"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 28 mai 2013

Impresiile mele despre noile creme SpaRustica

        Am intarziat foarte mult aceasta postare pentru ca, din pacate, asa cum m-am tot lamentat eu pe aici, am fost putin luata pe sus de evenimente si mi-am dat peste cap toata agenda, motiv pentru care am ramas restanta cu mai multe postari. Dar sa trecem la fapte – daca nu va mai amintiti, aici v-am anuntat ca am primit trei mostre ale noilor creme SpaRustica, aceleasi creme pe care am avut ocazia sa le testez in anul 2012.
        Exact ca si atunci aceste mostre de 5 ml, respectiv 3 ml crema pentru conturul ochilor, mi-au ajuns exact o luna de zile, in conditiile in care le-am folosit zilnic pe fata si gat (nu si crema de ochi, evident).
            Inca de la inceput trebuie sa va reamintesc ca noua gama de creme a fost relansata in recipiente airless, astfel incat aerul si lumina (sunt opace) sa nu alterez in niciun fel continutul pretios. S-a renuntat de asemenea la aromele naturale si la silicon. Eu personal nu am nimic cu niciunul dintre cele doua ingrediente, insa trebuie sa recunosc ca formula noua este mult mai pe placul tenului meu si am simtit cateva diferente.
            In primul rand, cum este lesne de inteles, cremele nu mai miros in niciun fel, deci mirosul de prajiturele cu care asociam eu aroma acestor creme nu mai exista, insa si-au pastrat culoarea galbuie specifica cremelor Oglinda oglinjoara si Alint de somn usor.
            Absenta siliconului face posibila aplicarea unei cantitati generoase de produs (daca se doreste asta) sau mai multe straturi, fara sa se formeze acele scame la nivelul pielii, asa cum se intampla la vechile formule. Asta m-a bucurat nespus si a fost al doilea lucru pe care l-am sesizat, dupa lipsa aromelor.
            Asadar eu am avut ocazia sa incerc:
  • Alint de somn usor – crema de noapte: Noaptea este un sfetnic bun chiar şi pentru tenul nostru, care atunci se odihneste şi îşi reface forţele. Însă după ani de expunere la acţiunea factorilor de mediu, pielea îşi pierde din puterea naturală de regenerare. La SpaRustica, susţinem regenerarea tenului tău cu vitamina A şi cu extractul de lemn dulce şi pantenolul antiinflamatori; combatem radicalii liberi cu vitamina E antioxidantă, iar proprietăţilor cicatrizante ale cătinei şi gălbenelelor le adăugăm lanolina ultrapurificată, pentru o hidratare de durată.
  • Oglinda, oglinjoara – crema antirid de zi: După 30 de ani, tenul nostru pare mai puţin dispus să ne facă pe plac: noi câştigăm inţelepciune, el pierde colagen; noi ne bucurăm de o zi însorită, el îşi consumă rezerva de antioxidanţi; noi înflorim, iar el se obişnuieşte cu ridurile... La SpaRustica, te răsfăţăm cu uleiuri ideale pentru regenerarea pielii, glucozamină hidratantă, vitamine şi coenzima Q10 împotriva stresului oxidativ, cu muşeţel, pantenol şi fitosteroli antiinflamatori şi cu acid transretinoic din uleiul de măceşe, cu rol în atenuarea petelor şi a ridurilor.
  • Vis de albastrele – crema contur ochi: Ochii noştri spun o mulţime de poveşti şi pot transforma un chip frumos într-unul fermecător. Dar tot ei sunt primul loc unde apar semnele îmbătrânirii, pielea lor fiind predispusă la deshidratare şi la riduri. La SpaRustica, orice rid îşi are răspunsul în grădină, chiar şi cele din jurul ochilor: uleiuri emoliente, vitaminele C şi E pentru protecţie UV, pantenol şi fitosteroli antiinflamatori, miere hrănitoare şi extracte vegetale pentru tonifierea capilarelor.

