"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 19 iulie 2011

GUAM cosmetice pentru ingrijire faciala si corporala



Buna fetelor,

           Astazi am fost la Farmacia Remedia, vis-à-vis de Posta Mare din Timisoara ( pentru doza de Flavo C ) si am fost abordata de o domnisoara, reprezentata a firmei de produse dermocosmetice Guam.
Produsele sunt destinate ingrijirii faciale, corporale si a parului, avand ca ingredient principal alegele marine Guam. Acestea prin proprietatile lor sunt capabile sa tonifice, sa netezeasca, sa hidrateze tesuturile, sa favorizeze drenajul, sa regleze echilibrul hidrolipidic si sa incetineasca imbatranirea.

Astfel, dupa o prezentare a catorva produse, am primit si ceva mostre :
- Micro Cogico Dipalmitato – crema contra petelor pigmentare ( 2 pliculete, 3 ml )
- Crema pe baza de namol anticelulitica, actiune termica ( 1 pliculet, 10 ml)
- Crema anticelulitica dermotermica ( 1 pliculet, 10 ml )
- Namol de alge Guam, actiune rapida, dermotermica ( 1 plic, 90 ml )

Pe langa aceste mostre am primit si un catalog cu toate produsele lor, foarte bine structurat si detaliat.
Am gasit cateva produse interesante despre care m-am gandit sa va scriu si voua:

- FLUID IMPOTRIVA PUNGILOR DE SUB OCHI – 30 ml. Are actiune antioxidanta, calmanta si tonifianta, mentinand un grad corect de elasticitate al pielii din jurul ochilor conferind un aspect esential fara pungi si cearcane. Substante active: Alge Guam, Fitoextracte de : eufrasia, castravete, musetel, galbenele, gimpe si cecropia obtusa ( cea mai puternica substanta lipolitica ).

- MASCA PE BAZA DE SULF BIOECOLOGICA – 100 ml. Indicata in cazul tenului gras cu tendinta acneica, seboreica, are actiune dermopurificanta cu rol astringent, micro-exfolianta si sebo-reglatoare.Substante active: alge guam, argila alba, sulf, acid azelaic, extracte biologice de nalba si isop.

- CREMA PENTRU VOLUMUL BUZELOR – 15 ml. Sinergia ingredientilor activi, pilosa portulaca si microsferele de acid hialuronic fac buzele mai voluminoase, catifelate si hidratate. Celulele stem din algele marine, cu capacitatea lor de regenerare, au rolul de a conferi volum buzelor si a mentine un efect optim de hidratare a acestora. Acesta mi s-a parut un produs foarte interesant, destinat exclusiv ingrijirii buzelor.

- Cremele contra celulitei sunt produsele de baza ale marcii, din cate am observat eu, astfel incat exista o gama larga de crème atat pentru pielea normala ( dermotermice si nu numai ), dar si pentru pielea sensibila ( formule la rece ).
NAMOLUL CU ALGE GUAM DERMOTERMIC
NAMOLUL CU ALGE GUAM FORMULA LA RECE
CREMA GEL CU NAMOL DE ALGE GUAM
CREMA PE BAZA DE NAMOL ANTICELULITICA DE NOAPTE
CREMA TONIFIANTA IMPOTRIVA VERGETURILOR CU ACHID GLICOLIC
CREMA IMPOTRIVA VERGETURILOR PENTRU SANI SI CORP etc
Cremele se aplica dupa o schema anume, detaliata in catalog si promit efecte vizibile si de durata.

- Gama pentru barbati : crema hidratanta antirid, crema contur ochi, after-shave, scrub, sampon etc ) destul de bogata oferta, asta chiar mi-a placut.

- Tratamente remodelante bronzante- Gama de ingrijire a parului.
Oferta este foarte bogata, ingredientele par a fi interesante la prima vedere. Va recomand sa mergeti la Remedia, probabil si maine se vor distribui esantione, daca sunteti curioase sa le incercati si sa primiti si catalogul. Am gasit si site : www.guam.ro
Voi incerca si eu mostrele pentru a-mi face o idee, cat de cat. Voi ati auzit de aceasta gama de produse ? A incercat cineva vreun produs pana acum ?



Nu uitati de inscrierea la giveaway-ul meu valabila pana in data de 09 august 2011.



7 comentarii:

  1. Puteam sa jur ca m-am inscris la giveaway, dar m-am inselat (ma tenteaza extrem de tare primul premiu datorita produselor care imi starnisera curiozitatea acum ceva timp..mai ales ca este identic cu pachetul tau de ingrijire)
    In seara asta ma inscriu sa fiu sigura ca nu ratez.

    Produsele Guam au descrieri interesante si chiar nu mai auzisem despre aceasta firma.
    M-am uitat fugitiv pe site si evident ca am intrat mai intai pe sectiunea destinata ingrijirii parului.
    Mastile de par imi fac cu ochiul.
    Pacat ca nu ti-au oferit si o mostra de masca sau balsam :D
    Deh, fiecare cu ce-l doare

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invit, Katyna, mi-as dori foarte mult sa castige cineva care chiar are nevoie de aceste produse...vom vedea insa...
    Cat despre aceasta gama Guam, nu stiu ce sa zic, ai vazut ca sunt foarte multe produse, nici nu am stiut ce sa cer sincera sa fiu, ma tot gandesc sa imi iau o crema anticelulitica si nu prea stiu ce, de aceea am insistat cu namolul acela :p Sunt cam derutata la capitolul acesta, de abia acum incep sa folosesc anticelulitice si habar nu am ce sa aleg de pe piata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand e vorba de celulita, din proprie experienta iti spun ca masajul este primul pas pe care trebuie sa il faci.
    Ai incredere ca rezultatele incep sa apara dupa o luna.
    Eu am o postare dedicata acestui subiect, in care m-am declarat multumita de crema de Cellulight de la Elmiplant. E adevarat ca incepusem o lupta pe mai multe fronturi: cu impachetari parafango, masaj si sala, iar daca ar fi sa fac un clasament:
    1. masaj
    2. sala
    3. crema anticelulita

    http://katynel.blogspot.com/2011/03/impachetari-parafango-lupta-cu-celulita.html

    RăspundețiȘtergere
  4. acum aud de produsele astea...cum de mi-au scapat ? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Coco,cred ca nu sunt de mult timp pe piata romaneasca si deocamdata reclama este mai mult locala, pe piata din Timisoara, nici eu nu pot sa ma pronunt privind calitatea lor, au insa o gama foarte variata de produse, daca te-ai uitat pe site, asteptam sa vedem daca cineva isi da cu parerea in cunstinta de cauza... :P
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am primit o mostră generoasă de scrub de corp la o farmacie din Sibiu. E interesant, are ceva ulei și sare de mare. Asta ca să nu mai stai să mai amesteci uleiuri și sare sau cafea.
    Dar nu știu dacă produsele își justifică prețul prin efecte.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!