"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 8 octombrie 2012

Fetele bune ajung ...la serviciu, dar fetele rele...?!


Jacheta din piele Morgan
Fusta River Island
Corset H&m
Geanta aici
Ciorapi (Nicolette) Gatta
Pantofi Leonardo
-------------------------------------------------------------------------------------
        Geanta am primit-o in urma postarii de aici, prin intermediul careia m-am inscris la programul de Fashion Hunter si unde am fost acceptata. Recomand bloggeritelor sa se inscrie si ele, programul mi se pare destul de permisiv, cel putin fata de cel al altor site-uri fashion. 
        Si pentru ca tot discutam de costurile transportului pe care acest site le practica, pot sa va spun ca aceasta geanta a costat 14 dolari, iar transportul 12,75 dolari. Pentru ca nu am primit credit suficient pentru a acoperi costul total al acestei genti, am participat si eu cu o buna parte, insa consider ca am facut o investitie foarte, foarte buna. Geanta este exact asa cum am vazut-o pe site si cum mi-o inchipuiam eu.
        Desi in pozele de mai sus am purtat-o la o tinuta mai indrazneata, motivele reale pentru care am vrut aceasta geanta au fost cumva total opuse - pentru tinutele mele office pe care le adopt la serviciu. Aveam nevoie de o geanta neagra (pe care sa o pot asorta la orice), incapatoare pentru ca port cu mine pachetul pentru pranz (uneori si micul-dejun), cartea pentru autobuz, umbrela, portfardul cu mai multe farduri pentru cazul in care de la birou ies in oras, sticla cu apa daca e cald afara etc - o geanta seriosa intr-un cuvant. Sper ca ati inteles acum titlul postari :P 
       Ca sa nu mai zic ca dupa ce m-am decis la model, am stat doua zile sa ma hotarasc intre cea comandata si acest bordeaux minunat. Ca sa intelegeti acum de unde si obsesia pentru geanta visine pe care v-am tot aratat-o postarile trecute.
        Recunosc ca am avut emotii si cu privire la modul in care va veni ambalata pe o asa distanta, pentru ca, asa cum puteti vedea geanta are tinuta, iar daca este cumva turtita poate fi total compromisa. Ea a fost pliata intr-o singura parte si urma este destul de putin vizibila, nu strica forma gentii mai deloc, am poza-o de aproape ca sa puteti vedea si acest aspect (prima poza). Da, sunt perfect multumita de alegere!


      Pot sa va mai spun ca daca sunteti tentate de un anumit produs tot ceea ce trebuie sa faceti este sa simulati o incercare de cumparare, pretul transportului va fi adaugat automat (se calculeaza in functie de greutatea produsului si fiecare articol are in descriere si gramajul), asa ca puteti vedea exact pretul total pe care l-ati putea plati pentru un articol. 
      Eu am facut cateva simulari cand am ales aceasta geanta la alte cateva modele pe care mi le doresc si pe care le-am vazut cu mult timp inainte sa descopar acest site, si cu tot cu transport pretul total a ajuns la aproape jumatate fata de preturile practicate la aceleasi genti pe alte site-uri de fashion (cel putin la cele incercate de mine)

        Nu stiu ce alte informatii sa va mai dau, insa daca mi se va reinnoi creditul sau daca achizitiile mele pe acest site vor continua, va voi tine la curent cu toate aspectele. Adevarul este ca imi doresc foarte multe modele de genti de acolo. :)
***
Deosebitii mei ciorapi fac parte dintr-o colectie mai noua Gatta (deci ii veti gasi cu siguranta in magazine daca va tenteaza) si se numesc Nicolette.
--------------------------------------------------------------------------------------------

In poze nu se vede foarte bine si machiajul din pacate, insa am purtat genele false KKCenterHr si lipstain-ul meu preferat de la Elf - Lucky Lady, de care am dezvoltat un soi de dependenta, trebuie sa vi-l prezint oficial intr-o zi pentru ca merita, mai ales de cand am aflat de la Adiana ca este si foarte bine formulat. 

