"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 28 septembrie 2020

Trei odorizante ambientale cu bețișoare de pe triodeluxe.ro


Îmi plac odorizantele ambientale și folosesc în casă pe tot parcursului anului mai multe variante, de la cele electrice, până la lampa cu uleiuri esențiale. De pe site-ul triodeluxe am încercat mai multe variante de odorizante ambientale cu bețișoare și am ales trei variante pe care vreau să vi le fac cunoscute.

Odorizantul cu bețișoare Fruit Company Pepene Galben a constituit o adevărată încântare pentru mine. Aroma delicioasă de pepene galben bine copt bine dispune pe oricine și poate fi folosit în absolut toate încăperile casei. Eu am ales să îl poziționez pe o poliță deasupra mesei din bucătărie și m-am bucurat de aroma sa deosebită. Nu are un parfum foarte intens și necesită întoarcerea constantă a bețișoarelor pentru reîmprospătare. 


Odorizantul cu bețișoare Tropical Summer este unul dintre preferatele mele. Aroma proaspătă, fructat-citrată este cam tot ceea ce îmi doresc eu de la un odorizant, motiv pentru care l-am tot plimbat prin casă în dorința de a-i simți aroma în mod constant. 

Vine ambalat într-un flacon sigilat care poate fi turnat în acest recipient reutilizabil cu accente aurii „You make me smile” perfect pentru măsuța mea de toaletă. 

Are o intensitate a mirosului medie, dar ca timpi de folosire, mi s-a părut că această variantă a fost cea mai de lungă durată. Bețișoarele trebuiesc și ele întoarse din când în când pentru a reînsufleți aromele tropical „summer”.

Odorizantul cu bețișoare Ambar Private Edition e preferatul meu dintre toate variantele încercate și asta nu neapărat datorită aromei sale, ci a calității deosibite. Deși e notat ca intensitate cu 3 din 5, mie mi s-a părut un odorizant foarte puternic și l-am subestimat teribil, atunci când am decis să introduc în recipient toate bețișoarele de la început. Așadar, vă recomand să puneți doar două bețișoare din prima și să ajustați intensitatea parfumului pe parcurs. 

După cum am spus, are o aromă puternică, orientală, cu note lemnoase, un parfum luxuriant, care m-a intrigat și mi-a schimbat percepția despre odorizantele ambientale. 

Cu siguranță mi-aș dori să îl cumpăr din nou, dar și să încerc și alte variante și combinații de note ale aceluiași brand. 


Toate acestea trei odorizante, dar și multe altele le puteți găsi pe site-ul triodeluxe!


                                 Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!