Comun tuturor celor trei creme este consistenta fluida, usoara, dar care cere o cantitate foarte mica de produs la aplicare (cel putin in cazul meu).
            Formula veche a cremei Alint de somn usor am apreciat-o ca fiind putin prea “uscata” pentru seara, in ideea ca mi-ar fi placut sa o simt prezenta mai mult timp pe piele, astfel inca sa pot efectua un usor masaj facial seara cu ajutorul acestei crème, fara sa penetreze pielea atat de repede. Noua formula pot spune ca m-a satisfacut pe deplin – am simtit-o mai uleioasa, am putut sa imi masez pielea fara fie nevoie sa aplic o cantitate prea mare si mi-a placut foarte mult textura. Dimineata tenul se simte hidratat si am avut senzatia aceea ca pe timpul noptii crema a lucrat pentru pielea mea J
            Oglinda, oglinjoara constituie o buna baza de machiaj, ca si prima formula, necesita o cantitate foarte mica, tenul se mentine hidratat o buna perioada de timp si penetreaza foarte repede pielea. In afara faptului ca poate fi aplicata intr-o cantitate mai mare, daca se simte nevoia, si nu se faramiteaza la suprafata pielii, nu pot sa spun ca am vazut diferente notabile fata de prima varianta. Este la fel de eficienta, insa daca ar avea si SPF ar fi chiar perfecta.
            In continuare Vis de albastrele ramane crema mea preferata. Am redescoperit efectele magice ale acestui produs pe pielea din jurul ochilor. Cred ca este cea mai buna crema pe care am folosit-o eu pana acum sau cel putin singura ale carei efecte le-am vazut imediat. Aplicata dimineata, crema dezumfla cearcanele si netezeste liniile fine din zona respectiva, lasand pielea fina si hidratata pentru mai multe ore. Seara are aceasi putere de a “sterge” oboseala din zona ochilor.
Am folosit-o sub machiaj, se absoarbe repede in piele (aplicata intr-o cantitate normala) si deci poate fi folosita de doua ori pe zi, nu doar seara. Imi place foarte mult acest produs si abia astept sa termin si al doilea flacon de serum Paula’s Choice (unul l-am teriminat deja si sunt destul de dezamagita de non-efectele sale) si sa-mi comand aceasta crema. Si da, o simt mai eficienta decat prima varianta.

            Si ca sa faceti o comparatie, daca sunteti intersate, va atasez si lista cu ingrediente ale celor 3 creme in vechea si noua varianta:
1. Alint de somn usor – vechea formula
apă distilată, ulei de susan BIO*, ulei de gălbenele (macerat în ulei de măsline), glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de rooibos (şi) extract de gălbenele (şi) extract de lemn dulce, glicerină, ulei de cătină*, laurat de izoamil, alcool cetostearilic, gliceril stearat, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină, aromă (fără alergeni)  

Alint de somn usor – noua formula
apa, ulei de galbenele (macerate in ulei de floarea soarelui), glicerina, ulei de susan, coco-caprylate, alcool cetearilic, dexpanthenol, lanolina ultrapurificata, ulei de babassu, squalane, lactat de sodiu, vitamina E acetat, ulei de arahide (si) vitamina A palmitat (si) vitamina E, taurina, glicerina (si) apa (si) extract de rooibos (si) extract de galbenele (si) extract de lemn dulce, cetearyl glucoside, glyceryl stearate, ulei de catina, vitamina E, vitamina C, fitosteroli, fenoxietanol (si) etilhexilglicerina, gamma-orizanol, betaina, inozitol, sucrose stearate, guma xantan, alantoina, acid citric, citrat de sodiu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Oglinda, oglinjoara – vechea formula
apă distilată, ulei de orez, ulei de măceşe BIO*, ulei de macadamia BIO*, glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de hibiscus (şi) extract de muşeţel (şi) extract de coada calului, glicerină, laurat de izoamil, gliceril stearat, alcool cetostearilic, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină, aromă (fără alergeni)

