"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 6 februarie 2014

Ce cadou îi faci de Valentine's Day?


Nici nu a trecut bine luna decembrie cu ale sale cadouri mult asteptate, ca nu mai tarziu de saptamana viitoare, avem din nou prilejul de a sarbatori, de a ne bucura, de a primi, dar mai ales de a darui in cadrul unui eveniment pe care il sarbatorim de cativa ani buni deja si anume Valentine’s Day, adica Sfantul Valentin sau Ziua Indragostitilor. Desi a pus serios in umbra autenticul nostru Dragobete, romanii au primit cu sufletul deschis aceasta sarbatoare, ca orice alt prilej de a se bucura si a iesi la cumparaturi, cu atat mai mult cu cat scopul se doreste a fi unul nobil – iubirea.
Recunosc ca desi nu rezonez pe deplin cu aceasta sarbatoare (eu astept luna martie cu mare, mare nerabdare, ca in fiecare an), imi place nespus de mult agitatia care se creeaza in jurul ei, imi plac barbatii pe care ii zaresc prin magazine cu aceea expresie dezorientata si total depasiti de situatie, cumparand in majoritatea cazurilor cadouri perfect neinspirate, si repetatele intrebari pe care le primesc din partea colegilor si prietenilor mei barbati vesnic indragostiti (bravo lor, sa o tina tot asa!!) cu privire la alegerile cele mai bune pentru aceasta zi a iubirii. Pentru ca sunt simpatici si pentru ca ii iubim asa stangaci cum sunt ei uneori, impreuna cu site-ul  Aoro, asa cum v-am obisnuit deja in prag de sarbatoari, venim cu cateva sugestii de cadouri pentru cel mai special barbat din viata noastra.

Si pentru ca tot e vorba despre iubire, imi permit sa fiu subiectiva in aceasta postare si sa incep sirul recomandarilor mele cu parfumul meu preferat in ceea ce priveste gama pentru barbati L’eau d’Issey – Issey Miyake. Daca vinul rosu e bun pentru femei cand il beau barbatii, acest parfum se inscrie si el cu succes in acelasi registru, cel putin in ceea ce priveste opinia mea. L-am descoperit acum foarte mult timp din greseala intr-un esantion si vreo doi ani la rand mi-am drogat simturile cu aroma sa visand sa-l cunosc mai bine … se integele in ce conditii. Si da, am avut ocazia sa o fac, dar asta e alta poveste, una cu adevarat frumoasa. 

L’eau d’Issey este un spectacol de note lemnoase si acvatice, care se desfasoara si se succed intr-un ritm aproape ametitor. Este un parfum propaspat, tanar, efervescent fara a fi catusi de putin copilaresc, te poarta intr-un vartej de trairi, un amestec de primar si rafinat in acelasi timp. Personal i-as putea spune Parfumul, pentru ca in opinia mea Jacques Cavallier a creat prin L'eau d'Issey o adevarata opera de arta, cel mai complex parfum care a fost gandit vreodata pentru un barbat.
In afara spatiului intim se simte atat cat sa te incite, sa te faca sa-ti doresti apropierea, cat sa-ti declanseze acel dans de fluturi in stomac. Dar mai multe despre el poate intr-o alta postare. As avea multe de povestit.
  • NOTE DE VARF: coriandru, chiparos, mandarina, tarhon, yuzu, lamaita, salvie, bergamota, lamaie, calonta
  • NOTE DE MIJLOC: nucsoara, mignonette, scortisoara de Ceylon, muscata de Bourbon, sofran, lacrimioara, lotus albastru
  • NOTE DE BAZA: vetiver de Tahiti, mosc, lemn de santal, cedru, ambra si tutun.
Un cortegiu de note intrigante pe care doar cu mintea nu le poti asambla intr-un intreg.

