"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 8 iunie 2020

Trei ținute cu piese din ultimele mele comenzi de articole vestimentare


Cea mai recentă comandă de pe un site din afara țării a ajuns foarte repede, neașteptat de repede, am primit un număr de urmărire și mi-a fost livrată acasă, ceea ce m-a bucurat nespus. 

Am ales de această dată articole foarte variate, am pus în coș chiar și două rochii - bodycon dresses, dar din păcate una dintre ele nu mi se potrivește, ar fi trebuit să aleg o mărime mai mare. 




Este vorba despre această rochie bej, o nuanță absolut superbă, care arată și în realitate exact ca pe site, dar pe care nu o pot purta decât în acest mod, pentru că mărimea 6 îmi este mult prea mică, e un XS de fapt. Tan Ribbed Bat Wing Bodycon Mini Dress 


Mie atât de mult îmi place din punct de vedere calitativ, atât materialul plin și ușor elastic, cât și croiala cu acest decolteu generos care permite chiar și expunerea umerilor, încât mă gândesc să îmi comand o mărime mai mare. 


Bejul acesta cald arată minunat pe o piele ușor bronzată și merge de minune cu accesorii aurii. Cordonul se leagă la spate în mod normal, dar fiindcă am purtat-o pe post de top, m-am gândit că arată mai bine legată în față. 


Jeanșii fac parte și ei dintr-o comandă mai veche și mă gândesc să mai îmi comand o pereche mai simpli, fără decupaje, în speranța că se vor așeza la fel de bine. I-am purtat foarte des în tot felul de combinații, atât cu topuri mai elegante, cât și cu tricouri simple și chiar cu un pulover de femei atunci când vremea a fost mai puțin prietenoasă. 

Găsiți toate perechile disponibile în categoria Jeans


Tot într-o nuanță de bej sau camel am ales și un compleu din categoria Loungewear - o categorie care cuprinde o plajă foarte largă de modele și culori. 


Eu am ales acest set din două piese strict pentru pantaloni. Inițial am crezut că au talia reglabilă, pentru că prezintă acel șnur pe betelie, însă el nu are nicio funcționalitate, este atașat doar pentru design. Din fericire, numărul ales este perfect, și pantalonii se așază bine. 


Am ales și la această comandă un tricou din categoria T Shirts, v-am spus și data trecută că sunt mulțumită de calitatea lor și cum niciodată nu poți avea prea multe tricouri, am profitat de fiecare comandă pentru a adăuga măcar unul cu print frontal simplu. 
Topul crop al compleului nu este ceva ce voi purta prea curând. Au trecut 10 luni de la cea de-a doua sarcină și abdomenul meu încă se reface, așa că nu voi aborda prea curând astfel de topuri. 



Mi-ar fi plăcut ca materialul să fie mult mai elastic, presimt că pe viitor e posibil să se scămoșeze și mi-ar părea foarte rău pentru că îmi plac mult pantalonii și consider că pot crea multe ținute casual-sport cu ei pentru look-ul de zi cu zi. 


Ultima piesă este o superbă rochie bodycon peste genunchi (eu am 173 cm), care mi se pare absolut superbă. Am ales acest roșu cald, cu subton oranj, care se potrivește de minune subtonului pielii mele. Materialul este ușor elastic, iar croiala foarte reușită. Belted Bodycon Midi Dress Angelica


Și acest model este unul destul de micuț, poate un număr mai mare ar fi de preferat dacă decideți să o achiziționați. Puteți prinde cordonul în față sau la spate, după preferințe, și o puteți coborî pe umeri pentru un efect și mai dramatic. Dacă sunteți mai scunde decât mine, cred că arată și mai bine ca lungime. 
Personal consider că merită achiziționată și reprezintă piesa cea mai reușită din toată comanda, după părerea mea.



Așadar, acestea au fost articolele comandate de mine de această dată. Ce părere aveți, vă place vreuna?



                                Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

8 comentarii:

  1. Valeria Chertes8 iunie 2020 la 13:15

    Foarte frumoase ținutele tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate tinutele sunt frumoase si deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti vine superb rochia rosie. O am si eu,pe galben si pe negru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mama Simona toate tinutele iti vin foarte frumos! Arati foarte bine draga mea esti o frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rochia rosie este absolut superba, ma gandesc in mod serios sa-mi iau una identica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rochia rosie este minunata si te prinde tare bine, iar prima bluza petrecuta imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Always gorgeous!! Really love the red dress.. and that jeans and sandals look!! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!