"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 17 octombrie 2011

GLISS - episodul 3 CONCLUZIILE


Precum stiti am fost una dintre cele 150 de trenderite care au testat gama de ingrijire si reparare a parului Gliss ultimate rapair cu un continut de cheratina lichida de trei ori mai mare ( probabil decat gama anterioara…), campania s-a terminat demult, insa eu am ramas datoare cu concluziile.
Am asteptat un pic mai mult pana sa fac aceasta postrare pentru ca imediat ce am renuntat total la folosirea celor trei produse, eram foarte frustrata si nervoasa si am considerat ca o perioada de timp ar fi necesara pentru a rumega cat mai bine informatiile si a evalua experienta cat mai obiectiv posibil, asa ca acum fiind calma si linistita, pot veni cu concluziile. J

Din postul anterior ati aflat faptul ca am renuntat la folosirea samponului si a balsamului de par si am mai acordat o sansa mastii, complementar folosind unul din produsele Anian cu care am reusit sa redau vitalitatea parul acum ceva timp. Povestea o puteti citit AICI.
Din pacate, se pare ca aceasta gama Gliss pur si simplu nu se potriveste parului meu. Chiar si cu bifazicul hidroreparator pe care l-am folosit, rezultatele au fost dezastruoase in continuare.
La un moment dat am crezut ca nu voi mai putea sa imi readuc parul la stadiul in care era inainte de testarea Gliss, asta deoarece dupa fiecare folosire, parul meu era mult mai lipit de scalp, fara volum, moale precum parul de pisica, varfuri uscate si deshidratate. L
Mi-a venit intr-o zi ideea sa folosesc cantitatea mica de masca Stylius pe care o mai aveam in recipient. Din pacate era foarte putin produs, nu imi ajungea pentru o aplicare uniforma pe parul meu lung, ci doar pentru cca jumatate, insa am zis sa incerc sa o folosesc numai pe aceea lungita cu putina apa. Si diferenta a fost evidenta. Folosind dupa spalare bifazicul ca si in cazul mastii Gliss, parul meu a aratat mult mai bine, si-a recapatat partial “tinuta”, aspectul acela de par proaspat spalat, volumul si norisorii s-au mai domolit, dar era inca foarte departe de aspectul lui initial.
Insa asta mi-a fost de ajuns sa imi dau seama ca gama Gliss nu este potrivita pentru parul meu. Am inteles de asemena si cat de mult influenteaza si produsle de ingrijire a parului aplicate inainte de Keratina lichida de la Anian sau a bifazicului. Este posibil sa nu obtii asa de repede efectele pozitive ale acestor doua produse daca folosesti inainte produse total nepotrivite paului tau.
Asta este valabil si in cazul altor produse de ingijire complementare, cum ar fi diverse uleiuri, masti homemade, serumuri pentru varfuri, sau pur si simplu orice alt produs pentru ingijirea parului in afara de cele normale si frecvente ( sampon si balsam si/masca de par). Asa ca aveti mare, mare grija si la acesta aspect cand va decideti sa urcati “greul munte al repararii parului”

Asadar concluziile mele finale si generale dupa folosirea gamei Gliss ultimate repair pentru parul meu subtire, fragil si cu varfuri despicate, dar nu in ultimul grad de deshidratare si uscare ( va rog sa luati asta in calcul):

SAMPONUL:
-         curata efiecient,
-         trebuie aplicata o cantitate mica de produs,
-         ingrasa parul,
-         miros discret, se pastreaza foarte putin pe par.

BALSAMUL DE PAR:
-         nu descurca parul nici in stare umeda si nici uscata,
-         nu reuseste sa netezeasca firele de par deteriorate,
-         nu hidrateaza sufiecient parul,
-         mirosul este discret, se pastreaza putin timp pe par.

MASCA DE PAR:
-         reuseste sa descurce parul in stare umeda,
-         descurca parul in stare uscata,
-         ingrasa parul,
-         nu reuseste sa netezeasca firele deteriorate creand un aspect nesanatos,
-         nu hidrateaza suficient parul,
-         firele de par sunt subtiri, cu aspect de par moale de pisica,
-         varfurile raman uscate si aspre,
-         nu confera volum parului,
-         miros discret, ramane o perioada scurta de timp pe par,
-         ambalaj fara folie de protectie.

