"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 2 ianuarie 2012

Double Wear Light – Estee Lauder - prima impresie

02.01.2012

…este descoperirea mea la final de 2011. 
Va spuneam aici, ca pe langa esarfa animal print si clutch-ul crem pe care le-am castigat pe Fashion Doctor, Stella mi-a mai pus in colet si o oja flormar si cateva mostre, printre care si una a fondului de ten Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF 10 (Intensity 2.0), pentru care imi exprimam aici dorinta de a-l incerca.

Am pastrat astfel mostra pentru machiajul din seara de Revelion, in speranta ca nuanta mi se potriveste. Intr-adevar nuanta este doar un pic mai deschisa decat tenul meu si am rezolvat problema cu o pudra Elf putin mai inchisa decat imi este mie necesara, astfel incat efectul final a fost unul perfect.

Ca sa nu lungesc vorba, fondul acest de ten mi-a intrecut asteptarile in sensul ca s-a dovedit a fi exact ceea ce caut eu la un fond de ten:

  • aderenta perfecta, nu am intalinit la niciun fond de ten un asemnea efect,
  • grad de acoperire destul de mare, chiar si cu o cantitate mica produs, tenul se acopera foarte bine,
  • rezistenta mare, pe parcursul intregii seri nu a fost necesar niciun retus care sa includa o alta aplicare,
  • matifiere a zonei T circa 5 ore in cazul meu, am aplicat apoi un strat de pudra pe aripile nasului si barbie si a fost suficient,
  • nu se oxideaza, la demachiere tenul meu a avut aceeasi nuanta ca si la aplicare,
  • rezistenta la transfer, odata aplicat  adera perfect la ten si nu exista nicio posibilitate sa se ia pe telefon.


Ce nu-mi place?
-         nu se adapteaza culorii tenului, deci trebuie avuta mare grija la nuanta aleasa,
-         pretul mult prea mare - 178 187 lei.

Problema mea abia acum vine: incercand acest fond de ten nu ma mai pot intoarce la Vichy, ColorStay, Kiko, Maybelline, adica marcile pe care le am in prezent sau orice altceva din ceea ce am incercat pana acum, insa pretul muuult prea mare pentru bugetul meu nu ma lasa sa mi-l cumpar…deci ce ma fac?!

click pe poza pentru marire
                                ( va rog sa imi scuzati expresia fetei, era foarte de dimineata :P )

Din pacate nu am o poza mai buna sa va exemplific, am incercat sa surprind macar efectul de prospetime pe care il ofera, faptul ca tenul pare perfect, fara nicio imprefectiune, desi tenul meu prezinta capilare sparte in jurul nasului, conturul ochilor intunecat si culoare neuniforma, azi de dimineata a fost a doua oara cand l-am folosit si mai am produs pentru inca o aplicare. 

Voi ati incercat acest fond de ten? Daca da, ce parere aveti despre el? 



36 de comentarii:

  1. wow chiar arata bine la tine..eu am facut o maare gafa..am incercat double wear insa varianta normala nu cea light( http://www.google.ro/imgres?q=double+wear+estee+lauder&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=Q8CDuekldA5cUM:&imgrefurl=http://www.pinksith.com/2010/04/estee-lauder-double-wear-stay-in-place.html&docid=WhrM21LkuUR8YM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_olhiYVOMcGc/S7kzoJpBv8I/AAAAAAAADA0/BuvjA9aVsO0/s1600/ELDWFdtn.jpg&w=304&h=473&ei=SbgBT5TPNvDc4QS5nNCNCA&zoom=1&iact=rc&dur=458&sig=115220906301119537543&page=1&tbnh=143&tbnw=88&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=49&ty=67) si impresionata de comentariile de pe net l-am si cumparat..am dat in jur de 180 ron din sephora..insa am facut greseala vietii mele..mi au dat si 2 mostre din exact asta pe care l ai tu..si l am incercat ..insa ambele si varianta normala si cea light au fost o experienta ingrozitoare pentru tenul meu..dupa ce ca dadusem o groaza de bai(exact ce ai spus si tu) fondul de ten nu acoperea nimic..nuanta mie mi se adapta,insa daca atingeam fata (chiar si usor cu degetul)ramanea o pata alba-chiar aveam planuit review pt double wear,dar mi ai luat-o inainte:)) plus ca foloseam pudra hd de la elf peste ,iar peste maxim 2 ore tenul imi lucea ca un bec..daca nu foloseam pudra efectul era oribil..nici nu mi se parea ca intra asa repede in piele..nici mirosul nu mi placea..deci a fost clar cea mai proasta investitie..norocul meua fost ca mi l a cumparat o prietena si am recuperat mai bine de jumatate din suma data,insa aveam super multi nervi,ca citisem numai reviewuri pozitive..si c acoperirea ar fi maare si rezistenta la transfer si bla bla..
    eu zic sa te duci in sephora si sa mai incerci cateva mostre:)) sa fi complet sigura ca ti place inainte sa dai o groaza de bani..iar daca ti se potriveste eu zic sa ti l iei..un fond de ten e o investitie sigura..gandeste te ca e ca si cum ti ai lua colorstay si vichyul in acelai timp:))