Oglinda, oglinjoara – noua formula
apa, glicerina, ulei de macadamia, ulei de jojoba, ulei de macese, ulei de floarea soarelui, ulei de struguri, coco-caprylate, alcool cetearilic, glucozamina, ulei de babassu, squalane, lactat de sodiu, taurina, glicerina (si) apa (si) extract de hibiscus (si) extract de musetel (si) extract de coada calului, lanolina ultrapurificata, cetearyl glucoside, glyceryl stearate, vitamina E, dexpanthenol, coenzima Q10, vitamina E acetat, vitamina C, fitosteroli, fenoxietanol (si) etilhexilglicerina, gamma-orizanol, betaina, inozitol, sucrose stearate, guma xantan, alantoina, acid citric, citrat de sodiu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Vis de albastrele –  vechea formula
apă distilată, ulei de struguri, ulei de caise BIO*, ulei de dovleac*, glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de albăstrele (şi) extract de flori de tei (şi) extract de flori de soc, glicerină, laurat de izoamil, gliceril stearat, alcool cetostearilic, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, pantenol, vitamina E, alantoină, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină

Vis de albastrele – noua formula
apa, ulei de struguri, ulei de caise, ulei de kukui, coco-caprylate, alcool cetearilic, ulei de jojoba, ulei de babassu, squalane, glicerina (si) apa (si) palmitoyl tripeptide-5, glicerina, lactat de sodiu, lanolina ultrapurificata, taurina, glicerina (si) apa (si) extract de albastrele (si) extract de silur (si) extract de soc, cetearyl glucoside, glyceryl stearate, vitamina E, dexpanthenol, vitamina E acetat, vitamina C, fitosteroli, fenoxietanol (si) etilhexilglicerina, miere, gamma-orizanol, betaina, inozitol, sucrose stearate, xantan, alantoina, acid citric, citrat de sodiu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

            Formula acestor creme a fost modificata, precum puteti lesne observa, s-a muncit foarte mult pentru imbunatatirea continutului si pentru testele de laborator, iar in final, parerea mea este ca Simona a facut o treaba foarte, foarte buna, eu personal simt ca Vis de albastrele este o crema conceputa special pentru nevoile pielii mele si raspunde tuturor asteptarilor, functioneaza perfect in cazul meu si consider ca isi merita fiecare banut. In momentul de fata, nu imi pot perminte sa le cumpar pe toate o data, insa imi doresc sa le introduc incet, incet in rutina mea, macar inca una pe langa Vis de albastrele, care oricum este in capul listei si pe care abia astept sa o am.
Cam acestea ar fi impresiile mele despre cele trei produse din gama SpaRustica incercate de mine, daca aveti intrebari, nu ezitati...  

      Va reamintesc ca aceste mostre sunt de vanzare pe site la pretul de 8 lei bucata, insa comanda minina este de 50 lei, cu 5 lei taxa de transport prin Posta Romana si transport gratuit la comenzi de minin 150 lei.

        Ii multumesc foarte mult Simonei pentru ca mi-a dat posibilitatea de a incerca aceste produse si va incurajez sa ii puneti intrebari daca aveti nelamuriri, din interactiunea mea cu ea, va pot asigura ca este o persoana foarte deschisa spre dialog si foarte, foarte draguta. O puteti gasi pe pagina de Facebook SpaRustica sau pe adresa de mail aferenta site-ului info[at]sparustica.ro  


Toate produsele le puteti gasi pe www.sparustica.ro

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la si despre aceste produse sa fie diferite! 

                             VintageLook 

22 de comentarii:

  1. Mi-ai facut un dor de Vis de albastrele!!!
    Dar si de Ogllinda, oglinjoara; imi pare rau dupa acel miros dulceag - mie-mi placea mult dar, fireste, ma pot lipsi de ele - caci nu acesta era motivul pentru care foloseam crema :)).

    Multumim, Simo!
    Sa vad cum procedez cu finantele, cu prima ocazie apelez iar la Spa Rustica!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, mirosul gamei era delicioasa, deloc deranjanta, insa cu siguranta, absenta lui sporeste calitatea cremelor, asa ca nu trebuie sa ne plangem :P
      Si mie imi este dor de Vis de albastrele, abia astept sa o cumpar! :)
      Pupici, ilda draga!

