"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 20 martie 2014

Bourjois - Chataigne Doree

Dacă ar fi să plec pe o insulă pustie unde nu aș putea lua cu mine decât un singur produs de machiaj, acela ar fi cu siguranță fondul de ten, dar totuși dacă îmi citiți blogul de ceva timp, este imposibil să nu cunoașteți pasiunea mea pentru blush-uri. Am multe, destul de multe, de fapt mult prea multe pentru a le putea consuma în termenul lor de valabilitate, dar nu mă pot opri, sunt mereu tentată de noi și noi nuanțe, texturi, branduri etc 

Mai mult decât atât, întâmplarea face ca în ultimul an să limitez folosirea blush-urilor tot mai mult, în detrimentul conturului. Nu, nu pentru că s-ar exclude una pe cealaltă, ci pentru că am început să port tot mai des ruj roșu și, așa cum vă spuneam în postarea dedicată bronzerului L Oreal, cea mai bună alegere pentru mine, atunci când port ruj roșu, este să renunț la fardul de obraz și să mă limitez la un simplu contur al pomeților, folosind un bronzer.

Blush-urile de la Bourjois m-au obsedat foarte mult timp și, deși mi-a luat ceva timp până am intrat în posesia unuia, iată că am reușit într-un final să-mi satisfac curiozitatea și vis-a-vis de această gamă.


Așadar, eu posed nuanța no. 10 Chataigne Doree, un soi de cappuccino perlat, foarte ușor de integrat în cadrul oricărui machiaj, adică o nuanță neutră pe care am purtat-o fără rezerve și la machiajele nude, dar și la cele colorate.
Deși am citit pe mai multe bloguri cum că acestă gamă de blush-uri ar face o crustă la suprafață după mai multe utilizări, ceea ce face ca aplicarea să devină dificilă, în cazul meu nu s-a întâmplat așa, ci blush-ul meu și-a păstrat aceeași consistență pe parcursul folosirii. Este pigmentat, dar fără a fi prăfos, produsul se ia perfect pe pensulă fără mare efort, dar și fără a se pierde prin împrăștiere. Este consistența pefectă din punctul meu de vedere și nu am ce să-i reproșez.


Am aplicat, pentru exemplificare pe dosul mâinii, o porțiune cu produs, pe care am suprapus-o în mai multe straturi pentru a se observa mai bine nuanța Chataigne Doree Precum se vede are particule mici de sclipici care reflectă lumina. Are 2,5 grame, o valabilitate de 18 luni de la deschidere și un ambalaj practic prevăzut cu oglindă.
Îmi place și rezistența de-a lungul zilei, deși își pierde ușor din intensitate, se păstrează totuși pe ten până la sfârșitul zilei.

În concluzie, sunt mulțumită de acest produs și nu m-aș opri aici, am văzut multe nuanțe superbe, multe variațiuni de peach (preferatele mele) care mă tentează foarte tare.
Pe aoro, blush-urile Bourjois pe puteți găsi în trei variante: cea clasică (pe care o posed eu - aici), Pastel Joues – varianta cu irizații aurii absolut superbe și varianta de blush cremă – textură pe care nu am încercat-o niciodată pentru un blush, de altfel (trebuie să iau măsuri în acest sens).





Voi ce părere aveți despre blush-urile Bourjois?



 VintageLook

25 de comentarii:

  1. Hi Simona! Love blushes too! This one from Bourjois is really fab, love the shade and the finish. Looking beautiful! Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Simo, ce mai faci? Cum sunt amatoare de blushuri nu are cum sa nu-mi placa si acesta. In acelasi timp sunt si cibzuita incercand sa nu-mi cumpar prea multe si sa expire inutil. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draga mea, sunt cam depasita de volumul nou de munca de la serviciu, de aceea am lipsit de aici, in rest sunt cat de cat ok, incerc sa ma mobilizez si sa revin, mi-e dor de blog si de voi:P

      Legat de blush-uri, de fapt de orice alt produs cosmetic, stiu ca tu esti chibzuita si nu cheltuiesti bani aiurea si te admir pentru asta. Ar trebui sa faci o postare speciala despre cum reusesti tu sa rezisti tentatiilor! :)

      Puup!

      Ștergere
  3. Nu am încercat blush-urile de la Bourjois dar m-ai făcut curioasă. Nuanța acestuia este superbă!
    Și îmi place mult ultima poză cu tine!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi-am dorit tare, tare mult un blush Bourjois si sunt tare fericita ca am unul in sfarsit :P
      Ma bucur ca-ti place poza, eram ingrozitor de obosita, dar am incercat sa zambesc ca sa nu se vada asa de tare :P
      Te pup si iti multumesc pentru vizita! :)

      Ștergere
  4. Pe lista mea blush-urile ocupa printre ultimele locuri.. am doar 1! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, ma faci sa ma simt prost acum, eu am o cutie plina :P

      Ștergere
  5. Simooo, tare mi-a mai fost dor!!! :*
    Are piersica, are scortisoara, are stropi de soare nuanta acestui blush!
    Diafan si foarte finut arata pe obrajii tai... Nu am incercat pana acum blush-urile Bourjois si mi-a placut sa citesc postarea ta - are prospetime! Fotografia ta, in final, sporeste efectul!

