"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 28 iulie 2011

CADOU - impachetare cu ciocolata de la salon Denise's Timisoara

Buna fetelor,

Precum ati aflat din postul anterior, luna acesta a fost ziua mea si anul acesta chiar nu am primit prea multe cadouri, insa unul dintre ele a venit in mod surprinzator de la Salon Densise’s din Timisoara.
Am fost sunata si felicitata de ziua mea si mi s-a oferit cadou o impachetare cu ciocolata – yammy, am fost foarte incantata evident.
La salon Denise’s fusesem cu un an in urma, in vara lui 2010 pentru un abonament de electrostimulare pentru abdomen ( inainte de vacanta din Palma de Mallorca ). Salonul este foarte aproape de biroul meu, oferata de servicii este foarte diversificata si are din cate se pare cele mai mici preturi din Timisoara ( va rog sa ma contraziceti daca nu este asa ).
Evident m-am progrmat pentru impachetarea respectiva, dar si pentru o sedinta cu ultrasunete pentru zona faciala.
Tot ceea ce pot sa spun este ca a fost o experienta foarte relaxanta, m-am programat vineri, dupa serviciu, dupa o saptamana foarte obositoare, iar impachetarea propriu-zisa a constat intr-un gomaj foarte viguros cu un produs tot pe baza de ciocolata, apoi a fost indepartat si mi s-a aplicat o crema foarte frumos mirositoare cu ajutorul carei domnisoara mi-a facut masaj pana la absorbirea in piele. Extrem de relaxant, pe cuvant de onoare, mai putin si adormeam!!!

AICI este si un filmulet demonstrativ despre cum se executa o astfel de sedinta, cu precizare ca spre deosebire de filmulet, unde zona bazinului este acoperita cu un prosop, in realitate primesti chilotei de unica folosinta, astfel incat si fesele au parte de acelasi tratament :P
Dupa aceasta operatiune a urmat aplicarea in strat mai gros a unei crème-gel ( arata ca o budinca de ciocolata mai exact ) care imprastia cel mai puternic miros de ciocolata dintre toate produsele aplicate anterior, dupa aceasta am fost invelita in folie si o paturica peste, si am stat 20 de minute asa…nu ma intrebati cum de nu am adormit :p
Am facut dus dupa care si mi s-a mai aplicat o crema usoara care a intrat foarte repede in piele, tot cu miros de ciocolata si m-am putut imbraca.

Toata operatiunea a durat vreo 40 – 50 de minute.
Chiar mi-a placut, mi-a facut bine – pielea a ramas incredibil de fina, hidratata si frumos mirositoare si mi s-a parut un gest foarte frumos din partea salonului ( am inteles ca fac asta pentru toate clientele ).

Sedinta cu ultrasunete a durat 15 minute, este si aceasta o operatiune extrem de relaxanta, nu presupune vibratii sau alt tip de disconfort, aparatul este doar caldut si aceasta este singura senzatie pe care o simti pe fata. Sedinta a constat intr-o demachiere, aplicatea unui toner, apoi un strat de crema cu continut de elastina si colagen si ulterior un ser. Repet, si aceasta sedinta este foooarte relaxanta.

Efectele tratamentului cu ultrasunete:
- stimuleaza metabolismul celular si producerea colagenului
- activeaza micro-circulatia cutanata
- realizeaza un micro-masaj
- vibratiile sonice produc o descuamare a stratului cornos-realizand o exfoliere neagresiva
- trateaza ridurile
- trateaza acneea
- efect de inalbire
- imbunatateste elasticitatea tesuturilor
- efect anticearcan si lifting facial

O sedinta de 15 minute costa 18 lei.

4 comentarii:

  1. Bine ca nu m-au invitat pe mine. Eu mancam ciocolata!!! Sunt fan dulciuri si n-as fi rezistat langa un vas cu ciocolata fara sa bag un degetel macar!!!Ha, ha, ha!!! Te cred ca a fost relaxant, e super sa stai doar si sa astepti ca cineva sa-ti rasfete trupul prin diverse proceduri! Pe aici prin zona nu sunt oferte de genul asta! Sau cel putin eu nu stiu de ele. Eu nimeresc numai la petarde!!!Vezi peripetiile mele!!! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sa stii ca asa am zis si eu, a fost un gest frumos si neasteptat din partea salonului, mai ales ca serviciile platite de mine anterior la acest salon nu au depasit 130 de lei, ceea ce este probabil foarte putin comparativ cu alte cliente...
    Multumesc, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. I'm follow now from Tokyo.
    Please follow back OKay?

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!