"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 24 decembrie 2019

Machiajul meu de Crăciun cu paleta Smashbox Covershot Petal Metal Eyeshadow Palette de pe lookfantastic.ro

Propunerea mea pentru machiajul de Crăciun de anul acesta a fost inspirată de minunata paletă Smashbox de pe lookfantastic.ro - Covershot Metal Petal Eyeshadow Palette!

Spre deosebire de anii anteriori nu mă mai atrag machiajele foarte elaborate, cu exces de fard pe zona ochilor și multiple straturi de fond de ten pentru a camufla cât mai bine imperfecțiunile feței. 
Prefer o acoperire medie pentru ten și culori neutre pentru machiajul ochilor. Singura obsesie o constituie buzele pentru care încă prefer rujurile în nuanțe puternice de roșu, coral, oranj, cărămiziu sau roz mat saturat. 

Anul acesta am mers pe un look clasic - ochi în nuanțe rose gold și buze roșii. Nu am făcut deloc contouring, am aplicat doar un fard mat pe obraji spre tâmple și am făcut poate puțin exces de iluminator, dar cred că se justifică dat fiind faptul că e un machiaj de sărbătoare. 
Pe buze am aplicat o combinație de mai multe rujuri, cu texturi diferite până am obținut rezultatul din poză. 


Dar haideți să vă vorbesc puțin despre paleta asta superbă - Smashbox Covershot Petal Metal, pe care nu o pot lăsa din mână după ce am descoperit cât de ușor se lucrează cu ea și cât de mult mă avantajează nuanțele sale metalizate cu subton roz. 
Aș putea spune că a fost o ușoară aroganță din partea mea să aleg o paletă cu astfel de tonuri, dat fiind faptul că nu am mai ieșit din neutre de o grămadă de timp, dar până la urmă toate nuanțele paletei sunt doar o ușoară abatere de la marourile clasice cu care mă obișnuisem deja, iar acest ”rose” le face cumva mai luminoase și mai pline de viață



Așadar, paleta are 8 culori, dintre care două duble ca dimensiune și care pot fi folosite și pe post de iluminator, iar două sunt mate, singurele din întreaga paletă, de altfel. 
Fardul mat bej din partea stângă nu prea l-am folosit, nu i-am găsit încă o utilitate în machiaj, dar cel întunecat din partea opusă, îl găsesc indispensabil, deoarece este singurul cu ajutorul căruia se poate crea adâncime și acele jocuri de lumini și umbre. Pentru partea de iluminare prefer fardul mare din partea dreaptă, este duo chorme, arată absolut grozav aplicat în colțul interior al ochilor, pe mijlocul pleoapei superioare (exact acolo unde cade lumina), dar și ca iluminator pe pomeți, frunte etc. Este practic culoarea mea preferată din întreaga paleta și prevăd că va fi și prima pe care o voi termina.


Toate nuanțele sunt foarte pigmentate, sunt metalizate, se aplică foarte ușor pe pleoape și se blenduiesc foarte bine. Eu le-am aplicat fără primer, direct pentru fondul de ten Double Wear, iar rezistența a fost pur și simplu impecabilă. Nu mi s-au strâns în pliurile pleoapelor, culoarea nu și-a pierdut intensitatea și nici nu m-am trezit cu particule de fard pe obraz.
Menționez totuși faptul că eu nu am pleoape uleioase și nu întâmpin probleme serioase cu rezistența fardurilor de ochi.

petal metal palette
APLICATE DIRECT PE PIELE, FARA PRIMER SAU FOND DE TEN


Ambalajul este foarte drăguț de asemena, paleta este micuță, și precum se vede, nu s-a făcut exces de plastic. Totul este foarte compact, nu există spații inutile, nu posedă nici măcar pensulă sau aplicator, însă are o oglindă generoasă care chiar este de ajutor. 
Este ideală pentru uzul zilnic, dar mai ales pentru a fi luată în călătorii, este micuță și subțire, nu ocupă absolut deloc spațiu în geantă, iar machiajele pe care le poți construi cu ajutorul ei sunt foarte versatile. 


Paleta Smashbox Covershot Petal Metal alături de alte variante în combinații de nuanțe la fel de interesante, le puteți găsi pe lookfantastic.ro, iar dacă aplicați codul MOȘCRĂCIUN le puteți lua o cu reducere de 20%.



Vouă vă place? Ați purta astfel de nuanțe?


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

5 comentarii:

  1. foarte frumos machiajul imi place💕iti sta tare bine. si paleta e foarte faina. Crăciun fericit si multa sanatate🎅🎉

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos machiajul tau ,nici nu se putea altfel și tu ești foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand visez eu la un produs Smashbox...chiar as vrea sa incerc de la ei un ruj,ramane de vazut dupa ce ma mai tenteaza.Superb machiajut tau❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. superba! iti doresc sarbatori cu bine si poate si putina zapada?

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!