    RăspundețiȘtergere
  2. si as mai avea o intrebare..la tine in poza pare ca are un aspect mat..ai folosit o pudra ceva? ca la mine avea un aspect fooarte stralucitor..era ca si cum mi as fi dat cu photoready si ulei in zona t:((

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Sa stii ca ma gandeam la varinata, daca produsul full size nu e la fel de bun precum mostra?! Asta pentru ca am mai citit experiente similare, in sensul ca mostra era cu totul si cu totul altceva decat produsul in sine...

    Hmm, de luat in urmatoarea perioada de timp nu am cum sa-l iau, insa, cand mi se termina ceea ce am acum, ma gandesc serios sa fac o asemenea investitie, insa precum spui tu, trebuie sa fiu sigura ca voi cumpara ceea ce am incercat eu acum... :)))

    Nu stiu ce sa zis, sincer, mie mi se pare cel mai si cel mai cel fond de ten incercat de mine pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahh, sper sa faci oricum review-ul acela, adica vreau sa citesc si alta parere si comentariile celorlalti...iti dai seama ca acum ma intereseaza toate rectiile... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am si pudra peste, insa doar pentru fixare mai mult, nu atat pentru matifiere, cam la acelasi interval (5 ore) am mai aplicat pudra pe zona T, si chiar si acum fata arata perfect, ma tot uit in oglinda si incerc sa fac gauri cu degetul sa vad daca se ia :))) dar nu se ia... :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. cand am incercat varianta normala la sephora mi s a parut raiul pe pmant..acoperea super bine..si nu mi facea tenul lucios deloc..parca si rezistnta era mai mare..insa cel care l am luat a fost oribil..pentru mine-prietena care l-a cumparat se intelege perfect cu ea,insa ea nu are cearcane si ume lasate de acnee ca mine..dar aceiasi problea o are si eu ,nu poate sa si atinga fata deloc,caci se ia imediat..daca transpiram sau lacrmam lsa dungi..nu stiu poate nu mi a mers mie..cci eu am gasit numi pareri pozitive la adresa lui..singurul lucru care miplacea la el era ca nu prea mi incaca tenul..avea un aspect natural(poate chiar prea natural pentru fata mea:)) oricum,daca si varianta full size iti vine ca n poza,merita sa l iei cand le termini pe ale tale:) eu tanjesc acum dupa neutrogena healthy skin si vichy aerateint pure ..dar parca vad ca ma intorc la colorstay in genunchi,ca dupa fiecare experienta:))

    RăspundețiȘtergere
  7. doamne:)) scuze pentru greselile de scriere(mancatul literelor)nu stiu ce naiba are tastatura asta:))"a"abia-l tastez:( dar stiu care e primul item pe wishlistul lui 2012..

    RăspundețiȘtergere
  8. Complicata treaba, o sa incerc sa mai cer niste mostre inainte sa decid...cred ca ma zgaraii pe ochi, daca nu e la fel si varianta full size, la banii acestia... :P

