"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 18 noiembrie 2013

Idei de cadouri pentru cei mici - un decembrie de poveste

Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, împreună cu magazinul online Aoro, am pregătit pentru voi o serie de postări cu sugestii de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Lucrând la aceste articole, am descoperit și eu câteva produse foarte interesante pe site și am compus un scurt (relativ) wishlist pe care, dacă doriți și sunteți curioase, îl pot face public. Am gasit printre altele un AHA cu concentrații de 5%, 8% si 10%, un spray pentru fixarea machiajului (tot îmi doream unul), o cremă cu vitamina C 20% etc.
 ***
Primul articol l-am gândit și l-am structurat în jurul unor produse care nu au mai făcut până acum obiectul postărilor mele, deși oferta Aoro este una destul de bogată pe acest segment, și anume: cosmetice si produse pentru copii.

Nimeni nu trăiește luna decembrie cu mai multă bucurie și entuziasm decât un copil, indiferent de vârsta sa. Îmi amintesc cu mare placere nerăbdarea care ma cuprindea la gândul că pe lângă zăpadă și saniuș, sfârșitul de an îmi va aduce de fiecare dată cizmulițe pline ochi de tot felul de bunătați și un brad bogat în cadourile pe care mi le doream și pe care le facusem cunoscute tuturor, dar și altele, pe care Mos Crăciun se gândea să mi le lase bonus sub brad pentru că am fost deosebit de cuminte în anul respectiv (cel putin așa îmi spuneau părinții).
În prezent posibilitățile de a face fericit un copil prin intermediul cadourilor, sunt limitate doar de imaginație și portofel, pentru că altfel există tot felul de lucruri nemaipomenite, pe care in copilăria mea nici măcar nu le visam și nu mi le puteam inchipui.
În cazul în care, pe lângă listele luuungi de cadouri gândite de copii încă din timpul anului, doriți să adăugați și produse pentru îngrijirea corpului, pentru baie sau parfumuri minunate inspirate din desenele animate și poveștile copilăriei, am pregătit o listă de sugestii pentru voi.

       Produsele cosmetice pentru copii sunt concepute special pentru protejarea pielii sensibile a acestora, sunt hipoalergice și delicat formulate, împărțite pe categorii de vârsta și chiar probleme ale pielii.
Așadar să începem cu domnișoarele și cu o serie de produse pentru îngrijirea corpului ambalate în recipiente vesele inspirate din lumea Disney sau de eroii din poveștile preferate:

2 ÎN 1 - GEL DE DUȘ ȘI SPUMĂ DE BAIE PENTRU COPII - 33 LEI
2 ÎN 1 - GEL DE DUȘ ȘI SPUMĂ DE BAIE PENTRU COPII - 15 LEI
HELLO KITTY ȘAMPON PENTRU COPII - 15 LEI
ȘAMPON CU ULEI DE MĂSLINE PENTRU COPII - 15 LEI


CREMA DE CORP PENTRU COPII SI MAMICI L OCCITANE - 80 LEI
AVON BARBIE LOTIUNE DE CORP PENTRU COPII - 20 LEI
PURIS ULEI DE CORP PENTRU COPII - 31 LEI
          Am fost uimită să constat că și baiețeii au parte de o oferta foarte bogată pe site de produse pentru baie si îngrijirea corpului. Recipientele gelurilor de duș pentru baieți sunt inspirate de personaje animate moderne:

          În cadrul categoriei de parfumuri pentru copii, Aoro are o ofertă foarte bogată atât pentru fetițe și baieței, cât și pentru adolescenți. În cadrul magazinului online găsim binecunoscutele game: Disney, Kaloo, EP Line, Looney Tunes, The Smurfs sau Hello Kitty, dar și multe altele.

APĂ DE TOALETĂ PENTRU COPII PRINCESS AURORA - 24 LEI
APĂ DE TOALETĂ PENTRU COPII PRINCESS - DE LA 33 LEI
APĂ DE TOALETĂ PENTRU COPII PRINCESS BELLE - 27 LEI

Un parfum special pentru o mică prințesă


”EP Line Disney Tangled este un parfum floral delicat, conceput special pentru toate micile prințese. Parfumul este ascuns într-o sticluța încantatoare, decorata cu un capac in forma unei coroane. Este inspirat din povestea animată, plină de magie, numităTangled. Toate parfumurile marca EP Line sunt testate dermatologic, hipoalergenice si non-toxice.
Esențele fine si atent selecționate din parfumul Disney Tangled, creeaza o aromă extrem de placută, ce aduce zambetul pe chipul fetiței tale, conferindu-i o stare de bine. Tonurile suculente se împletesc perfect cu celelalte note ale parfumului, creând o aromă minunata. Parfumul EP Line Disney Tangled este excelent in momentele de maximă concentrare sau atunci cand este vremea pentru distracție.
Cu parfumul EP Line Disney Tangled micuța ta se va simți in sfârșit ca o adevarată prințesă. ”

Micii eroi din fața blocului
APĂ DE TOALETĂ PENTRU BAIEȚI BEN - 46 LEI
APĂ DE TOALETĂ PENTRU BAIETI GORMITI - 36 LEI
APĂ DE TOALETĂ PENTRU BAIEȚI SPIDERMAN - 36 LEI
Interesante mi s-au parut a fi și seturile cu parfurmuri sau alte produse de îngrijire:

Apa de Toaleta 30 ml + autocolant pentru corp + cuier + petale de trandafiri pentru baie - 42 LEI
Apa de Toaleta 30ml + gel de duș 50ml + burete + cutie de metal - 64 LEI
Apa de Toaleta 30 ml + Gel de dus 60 ml - 46 LEI * 
Apa de Toaleta 50 ml + masina - 52 LEI
Apa de toaleta spray fara alcool 100 ml + castron si lingura - 94 LEI * 
Apa de toaleta spray fara alcool 100 ml + jucarie de plus - 97 LEI
Și pentru că și pielea copiilor au nevoie de hidratare și protecție, Aoro vine cu o ofertă de creme de față pentru copii:


Micelle Solution - Bottom, Face, Eyes 1000 ml - 79 LEI * 
Cleansing Fluid 300 ml - 42 LEI * 
Eau nettoyante sans rincage - Visage et corps 500 ml - 51 LEI
     

    Pielea bebelușilor are nevoie de o îngrijire specială

        Și dacă tot am vorbit de îngrijirea pielii copiilor, deși nu le-aș putea încadra la cadouri pentru sarbatorile de iarnă, m-am gândit să vă recomand și o gamă de dermocosmetice pentru îngrijirea pielii bebelușilor - gama Mustela prezentă pe Aoro cu o ofertă foarte bogată de produse. Mustela este un brand francez cu o tradiție de peste 60 de ani în crearea de produse pentru îngrijirea pielii fragile a nou-născuților, bebelușilor și copiilor, dar și a viitoarelor si proaspetelor mămici.


       

   Rapunzel și peria fermecată Tangle Teezer Magic Flowerpot 

       
        Un cadou minunat din punctul meu de vedere pentru o domnisoară specială indiferent de lungimea părului și indiferent de categoria de vârstă în care se încadrează, o constituie o perie de păr multicoloră TangleTeezer. Concepută special pentru a descurca cu usurință părul, binecunoscuta perie Tangle Teezer este blândă cu scalpul, previne electrizarea parului, nu trage și nu zgârie, iar datorită formei ergonomice, se poate manevra cu usurința, iar pieptănatul se poate transforma dintr-o corvoadă într-o adevărată plăcere. Eu recomand folosirea sa și pe parul umed, atât în cadrul spalatului pe cap, pentru distribuirea eficientă a balasmului pe lungimea firului de păr, cât și înainte de uscarea parului pentru descurcare și o ușoară întindere. 
Aoro are o gamă de perii de păr Tangle Teezer concepută special pentru fetițe, deosebit de drăguțe prin cromatică și formă, dar la fel de eficiente ca și clasicele perii Tangle Teezer, care și ele la rândul lor pot constitui un cadou minunat.

TANGLE TEEZER SALON ELITE - 40 LEI
TANGLE TEEZER MAGIC FLOWERPOT - 51 LEI


Tot ceea ce v-am prezentat aici este o mică parte din oferta Aoro pentru copii, dacă pe langă jucarii și hainuțe, doriți sa completați cadorile copiilor din viața voastră și cu o parte de cosmetice, vă asigur că pe site-ul Aoro aveți de unde alege produse pe placul celor mici. 



 VintageLook

11 comentarii:

  1. Da, da, da!!! Si-as tot continua...
    Ce postare frumoaaasaaa, Simo! Mi-ai dat idei grozave pentru puiuta mea!:)

    Te pupacesc tare de tot!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci pentru atat de multe idei, apreciez efortul tau! Sunt atat de multe variante tentante!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cate variante tentante! Sunt sigura ca mamicile vor gasi ceva pe placul lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place postare facuta de tine, mai ales ca fetita nasilor nostri este bebe si foloseste pentru ea cateva din produsele de mai sus si chiar le cautam
    multumesc de ajutor
    te astept la concurs la mine pe blog
    http://albastruintens.blogspot.ro/2013/11/librarie.html
    te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ramo, pentru invitatie, foarte, foarte fain concursul tau. Sper din suflet sa-mi fac timp in weekend si sa vin cu un raspuns.
      Merci frumos, o seara faina, pupici!!! :)

      Ștergere
  5. Cât de frumoase sunt, ce ambalaje speciale au! O încântare, abia aştept să crească nepoţelul meu şi să se bucure de toate aceste minunăţii pe care acum nici măcar nu le observă, la doar un anişor şi 10 luniţe. El ştie să le arunce tare, tare, iar pe unele dintre ele, le învârte până ne ea pe noi, ăştia mari, cu ameţeala :-D
    Pupici, Simo, îţi mulţumim pentru starea frumoasă dăruită odată cu aceste rânduri dedicate lor, celor mici şi mult iubiţi :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele pt. copii sunt tentante chiar si pt. mine, sunt vesele si miros frumos intotdeauna.. in cautarea unei creme pt. fata m-am oprit la un moment dat la un stand cu produse pt. bebe, ma gandeam ca poate o sa dau peste ceva ok, insa am observat ca majoritatea contin parabeni si alte chestiute, asa ca nu stiu ce sa cred. Pe de alta parte, eu n-am crescut cu produse bio si eco, and I'm just fine.. hehe..

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha, ce simpatice sunt! Cred ca daca o sa am o fetita o sa fie teroare :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. ooo, da, cate ceva tot avem nevoie, chiar daca avem doar 20 zile! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim pentru idei!

    Se apropie sarbatorile cu pasi repezi si copilul meu este destul de marisor, (10 ani), asa ca este mai greu sa gasesc ceva care sa ii placa si sa il surprinda cu adevarat.Aceste seturi arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!