Partea de par nevopsita, in afara faptului ca nu are volum si se ingrasa mai repde, arata foarte bine, sanatoasa, aspectul lucios s-a mentinut, insa partea nevopsita este in totala antiteza, ceea ce ma face sa consider ca Gliss nu poate sa repare parul si nici macar sa ii confere acestui aspectul de par proaspat spalat, sanatos.
Personal consider ca aceasta gama este potrivita persoanelor cu parul normal spre uscat, in niciun caz unui par friabil, puterea de refacere este extrem de mica, apreciez a fi o gama pentru intretinere si nu pentru reparare.

Asadar, am intrerupt si folosirea acestei masti, mi-am vopsit partea de par deteriorata cu o vopsea naturala, o puteti vedea AICI, mi-am taiat varfurile si am inceput sa testez o alta masca de ingrijire a parului. 

Mai jos am pus cateva poze dinaintea si din timpul testarii gamei Gliss ultimate repair.


Asa arata parul meu inainte sa pun vreun produs Gliss in el, folosid gama Stylius ( sampon si masca de par) plus alternativ Keratina lichida Anian si Bifazicul hidroreparator - pozele sunt facute a doua zi dupa spalare.

Asa a ajuns dupa ce am insistat sa obtin rezultate cu gama Gliss - poza cred ca este facuta a treia zi dupa spalare. 

Din pacate nu am facut poze in mod special  ( nu stiu cum am omis asta ), insa de “ultimul hal” in care a aratat parul meu, va poate confirma si Choco, cu care m-am intalnit in timp ce inca foloseam masca Gliss si s-a mirat si ea sa imi vada parul atat de “jumulit”. L

Legat de Gliss am mai postat:
-         Gliss – episodul 1
-         Gliss – episodul 2

Repet, aceasta este parerea mea personala despre aceste trei produse, asa au reactionat pe parul meu, am vazut foarte multe postari de apreciere despre aceasta gama, astfel incat este posibil ca pentru voi sa functioneze, insa eu, cu toata sinceritate sa spun, ca nu as avea curajul sa o recomand nimanui sau cel putin nu cuiva care are probleme serioase cu degradarea parului.
Reclama la TV spune ca 9 din 10 femei si-au reparat parul cu Gliss, ceea ce ma face sa cred ca eu sunt aceea care nu a reusit sub nicio forma, ci din contra si-a deteriorat si mai tare parul si am ramas cu un gust foarte amar de pe urma imprudentei pe care am facut-o acceptand sa testez aceasta gama si mai mult sa insist atunci cand am vazut ca nu obtin rezultate.


"Uneori prostia chiar doare, iar constientizarea acestei stari de fapt, doare si mai tare!"



*Produsele Gliss au fost primite spre testare.

17 comentarii:

  1. Mda, se vede o mare diferenta intre AFTER and BEFORE...

    Nu pot sa ma abtin, ai niste ochii senzationali in ultima poza, cata sclipire vad in ei!!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Poza e tare neclara, eu nu vad nicio sclipire deosebita, insa este adevarat ca eram fooarte fericita...si nu din cauza parului, evident! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. CHiar e o mare diferenta dar mi se pare o mare diferenta si intre primele 4 poze. Arata mult mai bihne parul tau in pozele 3-4 decat in 1-2 si nu stiu de ce dar are un luciu divin.

    Si pe mine m-au dezamagit produsele Gliss, am incercat sub orice forma...pentru mine nu sunt potrivite sub nicio forma..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimele poze sunt mai recente si mi se decolorase si mai tare partea vopsita si plus mai este si blitzul de vina, poate de aceea pare...oricum diferenta majora este intre ultima si primele... :P

    Am citit si pareri pozitive, mai ales pe Trender, dar nu stiu ce sa zic, la cum a reactionat la mine, asa greu imi vine sa cred ca cineva a putut sa fie multumit de gama asta...

    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ouch! volum in plus nu strica ci ajuta la compunerea unui alt look ... da restu' (efectelor) direct urla "stay away from Gliss".

    sincer, una din chestiile pe care nu reusesc sa le inteleg nicicum la femei e cu cata usurinta isi asuma riscul de a incerca produse noi pe parul in care au investit atat ... in conditiile in care "am (de mult timp) ceva care imi mentine parul sanatos si imi si place mie cum arata". oricum as lua-o, nu e ca o haina pe care o arunci daca nu-ti place cum sta pe tine ... ci mai degraba ca o haina care-ti "arde pielea si lasa cicatrici" (care, la randul lor, necesita mult timp pentru a se vindeca complet).

