"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 13 noiembrie 2020

Trei genți argintii din piele naturală marca Elida Radu

 

Pasiunea pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului pentru genți este foarte bine cunoscută atât printre cei apropiați mie, cât și pentru comunitatea pe care am creat-o de aproape 10 ani în jurul blogului și a conturilor mele de social media.

Mărturisesc că am o colecție de genți, rucsacuri și poșete destul de generoasă. Majoritatea sunt genți din piele naturală damă în culori neutre și linii clasice, pentru că versatilitatea acestora mă ajută să construiesc mult mai ușor outfit-uri inspirate și creative, indiferent de sezon și chiar de stilul abordat

Geanta argintie – un accesoriu ideal pentru sezonul rece și nu numai

Însă pentru sezonul acesta, am ales să vă arăt trei modele de genți din piele naturală în nuanțe frumoase de gri-argintiu, marca Elida Radu. Foarte ușor de integrat în orice ținută, geanta gri-argintie este un must-have pentru orice pasionată de genți. 

Abandonează prejudecățile potrivit cărora o geantă argintie poate fi purtată doar la o ținută elegantă. Trendurile actuale îți permit asocieri ale argintiului, auriului și a texturilor metalice cu ținute inspirate de moda urbană, ținute în care ne regăsim în viața de zi cu zi. Iar pe site-ul elidaradu.ro puteți găsi genți din piele naturală ieftine, majoritatea modele clasice cu ajutorul cărora puteți realiza nenumărate construcții stilistice.


Geanta gri-argintie Elida Radu din piele texturată

Geanta din piele naturală argintie 723B este unul dintre modele mele preferate de pe acest site. Are o mărime medie, accesorii metalice discrete și două tipuri de mânere, unul scurt, de mână, din lanț, și unul de umăr, din piele. Este un model pe care îl văd purtat atât la o ținută elegantă, cât și la una casual. Banduliera lungă permite purtarea acesteia și transversal, peste piept pentru un look relaxat, cu multă liberate de mișcare, dar plin de stil și eleganță.


Geanta din piele naturală argintie

Geanta din piele gri-argintie 680B este un model cartonat de mici dimensiuni realizat din piele naturală și prevăzut cu accesorii metalice. Este o geantă foarte practică care, întreținută așa cum se cuvine, îți va accesoriza ținutele mulți ani de acum încolo datorită conceptului clasic după care este gândită și realizată.  Pe site este disponibilă și pe negru, dar și într-o frumoasă nuanță de roz-somon, o culoare superbă la care eu visez de ceva timp. 

Mai mult decât atât, în prezent o găsiți la un preț promoțional de nerefuzat. 


Geanta-rucsac din piele naturală

Nu puteam să nu alătur recomandărilor mele și un rucsac sau mai bine de atât: o geantă-rucsac, adică un model care, printr-un simplu fermoar prevăzut pe bretea, se poate transforma dintr-o geantă de tip hobo, într-un ruscac practic și elegant.

Rucsacurile le-am descoperit abia de când sunt mama și încet-încet am început să le integrez și în ținute casual-elegante. Geanta rucsac din piele 727B este prevăzută cu două buzunare laterale cu fermoar și suficient spațiu interior pentru a depozita cam tot ce este necesar. Este o geantă foarte bine executată și suficient de versatilă pentru a o putea asorta mai multor feluri de ținute. Pentru că nu este deloc rigidă și îți permite să îți folosești mâinile cu ușurință, acest model poate deveni geanta ta de zi cu zi, acea geantă pe care o iei mereu la serviciu, la cumpărături sau în parc cu copiii.


De ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi o geantă din piele?

Atunci când decid să achiziționez o geantă sau un rucsac, optez aproape întotdeauna pentru cele din piele naturală pentru că văd geanta ca pe o investiție pe termen lung, iar pielea asigură rezistență pentru o purtare repetată an după an.