    Mie aerateint pure nu mi-a placut...dar nu mai stiu care varianta am avut-o...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am incercat varianta crema-pentru ten uscat- mi a spus farmacista..insa mi s a parut destul de bun pntru mine..acum sa vad..as vrea sa l mai incerc o data inainte sa l achizitionez..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EL DW a fost o dezamagire din cauza gradului de acoperire , rezistenta scazuta si pentru ca nu reusea sa controleze secretia de sebum ,iar Vichy Aerateint crema a reusit sa faca toate astea?! :)) Eu am tenul mixt spre uscat in sezonul rece si am incercat atat EL DW cat si cele doua variante de Aerateint.Aerateint are un grad de acoperire mic dar se poate obtine unul mediu prin stratificare , rezistenta mica daca nu este fixat cu o pudra si nici una dintre cele doua variante nu cred ca ese potrivita unui ten gras.EL DW (varianta clasica) are rezistenta mare , acoperire medie , aspectul nu este tocmai natural , eu l-am incercat si in timpul verii cand am tenul mixt spre gras si a rezistat foarte bine , nu s-a scurs.
      Eu inteleg ca un produs reactioneaza diferit la fiecare persoana , dar nu prea inteleg cum un fdt pentru ten uscat este bun pentru unul gras?!(am dedus ca ai tenul gras pt ca asa reiese din comentariile tale , corecteaza-ma te rog daca am gresit).
      O seara buna!

      Ștergere
    2. Asa este, Let's make a diva, are tenul gras din cate am inteles si eu...insa nu cred ca o sa mai citeasca postarea mea ca sa iti poata raspunde :P
      ___________________________________________________

      Ai comentat la postarea aceasta mai veche, exact in momentul in care mi s-a terminat fondul de ten si in seara aceasta trebuie sa ma decid ce anume sa cumpar pentru maine...ma intreb oare este asta un semen?? :)))
      Nu de alta, dar chiar nu-mi permit sa mi-l iau pe acesta acum, insa ce altceva sa mai iau? Sa ma intorc la Vichy? ColorStay nu m-a prea incantat...habar n-am!!!
      Tu zici ca l-ai folosit cu succes si vara? Hm, suna tare bine, daca nu ar fi asa de scump...

      Off, grea decizie... :p
      Mulumesc frumos pentru comentariu!! O seara placuta!

      Ștergere
    3. Eu am varianta clasica DW, cel cu acoperire medie si l-am cumparat prin august 2011.Ma cam deranjeaza aspectul lui , nu e tocmai natural , dar la capitolul rezistenta , acoperire nu am ce sa-i reprosez.
      Nu cred ca ai nevoie de acoperire asa mare.Vichy a fost preferatul meu o perioada scurta pt ca mi-a iritat tenul.
      Poti incerca ceva de la Clinique , au preturi mai bune si ai de unde alege.Eu folosesc acum Clinique Superbalanced , pt ten mixt , rezista toata ziua daca il fixez cu pudra , acoperire mica spre medie si cel mai important lucru pt mine e ca are un aspect natural.In Douglas costa 131 ron dar sigur ma va tine mult timp.Cred ca mai bine te duci in magazin si ceri cateva mostre ca sa vezi cum se comporta pe tenul tau.Oricum poti arunca o privire si pe la Bourjois sau Max Factor.Vichy costa in jur de 80 lei cred ,nu e diferenta mare de pret intre acesta si Clinique , mai bine ceri o mostra in magazin si te decizi dupa.

      O zi frumoasa!:*

      PS : Nu ma astept sa-mi raspunda domnisoara respectiva , dar parerile ei nu mi s-au parut tocmai coerente.

      Ștergere
    4. Uite un fond de ten interesant la un pret bun : http://www.produsecosmetice.ro/fond_de_ten_collistar_fondotinta_lifting_anti-eta_-_natural-r4175.html .Incearca nuanta si textura in magazin , poate ti se potriveste :)
      Eu am dat o comanda pe acest site acum un an cred , sau poate mai mult, si nu am avut probleme.
      O zi faina!:*

      Ștergere
    5. O sa cer o mostra de la Clinique Superbalanced, dupa descrierea ta chiar pare un fdt care mi s-ar potrivi, ten mixt am si eu acum, dupa ce am renuntat la anticonceptionale. Inainte se comporta altfel, era uscat, iarna chiar foarte uscat...

      Imi place Collistar-ul acesta din link foarte mult, nu am incercat decat o oja de la aceasta marca, una chiar foarte buna si mi-ar placea sa mai incerc si altceva.
      Deocamdata nu am mai cumparat niciun fdt, am primit unul si am timp sa ma gandesc pe ce voi da banii mai tarziu, asa ca iti multumesc foart mult pentru sugestii, sper numai ca fetele de la Sephora si Douglas din Timisoara sa reactioneze bine cand le voi cere esantioanele acestea, de obicei sunt foart zgarcite :P

      Multumesc inca o data, pupici! :)

      Ștergere
  10. E preferatul meu,eu am intensitatea 2 si 3,le combin pt nuanta corespunzatoare tenului meu.E intradevar minunat,am incercat multe alte fdt dar tot la el ma intorc :)
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani, Dora, iti multumesc pentru faptul ca ti-ai exprimat parerea...incerc sa iau o decizie cu repercursiuni asupra bugetului meu... :P
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. E clar ca ar trebui sa incerc si eu mostre , la pretul asta .. :) Nu as risca sa-l cumpar fara sa-l incerc inainte . Arati foarte bine si de dimineata :) Intr'adevar se vede foarte bine pe ten .

