"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Si timisorenii fac sapunuri 100% naturale - EndeaSoap

Sapunurile Endea Soap le-am descoperit in vara la un targ bio din Iulius Mall. Am cumparat prima data un “sapun fara nume fara haina”, asa cum l-au denumit cei doi creatori ai sai si care era de fapt un sapun rebut (nu era taiat corespunzator si nu prezenta greutatea standard si forma comerciala prevazuta), fara uleiuri esentiale si pe care l-am luat pentru ten ( a fost 5 lei din cate imi amintesc ) si un sampon solid (11 lei) pentru scalpul sensibil al prietenului meu, care insa a refuzat sa-l foloseasca si a sfarsit ca sapun de corp pana la urma.



Contactul cu aceste sapunuri mi-a lasat un gust foarte placut sau mai corect spus o piele curata si catifelata, lucru care m-a determinat sa mai doresc si alte modele.
Am comandat astfel de pe site:
-         Propolis soap – sapun cu propolis
-         Honey Bunny - sapun cu miere
-         Coffee Beak – sapun cu cafea
-         Galbenele - sapun cu flori de galbenele ( aici puteti vedea impresiile Federovei )



Astazi o sa va vorbesc despre Propolis Soap – pe care l-am cumparat exclusiv pentru a-l folosi pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj la demachierea de seara.
V-am spus mai demult, ca dupa ce am primit sapunurile Jovis pentru testat, am inceput sa folosesc sapun si pentru ten, dovedindu-se cea mai buna metoda de indepartare a machiajului si cea mai buna metoda de pastrare a unui ten perfect curat, dar nu uscat.
Si daca atunci am ales un sapun hidratant cu lapte de capra, acum, dupa ce am renuntat de cateva luni la anticonceptionale si tenul meu a cam luat-o razna, am ales un sapun antibacterian, iar cel cu propolis mi s-a parult cea mai buna idee.


“Propolis Soap e 100% natural realizat manual prin metoda „la rece”, în România, exclusiv din uleiuri naturale certificate calitativ, de import Germania. Metoda de realizare a acestui săpun nu presupune nici un aditiv chimic care să îi strice echilibrul natural. Mai mult, temperatura de producţie a săpunului a fost de maxim 40 de grade celsius, fiind astfel garantată protecţia vitaminelor şi a compuşilor activi ai uleiurilor folosite.

Descriere: Un săpun care, pe lângă hidratare şi curăţare, are adevarate calităţi curative datorate în principal propolisului din componenţa sa. Masline, susan, palmier... Toate ne duc cu gândul la aerul mediteranean folosit de toate marile familii din antichitate pentru vindecări miraculoase. Acum le poţi avea pe toate direct la tine în baie.

Recomandări şi proprietăţi: Delicat pentru piele, îngrijeşte şi catifelează, în acelaşi timp acţionează antibacterian şi antiviral. Are un efect natural de distrugere a microbilor şi bacteriilor, îndepărtând impurităţile, punctele negre, acneea, micşorând porii şi făcând tenul neted şi plăcut la vedere şi atingere. Este recomandat pentru igiena întregii familii, începând de la copii mici şi până la străbunici. Vindecă răni, eczeme şi alte probleme de piele. Se recomandă atât pentru mâini şi corp cât şi pentru faţă.”


Precum puteti vedea, sapunul chiar este bogat in propolis, miroase a propolis si ii pastreaza proprietatile acestuia.
Cum am spus, il folosesc in fiecare seara ca pas final in procesul de demachiere, folosind acelasi tip de buretel de fata pe care l-ati mai vazut la mine.
Sapunul are o consistenta destul de dura, nu l-am scufundat in apa pana acum, sterg de cateva ori buretelul de el si cu spuma respectiva imi curat fata, astfel incat pana acum sapunul meu si-a pastrat forma intiala si consistenta.
Nu face foarte multa spuma, insa suficienta cat sa imi pot indeparta eficient si ultimele impuritati de pe fata.


Nu stiu daca  este un sapun recomandat tenului uscat, simt un efect foarte usor de “strangere” a fetei, e diferit fata de sapunul pe care l-am incercat prima data (fara nume, fara haina), insa ma ajuta cu succes de fiecare data cand cosurile isi fac de cap pe fata mea si mai ales indeparteaza extrem de bine sebumul din zona T. Imi simt fata mult timp dupa aceasta operatiune, curata si perfect mata. De cateva ori nu am mai aplicat nicio crema hidratatanta dupa spalare si specific faptul ca nu am simtit dimineata niciun  efect neplacut de uscare excesiva a fetei, insa nu pot sa afirm ca imi hidrateaza tenul.
Nu stiu cat timp imi va ajunge acest sapun pentru ca se consuma foarte, foarte greu mai ales in felul in care il folosesc eu ( cu buretel ), insa deocamdata nici nu se vede ca este utilizat, asadar este un sapun tare economic.
Il recomand cu caldura tenurilor grase, acneice sau ca sapun de maini, datorita proprietatilor sale antibacteriene.

Partea cea mai buna, una care mie imi place in mod special, este pretul foarte mic al sau - doar 9 lei/100 grame. Este practic cel mai bun pret pentru un sapun natural pe care l-am gasit eu pana acum. Si mai sunt si altele la preturi similare.
In Timisoara, comanda (indiferent de valoare ) va este livrata gratuit la domiciliu, AICI vedeti despre ce este vorba.
In tara, transporul este GRATUIT daca contravaloarea este achitata in avans. Asa oferta nu am mai intalnit pe niciun site. Mai multe detalii puteti gasi AICI.