De fiecare dată când aleg un model, sunt atentă ca acesta să poată fi ușor de asortat celorlalte piese vestimentare din dulapul meu, dar sunt atentă și la calitatea pielii, la modul de prelucrare, la cusături și îmbinări și nu în ultimul rând, la materialul din care este confecționată căptușeala și la calitatea accesoriilor metalice. Este foarte important acest aspect, pentru că metalul poate suferi modificări inestetice în timp.

***

Pe site-ul menționat mai sus puteți găsi modele foarte frumoase de genți Elida Radu realizate exclusiv din piele naturală la prețuri foarte bune, printre cele mai mici de pe piață. Modelele pot fi executate și pe comandă, cu specificații alese de către client.

Propunerile mele sunt doar câteva dintre modelele de pe site, însă pe contul de Instagram și pe cel de Facebook puteți găsi o varietate și mai mare de modele. O mulțime de stiluri, de texturi, de alăturări cromatice, genți și rucsacuri de diferite mărimi, pentru diverse ocazii. Nu ezitați, dacă vă place un model de pe unul dintre conturile de socializare Elida Radu, să cereți informații de preț și alte detalii.

***

Eu v-am propus trei modele de genți argintii din piele naturală, special pentru sezonul rece, dar precum am specificat mai sus, geanta din piele naturală constituie o investiție pe termen lung, iar argintiul, cu siguranță nu este o culoare care se limitează la un singur sezon. Construiește ținute inspirate în nuanțe de roz prăfuit, albastru ceruleum sau mov pastel și adaugă geanta ta argintie Elida Radu. Doar imaginația e limita.

 

Ce spuneți de propunerile mele? Voi aveți în colecția voastră o geantă gri-argintie?



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***




Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu! 
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu
 

17 comentarii:

  1. Sunt absolut superbe modelele propuse de tine si ma atrage maxim geanta argintie nr 2! Mi-am facut si eu un top 3 genti de la Elida Radu si sunt chiar deosebite!Toate sunt extrem de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff astea parca le-ai ales special pt mine 😂 Am si eu una de piele argintie care am purtat-o intruna dar parca as mai schimba-o. Imi plac mult, mai ales prima, o sa intru pe site sa vad.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o geanta argintie asemanatoare cu cea de-a doua, doar ca nu-i de piele, este din colectia de primavara-vara de la Zara. N-am prea purtat-o pentru ca nu am iesit prea mult din casa.

    RăspundețiȘtergere
  5. O geantă argintie din piele naturală nu trebuie să ne lipsească din colecția de genți

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt!
    Cred ca prima este preferata mea dar mi-a fost destul de greu sa ma decid. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. a doua imi place cel mai mult :). acum stau sa ma gandesc daca am avut vreo geanta argintie si cred ca nu. nici aurie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite ca o geanta argintie chiar nu am. Arata minunat alegerile tale! Mi-ai facut chef de cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prima gentuță chiar m-a cucerit! Superbă!

    RăspundețiȘtergere
  10. Prima geantă argintie este superbă, îmi place mult culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite ca nu am avut o geanta argintie pana acum. Imi plac alegerile tale.Geanta-rucsac este foarte interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am nicio geantă argintie. Îmi plac toate trei gențile prezentate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. De multă vreme nu mi-am mai luat o geantă din piele argintie! A, credeam că am spus deja: ador genţile din piele.
    Foarte frumoase modelele de la Elida Radu, nu le ştiam.
    Poate vreunul dintre Moşi se gândeşte şi l mine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Prima gentuta este superba! Imi place si formatul si modelul si nuanta! Superba!

    RăspundețiȘtergere
  15. E frumos acel argintiu, nu am niciuna de genul, primele doua îmi plac mult. ❤️

    RăspundețiȘtergere
  16. Iubesc gentile din piele si imi plac mult cum sunt pe aceasta culoare. Nu cred ca am in garderoba mea astfel de genti si ma atrag acestea ca un magnet

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!