    RăspundețiȘtergere
  13. Intradevar arati foarte fresh in poza, esti frumoasa chiar si foarte de dimineata ;)), ador machiajul natural :X..
    Eu n-am incercat acest fond de ten dar iti inteleg dilema...asa plang si eu dupa un fond de ten Paula's Choice dupa ce am avut o mostra :(. Si tot pretul ne desparte...uoff

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, MoGio, la pretul asta trebuie sa fii sigura ca ti se potriveste si iti place...insa chiar si asa, mi se pare atat de scump...

    Federova, ce sa mai zic, am vazut si noua ta pasiune Paula's Choice, cu tot cu transport...te-ar ajunge si acolo foarte mult...greu cu pasiunile astea costisitoare!!!
    Si mie imi plac look-urile naturale, cand fondul de ten e bun si ascunde imperfectiunile imi place sa port numai rimel si un gloss. Aici imi place ca zona ochilor e perfect "curata" fara anticearcan sau fard de pleoape...de aceea m-am indragostit asa... :P

    Ce sa mai zic, La multi ani si la multi bani, fetelor, pentru tot ce ne dorim!!!! :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Simona,nu stiu daca aveti Sephora sau Douglas,dar intodeauna poti cere mostre sau direct in borcanas din tester.eu asa testez tot ce vreau. te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Avem in sfarsit ambele magazine, asa m-am gandit si eu la sugestia fetelor, sa mai cer niste mostre, eventual si o culoare ma inchisa putin pentru a fi sigura ca este ceea ce-mi doresc... :)
    Multumesc si pentru sugestie, dar mai ales pentru mostra, tu esti "vinovata" pentru dilema mea de acum... :P

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Love your make-up. Maybe we can follow each other? http://www.fashionmechic.com/

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamne, de cand ma tenteaza fdt de la Estee Lauder...incerc din greu sa ma abtin, mai ales acum :))!

    Dupa ce am citit articolul tau cu Flavo C mi-am achizitionat si eu serul si este mi-nu-nat! Multumesc pentru postarea respectiva, tenul meu arata atat de bine....acum ma gandesc sa incerc si Cernor, am inteles de la farmacista de la care am luat Flavo C ca este produs de aceeasi firma si ar fi destul de bun...am vazut ca si tu il testezi, cum se comporta ?
    :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Sephora , Douglas .. eu pot sa mai visez , mult si bine :))) Daca as fi intr'adevar multumita de un fond de ten , as da pana la urma banii . Mie nu mi-ar parea rau de un ban cheltuit daca as gasi EXACT ceea ce caut . Deocamdata raman la L'oreal , Maybelline .. Am folosit si eu mai multe mostre de fond de ten Vichy , si am pastrat unul din pliculete pentru o urmatoare achizitie cand mi se termina fdt pe care il folosesc momentan . Mi-a placut destul de mult , si am zis ca merit si eu sa-mi fac un cadou . 60-70 de lei .. asta este . Asa ca Simo .. iti doresc rabdare , o pusculita .. apuca'te sa faci ceva economii :P

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,

    Scuze ca ma bag si eu in discutie, dar vazand ca vorbiti despre fondurile de ten Estee Lauder nu m-am putut abtine.Eu am doua:Double Wear Light 2.0 Intensity si Nutritious Vita-Mineral 2.0 Intensity si sincer inca nu stiu care din ele imi place mai mult.Oricum, asa cum ai spus si tu, dupa ce am incercat fondurile astea de ten nimic altceva nu ma mai multumea asa ca mi-am cumparat intai Nutritious, apoi Double Wear. Double Wear este mai consistent, mai cremos, iar Noutritious mai fluid.Double Wear l-am luat din Duty Free asta vara cand am fost in Grecia(Duty Free-ul dintre Grecia si Macedonia)si a costat 30 euro, deci e ceva mai ieftin prin Duty Free-uri.Si eu le-am incercat intai din mostre si apoi mi-am cumparat varianta full size, dar nu imi pare rau.Eu le alternez, folosesc cand unul, cand celalalt, dupa cum am chef,plus ca nu e nevoie sa pun decat cateva picaturi pentru toata fata, deci imi vor ajunge mult si bine. Si inca un plus e faptul ca sunt valabile 24 de luni de la deschidere.Eu sunt foarte multumita de ele si zic ca am facut o investitie buna.