    Te pup si te imbratisez, scumpa Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, Ilda, stiu ca tu ma intelegi perfect, stii cum e cu perioada aceasta. Nu mai am energie si efectiv timp suficient ca sa mai ajung si la blog. :( Tare imi lipseste tot ce tine de partea asta din viata mea, sper sa revin cat de curand... :(

      Ma bucur ca postarea mea are prospetime, la cat sunt eu de obosita, suna tare bine ceea ce spui tu :P
      Te imbratisez cu drag, scumpa mea prietena! :)

      Ștergere
  6. Simo, mă bucur să te citesc din nou, cu aceeaşi încântare! ♥
    Superbă nuanţa acestui blush, cred că-i imposibil să nu fie plăcută, cu atât mai mult în sezonul cald ♥
    Te pup, toate cele bune şi mult spor în tot ceea ce faci, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, iti multumesc mult si ma bucur sa te regasesc aici, sper sa revin si eu cat de curand, deocamdata sunt cam limitata in ceea ce priveste timpul liber.

    Iti multumesc frumos, te pup, draga mea!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos blush-ul, si tu esti o scumpa, obosita sau nu :)
    Pe mine parca m-ar tenta unul crema, ma gandeam sa-l incerc pe cel de la nyx, dar acum m-ai tentat cu B. Si neaparat vreau sa incerc blush-ul HD de la elf.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, de vreo doua zile, tenul meu a luat-o razna, se simte ca nu mai are parte de ingrijire, sper sa reusesc sa-l repar, acum am ajuns sa-mi doresc sa arat ca atunci cd am facut poza :P
      legat de blush, daa, si eu vreau unul crema, chiar sunt curioasa cum s-ar comporta pe ten, mai ales pentru vara, cred ca ar arata foarte natural, eventual fara fond de ten, doar un usor bronz...
      Blushul HD de la Elf e pe iherb? eu nu mai cumpar de pe site-ul celor din ro

      Ștergere
    2. E si pe iherb, da, cel putin headliner, eu pe acela il vreau. De fapt, l-am si comandat de 2 ori, dar nu mi-a ajuns nicio comanda :(. Cred ca mai risc o singura data, o comanda mica de tot, blush-ul si pensula pt. pudra minerala elf studio, am citit ca e f. faina. Nici eu nu comand de pe site-ul romanesc, mi se par exagerate preturile.

      Ștergere
    3. Super, dau si eu o tura in cazul acesta, sper sa-l gasesc in stoc, cand o sa plasez comanda, din pacate produsele elf se termina foarte repede, nu stiu care e faza.
      Legat de pensula respectiva, dc e cea minerala cu maner din bambus, o am si eu, si e suuuper faina, cea mai faina pensula de pudra a mea. E mare, pufoasa, de f buna calitate, o am de cand au introdus gama minerala pe site-ul din ro si stiu ca nu a fost prea ieftina, dar a constituit o f buna achizitie. Si eu indraznesc sa o recomand!

      Ștergere
  9. Frumusico! Ultima poza e de pus in rama! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, esti o draguta, iti multumesc frumos, am reusit sa camuflez bine oboseala, inseamna :P
      Mii de pupici! :)

      Ștergere
  10. E adevarat ca face crusta deasupra. Al meu are si abia reusesc sa dau cu un strop de culoare pe obraji. Acest lucru insa, este un lucru pozitiv pt mine, pentru ca nu prea reusesc sa aplic blush-ul acolo unde trebuie din prima, asa ca am mai multe incercari, fara sa-mi incarc obrajii. Acesta Burjois il am si eu, doar ca intr-o alta nuanta. L-am primit cadou de la o prietena, care m-a certat ca nu foloseam blush. Am doar doua: Bourjois si unul Laura Mercier, dar Bourjois-ul imi place cel mai mult:) Mi-a fost dor de postarile tale, dar te inteleg, si eu abia mai apuc sa intru pe blog. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit despre crusta respectiva, insa al meu chiar nu are nicio probleme in sensul acesta, se vede si din poza ca e perfect normal, nu stiu care e faza, eu insa chiar vreau sa-mi mai cumpar si alta nunata, sper sa o nimeresc tot la fel.

      Cat despre postari, mda, ce sa zic, e cam aiurea cu timpul liber la mine, astept niste schimbari in peisaj, dar nu mai vin si pana una alta sunt obosita rupta in fiecare zi :(

      Te pup si eu, draga mea si iti multumesc pentru vizita!! :)

      Ștergere
    2. #03 Brun Cuivre este nuanta mea.

      Ștergere
  11. You are so lovely and beautiful, Simona !

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumoaso, nu te-am mai vazut de mult :P.
    Ce fdt ai folosit?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubita, Double Wear am folosit, nu prea l-am mai schimbat in ultimul timp!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!