Cam atat pentru astazi, va doresc o saptamana minuntata!!! 



  VintageLook 

55 de comentarii:

  1. Pffffoaaiiiii, ce bine arati, superba!!!!!!!!!! ...si ce decolteu frumos ai ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. E impletit cu multa spuma intr-o singura coada! Tot am zis ca o sa fac un post special...

      Ștergere
  3. Hmmm..prea sexi astazi...vezi sa nu cada barbatii lesinati pe strada ..esti..superbaa, feminina..sexi...cea mai frumoasa am vrut sa zic..

    mda...ca de obicei ma lasi fara cuvinte...

    si da...chiar esti o fata..buna ...

    pup!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu-s de azi pozele :P Azi sunt la serviciu, deci imbracata serios!
      Multumesc, Raluca, tu esti intotdeauna cea mai scumpa! Pupici! :)

      Ștergere
  4. Hi Simona! You just look so cool! Love your skirt and the bag, you rock! Kisses and happy monday dear!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu,una, nu inteleg pozele in sutien.:)Eu m-as imbraca asa,nici cu fusta nici cu dresurile.Ai vrut sa fii sexy,dar ai dat`o in penibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, Ana, pai, cine zice ca trebuie sa te imbraci ca mine? Oricum respect punctul tau de vedere, unde ar fi farmecul daca nu ar exista si critici, merci de vizita! :D

      Ștergere
  6. Da...geanta neagra clasica e cea mai tare achizitie,din toate punctele de vedere!Si de tine ce sa mai zic, mai mult de 20 de ani nu se vad in pozele astea si dupa cum ti-am mai spus semeni foarte tare cu Sophia Loren,care e un model de frumusete.Te pupacesc Simona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, m-am tot invartit pe langa cele colorate si de mici dimensiuni si pana la urma am luat ceva total opus, exact in ideea ca e o buna investitie.
      Tu esti singura care imi spune ca seman cu Sophia Loren, sa stii! :P Poate in anumite poze, cine stie...
      Te pup si eu Maia, multumesc pentru aprecieri!

      Ștergere
  7. Daca vreodata o sa vin la tine in oras si o sa stabilim o intalnire nu o sa il iau pe Silviu cu mine! :))) Esti senzationala!
    Cioarapii sunt atat de sexy si cred ca o sa cumpar si eu o pereche.

    Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, te asigur ca 90% din timp port numai blugi, tinuta aceasta a fost special pentru iubitul meu, asa ca poti sa vii linistita cu Silviu pentru ca doar ocazional sunt fata rea si nu va fi cazul atunci :)))) Chiar mi-ar placea foarte mult sa va cunosc!
      Pupici!

      Ștergere
    2. Eu sunt 50% din timp fata buna si 50% rea deci la mine depinde in ce dispozitie ma prinzi :))) Si cand spun asta ma refer nu numai la atitudine ci si la vestimentatie :)

      Si mie mi-ar placea sa te cunosc.Cred ca ar fi o intalnire frumoasa!

      Ștergere
  8. Imi place mult geanta! Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ooo, you are sooo gooood bad girl ;)

    Cu o fata ca tine, Gatta si-a rezolvat reclama :)
    Ce chestie. mi te imaginam zilele trecute echipata de constructii si renovari, si acum,,,, :))

    Ciorapii sunt super.
    la fel si fusta
    si pantofii
    .. si privirea aia de zana adapostita la umbra... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cam asa arat dupa serviciu, nu te-ai inselat deloc, am un echipament de constructii deloc sexy :))) Tocmai de aceea am incercat sa ies putin din zona de confort pentru o seara mai speciala.
      Multumesc mult pentru aprecieri, pupici!

      Ștergere
  10. Foarte bine iti sta. Astept sa vad cat mai multe tinute, sa ma mai inspir si eu :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa titlu as fi zis ca te-ai dus imbracta asa la servici si chiar ma miram. Eu daca ma duc asa imi pierd jobul imediat cum ma vede seful :)).

