"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 24 noiembrie 2013

Fructe tropicale la cutie

Vă spuneam aici că am primit din partea noului site Triodeluxe, două creme de corp din gama Happy Care. Astfel acestea sunt cele două recipiente colorate care m-au însoțit pe parcursul acestei toamne în procesul de îngrijire a pielii.

Gama Body Cream Happy Care cuprinde trei produse parfumate:

·         Fructe de pădure
·         Fructe tropicale
·         Cocos și vanilie

Așa cum lesne se observă eu le dețin pe primele două pentru că îmi plac aromele fructele, citrate, fresh și mai puțin cele dulci.
Consistența acestor creme de corp este una fluidă, intră foarte repede în piele, iar după absorbția completă nu lasă nicio peliculă grasă sau de alta natură la nivelul pielii.

Au o putere medie de hidratare și le consider potrivite pentru sezonul primăvară – toamnă și mai puțin pentru iarnă în cazul pielii uscate, sau în orice sezon însă numai pentru o piele grasă/fară probleme majore de deshidratare. Din păcate pielea mea nu se înscrie în această categorie, eu am nevoie iarna de creme onctuoase sau de uleiuri.



Dar ce-i mai bun am lăsat la sfârșit pentru că aceste creme de corp se disting, nu prin ambalajul comun, ci prin parfumul puternic care te învăluie imediat ce ai deschis cutia. Da, sunt doua creme cu parfum puternic care umple spațiul intim la aplicare și poate chiar puțin mai mult și care rezistă pe piele pâna la 2 ore, în cazul meu.




Din păcate, deși parerea mea nu este împărtășită de toată lumea, parfumul acestor creme mi se pare puțin artificial, mie mi-ar fi plăcut să fie puțin mai realist. 
Totuși, după cum v-ați dat seama din prima poză, preferata mea este cutia portocalie, cea cu fructe tropicale. :)

Tot din gama Happy Care, pe site se mai găsesc și următoarele produse:

GEL DE DUS HAPPY 

DEO ROLL-ON HAPPY


LAPTE DE CORP
MASCA DE PAR

GEL DE DUȘ

Iar din seria noutaților de pe site-ul Triodeluxe: un serum pentru vârfuri cu keratină lichidă, care pe mine ma tentează teribil și chiar îmi doresc să-l încerc, o mască de păr pentru volum fară clătire, un tonic și un demachiant pentru ten:

LAPTE DEMACHIANT
LOȚIUNE TONICĂ

dar și o gamă de produse pentru păr pe bază de ulei de argan Casa Cosmetics, din care am primit și eu un șampon și un balsam care de astăzi vor intra în teste:




Probabil ați observat până acum faptul că odată cu imbunătățirea site-ului, au apărut și unele facilitați precum punctele de loialitate, idee care mie personal mi se pare excelentă. 


Pe voi vă tentează ceva?



VintageLook

13 comentarii:

  1. Mie mi-ar placea sa incerc cea cu cocos si vanilie, mai ales daca parfumul e puternic :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nimic de pe acest site, probabil nici nu se va intampla prea curand, am destul de multe produse care isi asteapta randul. Multumim pentru prezentare. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Yummy.
    Cea cu fructe tropicale ma tenteaza si pe mine (chir si cu aroma lor mai artificiala). :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmm, cat de mult a fost diversificata oferta!
    M-ar tenta cremele pentru corp daca nu m-as sti atat de inconseventa cand vine vorba despre folosirea lor!
    Dar mi-a ramas gandul la acel gel de dus Happi care, cu aloe vera!

    Pupicei cu drag!
    Simo scumpa, zile cu spor, cu energie si timp care sa aiba rabdare!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mi-ar face cu ochiul cea cu fructe de padure. si masca pentru volum, de care am maaaare nevoie!

    http://paginidezisinoapte.blogsot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi, eu as vrea crema cu fructe de padure!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si eu crema cu fructe tropicale si mi-a placut.Am luat-o din curiozitate,mi-a atras atentia pretul mic(1 euro am dat eu pe ea) si chiar m-a surprins in mod placut.Mirosul e ok,desi e cam puternic,pe pielea mea dura chiar si pana a doua zi. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna bine cremele tale parfumate, sa te bucuri in continuare de ele pana nu intrat iarna cu totul in drepturi.
    O seara frumoasas si o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  9. Simo, mă tentează tot ce are legătură cu vanilia, pur şi simplu îmi bucură simţurile şi mă relaxează cum rar o poate face altă aromă. Îţi mulţumim pentru toate detaliile oferite, foarte frumos structurate, iar aşa cum ne-ai obişnuit, atentă la fiecare aspect ce ne-ar putea interesa.
    Pupici, draga mea. Să te bucuri de-o seară relaxantă şi odihnitoare, iar săptămâna ce stă să înceapă, să-ţi dăruiască numai satisfacţii şi zâmbet pe chipul tău frumos :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. These look great, and you're super gorgeous!

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Saptamana asta am cam sarit calul cu cumparaturile online si nu numai, asa ca incerc sa ma tin departe. Cremele de corp le folosesc rar (rusine mie), dar ma tenteaza masca de par pt volum, eu avand un par drept si moale.
    Iti doresc o saptamana usoara si haine groase, ca vine gerul:) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca e bine ca o crema sa aiba asa parfum intens, pe de alta parte, o lotiune fara miros parca nu e prea tentanta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca as incerca-o pe cea cu fructe de padure, insa imi doresc ca parfumul sa persiste cat mai mult.Oare cum o fi masca de par?!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!