"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 17 iulie 2020

Mască facială cu cărbune și argilă Naobay| biocart.eu

masca black detox naobay

Naobay Detox Unpolluted este masca de pe site-ul biocart.eu cu argilă și cărbune destinată tenului mixt și gras. Curăță porii în profunzime și absoarbe excesul de sebum. Are în compoziție și aloe vera, lemn dulce, ceai verde și extract de măr (antioxidanți) și un singur parfum pe ultima poziție în lista de ingrediente, așa cum am sesizat că au mai toate produsele Naobay.

Eu folosesc, după cum probabil ați mai văzut, măști cu argilă în rutină. Am avut un ten mixt, acum este mai degrabă normal, și obișnuiesc să o aplic doar pe zona T, unde există încă un exces de sebum (mult diminuat față de anii anteriori, dar încă mai există).

Mult timp am folosit măștile cu argilă dupa schema propusă de #fiddysnails, care implică și un BHA, dar în prezent am renunțat la acest exfoliant chimic și am rămas doar cu niacinamide (ca tratament pentru diminuarea excesului de sebum/menținerea sa sub control).

Masca Naobay este neagră desigur, datorită cărbunelui din compoziție, se aplică pe piele și se lasă 15 - 20 minute după care se îndepărtează cu apă călduță și se continuă rutina de #skincare.


Deși are o listă destul de curată de ingrediente și aparent nu conține nimic din ceea ce eu nu am mai încercat în alte formule, s-a dovedit a fi un produs pe care tenul meu nu îl acceptă prea bine. Experimentez un fel de roșeață pe zona unde o aplic, care se retrage după hidratare și care nu e însoțită de alte reacții, dar e suficient să îmi dau seama că este mult prea puternică pentru tenul meu, devenit și ușor sensibil în ultimii doi ani.
Eu cred că este o reacție particulară și sunt aproape sigură că un ten gras, lipsit de sensibilitate o va tolera excelent.

Masca cu cărbune conține 98,59% ingrediente de origine naturală, iar 10,59% dintre ele sunt organice.


Masca Naobay Black Detox o găsiți pe site-ul celor de la #biocart alături de o mulțime de alte produse #naobaycosmetics!

Dacă sunteți la prima comandă, folosiți codul "PrimaComanda' și veți avea 15% reducere!




                           Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



Un comentariu:

  1. I use facial mask too, it is nice
    Hope you are having a great weekend?
    Thank you for sharing
    https://www.melodyjacob.com/2020/07/long-sleeve-grey-bodycon-mini-dress.html

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!