    De ce iti cari si umbrela si apa in fiecare zi, nu le poti lasa la birou? Io imi iau aproape in fiecare dimineata o sticla de apa la 2l de undeva de langa servici si o car doar 2 min :D.

    Imi place mult geanta, pare sa fie dintr-un material calitativ si nu-i scumpa deloc dar si fusta e frumoasa, si gecuta, tu toata esti faina! Nu te-am mai vazut cu un asa generos si adanc decolteu ;;)...
    Sa ne arati in detaliu cum iti faci parul, eu in timpul liceului obisnuiam sa-mi fac seara o coada foarte stransa si plina de spuma in varful capului dar am incetat la un moment dat pentru ca mi se uscase parul prea mult. Il si vopseam la 2-3 luni :|.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Iti dai seama ca nu prea este compatibila tinuta cu natura jobului meu, dar adevarul este ca nu s-ar supara nimeni daca as merge asa la lucru :))) Totusi jobul e job! :P
      Cat despre umbrela si apa - eu fac o ora dus si o ora intors job-acasa, asa ca apa imi trebuie vara pe autobuz, ma deshidratez o ora pe caldurile alea fara apa. La serviciu am apa asigurata nu e nevoie sa-mi aduc de acasa. Umbrela am nevoie de ea din acelasi motiv, nu pot sa o las la serviciu pentru ca e posibil sa ploua si dimineata si dupa-amiaza.

      Geanta este chiar de calitate, am incercat sa o pozez mai de aproape sa se vada ca e solida.
      Si parul meu se usuca tare de la spuma pentru ca fiind foarte intins trebuie sa pun o cantitate foarte mare ca sa stea cret, asa ca nu il fac prea des in felul asta.

      Te pup, iubita!!!

      Ștergere
    2. Ce departe lucrezi! De-aia ai tu timp sa citesti asa mult ;;). Si eu am apa asigurata la servici dar nu-mi place gustul ei, de obicei nu sunt pretentioasa la mancare/bautura dar apa chiar o simt altfel si nu pot sa beau orice.
      Se vede ca e de calitate geanta, sa o porti cu placere!
      Te pup si eu!

      Ștergere
  12. Imi place cum iti conturezi ochii :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa nu exagerez cu machiajul data fiind tinuta, am pus accentul pe gene, insa in poze par destul de intens conturati ochii...
      Pupici! :)

      Ștergere
  13. dar tu in halul asta te duci la serviciu????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Desi in pozele de mai sus am purtat-o la o tinuta mai indrazneata, motivele reale pentru care am vrut aceasta geanta au fost cumva total opuse - pentru tinutele mele office pe care le adopt la serviciu [...]Sper ca ati inteles acum titlul postari :P "

      Trebuia sa ma gandesc totusi ca e prea subtil titul meu pentru cei care nu au rabdare sa citeasca si continutul! :)
      Deci, nu, nu merg asa imbracata la serviciu!
      Multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  14. ... fetele rele - go party!!!
    Wow, ce tinuta, cine sa se mai uite la geanta? Adica am vazut-o, dar in ultimele poze, doar cu ea - s-o porti cu placere, chiar pare incapatoare si rezistenta :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa...cam asta era continuarea! Mult prea subtila imi dau seama acum! :P
      Multumesc Cristina, pupici!

      Ștergere
  15. Youuu sexyyy one :D Sunt bestiali ciorapii , esti curajoasa :P Imi place la nebunie rujul tau , aa .. lipstain ( multe mai aflu :P ) , vreau sa stiu si eu cate ceva despre el :) Si bineinteles .. parul .. Astept astept :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, anul asta am aflat si eu de el (rujul), asa ca ... :P este un gloss practic sau un ruj lichid rezistent la transfer. E foarte dragut si purtabil. O sa il prezint pe blog, promit.
      Multumesc mult, iubita, pupici!