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, ce sa mai zic, testarea am acceptat-o pentru ca nu mi se terminasera proviziile de sampon si masca Stylius pe care le foloseam de un an si nu se gasesc in Romania,alta alternativa nu aveam inca si Gliss cu keratina a picat la tanc .... adica o sa folosesc si sampon si masca si tratament cu keratina, ce poate sa mearga rau?
    Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
    Insa ceea ce nu inteleg nici acum, este de ce am insistat si nu mi-am dat seama de la primele aplicari ca nu mi se potriveste...acum e tardiv insa... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. eu as vrea sa incerc samponul cu lapte de capra...ce zici Simo ?...am un paaarrr...nu mai stiu ce sa incerc !

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre sampon nu mai stiu nici eu ce sa mai zic, acum mi-am cumparat unul de pe Triodeluxe pentru par gras, ca am ramas si cu asta de pe urma Glissului, saptamana asta il primesc, sa vedem cum o fi...

    Tu vorbesti despre un sampon solid cu lapte de carpra sau?
    Nu am folosit nimic similar...

    RăspundețiȘtergere
  9. Oo , dragutza de tine .. Asa suntem noi , incercam tot felul de produse , fie ele pentru par , fatza , corp .. cand deja aveam unele de care eram foarte multumite . Tu macar stii de unde provine paguba .. eu .. nu :( Mi-am nenorocit parul si nu mai stiu ce sa-i mai fac sa-si revina . M-am gandit sa-l tund putin , sa scap de varfuri , il vopsesc intr-o nuanta naturala , pt ultima data , si revin la samponul de care eram f multumita . Plus masca , etc .
    Ce zici ? Alt sfat ? :) Mentionez faptul ca imi cade parul , in cantitati uriase , plus ca mi-am pierdut buclele , si nu folosesc placa :( Sper sa-si revina parul tau , era foooarte frumos .

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer,aveam asteptari de la aceasta gama,nu stiu de ce...desi nu am incercat niciun produs!
    Pacat de parul tau frumos,sper sa reusesti sa il refaci:)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Ciao Simona I love your wonderful eyes!!!
    I need your help, you can click the button on my blog I LIKE, I need many votes on facebook for my work .... Thanks like me, please

    RăspundețiȘtergere
  12. MoGio, ce sa mai zic, asa am procedat si eu acum, mi-am tuns varfurile, din ianuarie nu ma mai vopsesc, mi-am suvitat doar partea vopsita luna asta pentru a-mi uniformiza culoarea, acum mi-am luat un sampon pt par gras de la Triodeluxe, sa vad daca are efect si am gasit masca potrivita mie (o sa scriu despre ea in curand) si nu mai am de gand sa fac experimente.
    Daca ai gasit si tu ceea ce ti se potriveste nu ar trebui sa mai cauti, sa nu o patesti chiar ca mine...
    parul imi pica si mie, de fiecare data cand am avut problema asta, am rezolvat-o cu revalid pastile, pentru mine a functionat intotdeauna...
    pupici, draga mea!

    Descude, eu ce sa mai zic, aveam mari asteptari, ma gandeam ca daca are keratina lichida va fi perfect in completare cu keratina lichida Anian si asa "am descoperit America", din pacate m-am inselat ingrozitor... Ce sa mai zic...
    pupici, draguta!

    RăspundețiȘtergere
  13. deci am ramas socata cadn am vazut pozele..asa arata si parul meu:))exact ca in beoreul tau..
    acum e mai diferit datorita mastii anian,insa tot mai am de lucru cu el..

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa e si la mine acum, s-a schimbat mult, insa nu arata inca la fel ca inainte de Gliss, dar acum stiu ca sunt pe drumul cel bun si de data asta nu mai am de gand sa ma abat de la el... :P

    Postezi mai rar acum, te invidiam asta-vara ca ai atat de mult timp sa postezi si de doua ori pe zi, dar vad ca esti ocupata si tu acum si intri mai rar pe blog... :(

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. nu...ziceam de sampon normal cica pentru indesirea parului , cu lapte de capra , pe cosmeticaverde.ro...am zis sa-l incerc si pe asta !

    RăspundețiȘtergere
  16. Aaaa, nu stiam de produsul acesta, o sa ma uit si eu sa ma documentez. Merci! pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!