Denumire produs: Propolis Soap
Marca: EndeaSoap
Cantitate: 100 grame
Pret: 9 lei
Ingrediente: uleiuri saponifcate de cocos, masline, palmier, susan, ceara de albine, propolis

  • Produsul NU a fost primit spre testare.

17 comentarii:

  1. Mersi pentru review! Nu stiam de firma si ma bucur ca e chiar in Timisoara. Chiar acum rasfoiesc site-ul si deja am pus ochii pe cateva produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mai dau o comanda saptamana care vine...
    Sper sa iti placa si tie la fel de mult produsele lor, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine m-au cucerit sapunurile acestea naturale si mi-ar fi greu fara ele!
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de tare este site ul. Deabia astept sa imi comand cateva sapunele :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Descude, daca pentru corp mai alternez cu gelurile de dus, pentru ten mi-am creat deja aceasta rutina de a-mi indeparta machiajul si impuritatile cu sapunuri naturale si nu mai renunt la acest obicei... Te pup si eu! :)

    Gina, intr-adevar eu zic ca merita, dupa cautarile mele sunt cele mai mici preturi, iar calitatea pe mine m-a convins...
    Sper sa iti placa si tie la fel de mult, in eventualitatea unei comenzi...
    Te pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna bine, mai ales ca are si propolis, un sapun care sa curete, dar sa si ingrijeasca tenul. Vad ca sunt tot mai populare sapunurile naturale fabricate la rece. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, draga mea, intr-adevar au devenit foarte populare aceste sapunuri!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna tare bine descrierile.
    Am rasfoit putin si site-ul lor si m-au atras unturile de corp.
    O sa ma uit mai cu atentie zilele acestea.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut ca si Federova si-a luat un unt de cacao parca, poate o intrebi pe ea ce impresie i-a facut...eu am inca unt de shea de la ultima comanda si l-am tot combinat cu tot felul de uleiuri si inca mai am muuuult... :P

    Te pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Simo , ce "pofta" mi-ai facut de sapunuri naturale .. :P Am mai folosit intr'o vreme , cu levantica , cu ciocolata .. dar imi era greu sa comand de pe net . O sa merg la noi la plafar , poate gasesc si acolo . Daca nu , iau iar de pe net . Si daca tu zici ca te speli si pe fatza cu el .. m-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca o sa ajung sa testez toate sapunurile lor ;)). Mi-am luat iar unul de galbenele si un set de 5 mini sapunuri "flower" si abia astept sa le incep...
    M-au scutit si pe mine de transport pentru ca am platit in avans si sincera sa fiu am stat putin stresata dar mi-a ajuns coletul bine, dupa 3 zile :).
    Plus ca mi-au raspuns de fiecare data frumos la mail... o sa mai comand de la ei cu siguranta.
    Multumesc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. MoGio, eu era total contra sapunurilor pe fata, insa de cand le-am descoperit pe cele naturale si am vazut cat de bine imi fac la ten si ca nimic nu imi curata fata mai bine, mi-a intrat in rutina si tare ma bucur, sunt atatea varietati de sapunuri naturale bogate in ingrediente benefice tenului, incat ai de unde alege... :)
    Daca iei de la plafar, uita-te totusi atenta ca acele sapunuri sa fie intr-adevar naturale, am mai cumparat si eu de pe net de la firme care comercializeaza doar produse 100% naturale si sapunurile erau pline de produse sintetizate chimic...nici nu m-am gandit sa le folosesc pentru fata.
    Sper sa iti faca bine, daca te gandesti sa incerci si tu! :)
    Pupici!
    ________________________________________________

    Fedevora, si eu vreau mai multe, deocamdata am gelul de dus de la Anian care o sa-mi ajunga o vesnicie, dupa care o sa mai incerc si altceva si vor ramane aceste sapunuri pentru ca sunt cele mai ieftine, vin la domiciliu...mai comod de atat nici nu se poate...
    Proprietarii site-ului sunt fortr draguti, sunt doi tineri, un cuplu care se ocupa de tot, ea face sapunurile, iar el se ocupa de partea cu vanzarea, cel putin asa am inteles eu...si intr-adevar sunt foarte draguti, chiar mi-au lasat o impresie tare buna.
    Ma bucur tare ca ti-a placut sapunul, asta era si ideea, bine ca te-am nimerit...:P
    Te pup, draga mea! :)
    ________________________________________________

    Ioana, eu ti le recomand, sa ne spui si noua daca ti-au placut in cazul in care le achizitionezi... :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Au produse bune din cate observ!Imi place si aspectul site-ului si ideea de sapunele mini la set.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt si de calitate, sunt sigura ca ti-ar placea!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Parca am dat si eu o comanda de la ei, a trecut foarte multa vreme de atunci, insa nu am mai cumparat pe motiv de ulei de palmier... sunt impotriva acestui ingredient si acum descopar ca, cel putin la acest produs, au renuntat la acest ingredient. Yaay, bravo!
    Preturile au tot crescut... si la furnizori... mi-ar placea varianta de sapun vrac, ambalaje mai putine, costuri reduse.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!