"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 30 iunie 2020

Detergent AllIn1 Pods și balsam de rufe Lenor - perechea perfectă pentru haine cu parfum de flori de primăvară și orhidee aurie

Balsamul de rufe Lenor îmi este cunoscut încă de când acesta a fost lansat pe piață, este de fapt primul balsam de rufe pe care l-am cumpărat, pe vremea când abia apăruse în România acest concept, iar de-a lungul timpului, chiar dacă am mai testat și alte branduri, balsamul Lenor a rămas un produs de referință.


Detergenul de rufe Lenor sub formă de capsule reprezintă, în schimb, o noutate absolută pentru mine. Primul contact pe care l-am avut cu acesta a fost facilitat de campania Lenor organizată prin intermediul platformei Buzz Store, în urma căreia am primit un kit de testare format din două cutii de detergent de rufe All in 1 PODS și două sticle de balsam de rufe în două variante de parfum: 
  • Prospețimea primăverii
  • Prospețimea orhideii aurii 


Așadar, două produse complementare mi-au parfumat baia zilele acestea pentru că le-am pus la treabă în mod intensiv. 

După cum am menționat mai sus, balsamul Lenor nu reprezintă o noutate pentru mine, sunt mulți ani de când sunt familiarizată cu tot ceea ce înseamnă calitatea sa, motiv pentru care am avut mari așteptări și de la detergentul de rufe. 


Nu am fost dezamăgită nici cu acest produs, curăță și elimină mirosurile neplăcute într-un mod foarte eficient, iar completarea cu balsamul din aceeași gamă, împrospătează hainele și le conferă un parfum intens și extrem de plăcut. 


Gama Prospețimea primăverii te învăluie în arome încântătoare de flori de primăvară, patchuli și cedru alb. Este varianta mea preferată pentru prosoape și piesele de lenjerie. O încântare să îți așezi seara capul obosit pe un pat cu miros de flori proaspete de primăvară. 
Balsamul de rufe Spring Awakening este conceput cu ajutorul tehnologiei anti-age3 care previne îmbătrânirea țesăturii prin pierderea culorii, a formei și scămoșarea.

Gama Prospețimea orhideii aurii are, în schimb, un parfum rafinat cu note de vanilie  prețioasă care se simte minunat în dulapul meu cu rochii și fuste de vară. 

Deși am ales întotdeauna pentru balsamul de rufe și pentru detergenții de haine, arome fresh, clasice, de această dată varianta Orhideea aurie a devenit de departe preferata mea. Un parfum total neașteptat pentru hainele pe care le-am spălat până acum cu această variantă m-a cucerit și mi-a schimbat cumva percepția despre produsele destinate spălării hainelor. Poți avea parte de surprize foarte frumoase, dacă ai curaj să ieși puțin din zona de confort. 



Cutiile de detergent lichid Allin1 Pods Lenor conțin 15 capsule care se pun în cuva mașinii de spălat înainte de a așeza hainele. Procesul de spălare se completează cu o măsură de balsam Lenor din aceeași gamă pentru haine mai intens parfumate, efect redus de electrizare și ușurință sporită la călcare. Cutiile sunt prevăzute cu sistem de siguranță, astfel încât să nu ajungă în mod nefericit pe mâna copiilor. Și sigur nu ajung, dat fiind faptul că până și eu mi-am bătut nițel capul cu modalitatea de deschidere. 
Eu zic să le încercați, am cumva certitudinea că vă vor plăcea! :)


Spor la testat, dacă nu le-ați încercat până acum!




                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!