    RăspundețiȘtergere
  21. esti frumoasa...si foarte de dimineata :)!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, vazand ca vorbesti despre Double Wear am decis sa iti scriu si parerea mea despre acest fond de ten.Eu am varianta normala, nu light,sunt foarte multumita si fericita ca in sfarsit am gasit un fond de ten ideal :) acopera foarte bine,deci foarte,este usor de aplicat si rezista foarte bine.Eu l-am purtat o zi intreaga la munte pe partie si seara era intact,nu se sterge,nu se aduna,tenul arata foarte bine.Sa mentionez si faptul ca tenul meu este mixt,cu tendinta de ingrasare,mai ales in zona T.Eu sunt foarte multumita de el.Nuanta am ales-opesite-ul lor oficial,unde iti poti alege nuanta in functie de caracteristicile tenului tau,apoi am mers la sephora si era nuanta perfecta :). Sper sa gasesti ceea ce itidoresti. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim, ma bucur ca ai intervenit, chiar speram sa aud cat mai multe pareri pentru a putea lua o decizie. La ideea cu duty free-ul nu m-as fi gandit, iti multumesc mult pentru sugestie, daca e sa il cumpar sigur acolo ma duc si asa am programata vacanta la inceput de vara.
    Multumesc inca o data pentru ca ti-ai exprimat si tu parerea. Pupici! :)

    Coco, iti multumesc frumos! :)

    Alexandra, am sa intru si eu pe site-ul lor oficial, iti multumesc si tie pentru faptul ca ti-ai exprimat parerea, exact asa am observat si eu, inclusiv astazi, cand l-am purtat ultima data, ca de la ora 7 de dimineata si pana acum la 19 e intact pe fata, nu se strange, nu se sterge, nu se oxideaza, doar putin aripile nasului imi lucesc, insa se rezolva cu putina pudra...
    Off, din cate vad eu, incep sa ma simt "obligata" sa-l cumpar dupa ce termin ceea ce am... :P
    Multumesc Alexandra, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. chiar ca arata foarte bine pe tenul tau; nu l-am incercat inca, dar m-ai facut curioasa; eu zic ca merita cumparat daca ti se potriveste atat de bine, chiar daca mai tai din cheltuielile cu alte produse cosmetice;) fa-ti un calcul, eu sunt convinsa ca o sa te descurci.pupici

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc frumos, Ioana, mai am timp sa ma decid, am promis de ceva timp ca nu mai cumpar cosmetice doar din impuls, ci doar dupa ce termin ceea ce am, asadar cel mai probabil il voi cumpara peste cateva luni :P
    Am reusit sa mai fac rost de cateva mostre, il mai incerc de cateva ori ca sa fiu sigura! :P
    Te pup, multumesc ca ti-ai exprimat si tu parerea!

    RăspundețiȘtergere
  26. arata foarte bine. parerea mea este sa folosesti momentan tot ce mai ai si intre timp, sa pui banut langa banut si sa ti-l cumperi. spui ca e necasar doar putin produs, asa ca este o investitie!

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred ca asa voi face, Alina, multumesc frumos pentru sugestie!

    RăspundețiȘtergere
  28. Wow arati superb :) Eu nu folosesc foarte mult fond de ten, dar de multe ori sunt tentata sa am o fata asa portelanata ;)
    Intr-adevar pretul este cam piperat :D Dar daca tu crezi ca merita investitia, atunci iti urez bafta la pus banuti deoparte :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc, trebuie sa strang de pe acum... :P
    Te pup, Oana, poate ne arati si noua odata ce farduri folosesti tu...

    RăspundețiȘtergere
  30. si totusi cat costa? double wear de la estee lauder

    RăspundețiȘtergere
  31. Am scris in postare, 187 de lei la Sephora, Douglas etc...pe net am gasit putin mai ieftin, insa nu prea am incredere ca este original...

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!