      Ștergere
  16. I tried to run your post through Google-Translate.
    Love the title of your post ''Good girls go to work...But bad girls ??''. And yes, I have also missed you :-)
    Being a member of the weaker sex (us guys), I must admit that I find absolutely everything in this post sooo irresistibly sexy: The corset (lovely seductive cleavage, Simona), the skirt, the leather jacket, and your wonderful high-heeled legs in those super-feminine tights. This is such a super-sexy look, but with a nice 'bad girl' edge. Grrrr...! :-)
    But the main attraction is still your beautiful face, your wonderful eyes, which I just can't get enough of. Had I known you in real life, I would probably be helplessly in love with you; and you would be my very own goddess of beauty.
    More compliments and kisses.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello again,Karsten, thank you so much for your visit and beautiful compliments, you certainly know how to make a girl feel special! :)

      Kisses from Simona!

      Ștergere
  17. Iti apreciez curajul:)...si mie imi place sa fiu "fata rea" uneori,insa foarte rar imi si iese sau in cel mai rau caz,raman la stadiul de probat in casa:))
    Esti superba...te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si la mine se intampla cu foarte rare ocazii, imi este greu sa ies din zona de confort in ceea ce priveste vestimentatia :P

      Multumesc frumos, pupici!

      Ștergere
  18. Arati super!Imi plac la nebunie ciorapii, si cred ca citindu-te pe tine, m-a luat si pe mine "febra" lor.Nu spun ca nu am purtat pana acum, dar parca acum ii vad altfel, ca un accesoriu foarte sexi si feminin.
    Gatta nu am gasit pana acum, si e ciudat:)) chiar vreau ceva un un model complex dar de efect, asa ca ai tai.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciorapii acestia chiar ii vei gasi in magazinele Gatta, sunt din noua colectie :) Ma bucur ca-ti plac, te pup, Ana!!

      Ștergere
  19. Ahh, cat de mult ma bucur sa vad o fata Rac curajoasa, indrazneata, provocatoare! Sper ca iubitul tau e constient (in permanenta) ca este un tip foaaarte norocos!
    In alta ordine de idei: sexy si ispititori ciorapii, fustita tare dragalasa, geanta...ma trimite cu gandul la o expresie a limbii engleze (nu o gasesc acum in "fisierele" mele!) care s-ar traduce in mod liber prin "trece peste timp, a fost, este si va fi la moda intotdeauna"!
    Superba, Simona!
    Pupicei!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahh, Ilda, intelegi tu cum e cu atitudinea asta curajoasa si cum apare foarte rar in ceea ce ne priveste :P
      Incerc sa ies uneori, macar cu ocazia anumitor evenimente speciale, din zona de confort :P
      Ma bucur ca-ti place geanta, si eu zic acelasi lucru despre ea, sper sa ma tina intr-adevar ceva timp pentru ca deocamdata chiar nu m-am plictisit de ea.
      Pupici, Ilda!

      Ștergere
  20. Super sexy and chic tinuta asta Simo <3 geanta este adoooorabila!!!
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  21. Porţi un outfit foarte sexy, care te avantajează. Bănuiesc că ai purtat acest outfit la un eveniment... sau însoţită de un bodyguard.
    În România lumea nu e pregătită să vadă un astfel de outfit, mai îndrăzneţ, şi să nu judece... mai ales bărbaţii.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect spus!! Intr-adevar e greu pentru Romania inca sa digere o astfel de tinuta :)))

      Da, tinuta este pentru un eveniment special alaturi de iubitul meu si contrar pozelor (le-am facut in curte pe lumina) am iesit seara imbracata asa! :P
      Iti multumesc mult pentru vizita, te pup, frumoaso!

      Ștergere
  22. WOW cat de indraznet! Iti sta foarte bine! Ciorapii sunt super de efect!
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ramona, esti o scumpa, ciorapi sunt intr-adevar de efect si mai am multe modele de genul acesta :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!