      Ștergere
  2. Pentru ca am tenul gras nu prea simt nevoia de hidratare. Stiu insa ca si tenul meu trebuie hidratat. Dimineata aplic doar crema cu spf. Seara folosesc mostrele mario badescu, pana acum, nu mi-am gasit crema care sa ma impresioneze, asa ca mai caut. Cremele de mai sus, varianta full size sunt ambalate in borcanele sau ambalaj tip tub?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt 6 creme in total pentru toate tipurile de ten, eu nu am testat decat aceste trei variante, insa am citit impresii bune si despre crema pentru ten gras, cel putin in vechea formula. Toate cremele sunt ambalate in flacoane tub airless, opace.
      http://www.sparustica.ro/creme-naturale.html :)

      Ștergere
  3. M-ai facut tare curioasa in privinta cremei Vis de albastrele. Merita incercata .Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte buna ideea cu mini cremele , asa poti incerca fara sa risipesti . nici bani , nici produs :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este si eu ma bucur pentru aceste recipiente dragute, dar comanda minima este 50 de lei, deci va trebui sa iei un produs full size oricum. La mine nu-i problemea pentru ca stiu sigur ca vreau crema de ochi, insa as incerca si crema pentru ten gras pentru sezonul de vara, poate imi tine zona T sub control, cam asta ar fi planul meu de comanda pe viitor! :)

      Pup!

      Ștergere
  5. Si mie imi place foarte mult cea pentru ochi! Si cred c-o sa ma tina o gramada ca tare se intinde usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, si la mine e spornica, Simona se mira data trecuta cum de m-au tinut pe mine o luna mostrele astea mici, insa se intinde foarte bine crema, cum spui si tu, e nevoie de o cantitate foarte mica de produs.

      Ștergere
  6. sunt sigura ca sunt minunate !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat imi plac numele cremelor, mi se par foooarte originale. O sa urmaresc si eu pagina de facebook sa vedem cu ce ma tenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, cremele acestea spun practic 6 povesti despre o piele sanatoasa, cu ideea asta le asociez eu. :P Si mai mult decat atat, povestile continua si cu alte produse. Eu abia astept sa vad despre ce este vorba! :P

      Ștergere
  8. Sunt tare curioasa cum sunt in noua formula, mi-au placut de prima data :)
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-a fost pe plac prima formula, cu siguranta cea nou te va incanta... :)

      Ștergere
  9. Recunosc faptul ca ador cremele parfumate, macar un pic :) Pacat ca noua gama e fara parfum :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai spunea cineva exact acelasi lucru in postarea trecuta. Eu personal chiar sunt neutra, si cu parfum si fara nu ma deranjeaza :P

      Ștergere
  10. Eu sunt incantata de noile lor recipiente...insa nu imi permit momentan niciuna.
    Te pup,Simo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am in prezent un ser pentru zona ochilor de la PC pe care am dat de 3 ori mai mult decat pe aceasta crema si chiar daca nu ma incanta prea tare, trebuie sa o termin, nu-mi permit nici eu sa renunt asa la ea, insa abia astept sa reiau "tratamentul" cu Vis de albastrele. :)
      Iti doresc sa o poti testa si tu cat mai repede! :) te pup, frumoaso!

      Ștergere
  11. M-au cucerit descrierile facute produselor SpaRustica si prima oara, m-au cucerit si acum!

    Parca zici ca ai fi scris despre un desert, cu o pofta de genul ala am ramas.
    Nu stiu cand voi lua Vis de Albastrele (stoc de alte creme, probabil o sa i le pasez mamei), dar trebuie sa fie a mea!
    Si ambalajele produselor imi plac mult, cay despre lipsa mirosului, n-am nicio problema, nu ma deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, inainte chiar miroseau a prajiturele, insa acum nu mai e cazul :P Eu nu vreau sa influetez pe nimeni in niciun fel, insa mie Vis de albastrele chiar mi se potriveste foarte bine si de aceea am tonul acesta mai entuziast :P
      Eu sper din suflet sa iti placa la fel de mult cum imi place si mie! Abia astept sa aflu si parerea ta! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!