela Pojogu. Felicităăăări!!!

          Ea a venit cu mai multe propuneri, cel mai mult mi-a plăcut cea de sus, dar și aceasta pe care a denumit-o ”apropiat stilului tău când e cald”, mi-a plăcut foarte mult, mi-au plăcut piesele în sine, dar și ideea contrastului complementar albastru-oranj:


Da, Mihaela m-a citit foarte bine, ambele variante mi se potrivesc de minune și le-aș purta și în respectiva combinație, dar și separat. 
Felicitări, Mihaela, o să iau legătura cu sponsorul cât de curând pentru a putea intra în posesia voucherului. 

Dar, pentru că nu m-am putut rezuma doar la atât, am decis, fooooarte, fooooarte greu să mai aleg încă o propunere care va primi un premiu surpriză din partea mea. 
Aceasta este:


Propunerea a venit din partea Lăcrămioarei Baltag - felicitări draga mea, te rog să mă contactezi pe vintagelooksimona@yahoo.com sau pe pagina de facebook, pentru a discuta detaliile surprizei mele. 


Vă mulțumesc din suflet încă o dată, sper să nu fiți supărate, vă aștept la concursul Triodeluxe aflat încă în desfășurare și la următorul pe care îl voi lansa săptămâna viitoare. 

V-am pupat!!



VintageLook

7 comentarii:

  1. Felicitari, Mihule drag!!! :) Daaa, imi place ideea acelui orange torid!
    Felicitari, Lacramioara! :)

    A fost chiar grozava ideea concursului si mi-a placut sa particip! Cum sa ne suparam, ar fi culmea sa se supere cineva intr-o astfel de situatie! Ar insemna sa ne cautam singuri motive de suparare! :)

    Simo, la celalalt concurs nu m-am inscris pentru ca am deja keratina si ar fi pacat sa ma inscriu pentru un premiu avand nevoie de "jumatate" din el; e mai bine sa se bucure cineva pe de-a-ntregul! :)

    Pupicei mii!
    Simo, sa ai zile senine, draga mea!

    Ilda
    lavender thoughts



    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca prin mai multe variante s-a inteles cat de mult mi-a placut tema acestui concurs si entuziasmul cu care am participat. Am ales ceea ce mi-a placut mie dar cu gandul ca iti va placea si tie, ma bucur ca te-am surprins, ca ti-a placut, ca am castigat.
    Multumesc frumos Simo, multumesc Ilda!

    P.S:Nu stiu daca voi avea acces la internet zilele urmatoare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări din suflet, tizule! ♥
    Cu acelaşi drag o felicit şi pe Lăcrămioara! :-)
    Îţi mulţumim din suflet pentru tot, Simo! ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Wonderful looks. *__*
    Lovely greets Nessa

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai ales perfect. si mie imi plac rezultatele :D

    te pup, frumusete.

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari Miha, esti foarte tare! Felicitari Lacramioara! Pupicei Simo!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!