Continui cu a doua recomandare – unul dintre cel mai bine vandute parfumuri de barbati de pe Aoro – Bvlgari pour homme Soir. Intr-o totala opozitie cu L’eau d’Issey privind structura compozitionala, notele acestui parfum se compun din: papirus, ambra, ceai de Darjeeling si bergamota.
"Bvlgari Pour Homme Soir este un parfum proaspat destinat utilizarii la ocaziile speciale. Simbolizeaza barbatul elegant care are bun gust si tact. Parfumul prezinta o combinatie irezistibila de senzualitate si eleganta adaugand la personalitatea dumneavoastra o nota nonsalanta de carisma."
Al treilea parfum ales de mine este Jovan Musk – un produs la numai 36 de lei pentru 88 de ml, special pentru iubitorii moscului. Este un parfum lemons/floral/mosc si a fost lansat in 1973, e vintage :D
Notele sale sunt distribuite dupa cum urmeaza:
  • NOTE DE VARF: garoafa, lamaie de Amalfi, lamaie verde, piper
  • NOTE DE MIJLOC: lavanda, ambra, menta, condimente
  • NOTE DE BAZA: note lemnoase, mosc. 
Brandul Jovan vine pe Aoro cu o oferta de produse la preturi extrem de bune, pe langa varianta clasica prezentata aici, mai exista Black Musk, White Musk si Jovan Sex Appeal, dar si Jovan Musk varianta pentru femei. Preturile, dupa cum spuneam si mai sus, se invart in jurul aceleasi sume. 

In opinia mea Valentin's Day are o simbolistica simpla, cadorile care insotesc declaratia de dragoste din 14 februarie, nu ar trebui sa fie costisitoare, ci doar sa intareasca mesajul, sa fure un zambet si o sarutare. Parfumul preferat ar putea face asta, dar la fel de bine ar putea sa o faca si o noua descoperire in materie de arome, asa ca arata-i cat de bine il cunosti si alege-i ceva special, inspirat de ... el, pur si simplu. 
Iar daca acest lucru ti se pare mult prea complicat, iar parfumul nu ar fi alegerea ta numarul 1, varianta propusa de Aoro este setul Nivea. Nu cunosc niciun barbat caruia sa nu-i placa produsele apartinand acestui brand. In sectiunea parfumuri sau ingrijire ten, exista o oferta foarte larga de seturi de cosmetice pentru barbati, cu preturi incepand de la 35 de lei. 
 Nivea Skin Energy Shaving Gel 200 ml +
Aftershave Lotion 100 ml +
Power Refresh Shower Gel 250 m +
Cosmetic Bag 27x13,5x19 cm - 56 LEI

Acestea sunt sugestiile mele privind cadourile de Ziua Indragostitilor, mai multe gasiti in oferta site-ului Aoro. Nu uitati sa verificati si sectiunea de promotii si reduceri, sunt zeci de produse la preturi foarte bune. 

VintageLook

6 comentarii:

  1. L’eau d’Issey ....are o aroma inconfundabila.
    M-am indragostit de el acum mult timp si il uitasem. Noroc cu tine.
    Multumesc pentru pont. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos descrii tu parfumurile. Nu am mirosit l'eau d'issey, dar m-ai intrigat cu descrierea. Si da, ai perfecta dreptate cu nivea, cu toate ca eu nu inteleg fascinatia barbatilor pt. brandul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmm, Simo, in ce fel mi-ai trezit interesul pentru L'eau d'Issey, pfffiuuu! :) Trebuie sa dau din cap ca sa ma dezmeticesc!
    Bvlgari imi place, cam in toate cele...

    Fata frumoasa si talentata, te pupacesc!
    Sa ai weekend fain, fain de tot! :) Ahh, sa nu uit...si parfumat!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte curioasa cum miroase cel Bvlgari, pare interesant dupa ingrediente. Chiar nu stiu ce sa-i cumpar de Valentines dar sigur nu as da gres cu un parfum :P

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai făcut foarte curioasă de L'eau d'Issey. Mi se pare cam prea grandios pentru Sf. V! :)) Eu una l-aș face cadou cu o ocazie mult mai specială.
    Dar e foarte de ajutor ce ai postat. Chiar sunt în dubii cu cadoul de anul acesta :))
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul acest am lăsat cosmeticele deoparte și m-am îndreptat spre ceva mai practic.Un set pentru biroul lui, împreună cu o seară specială.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!