"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 3 noiembrie 2019

Am testat Parusan Brilliant Brown pe părul meu castaniu natural

Parusan Brilliant Brown a fost o provocare pentru mine, o ieșire din zona de confort în ceea ce privește culoarea părului care, precum știți, este aceeași de 8 ani de zile, de când am luat decizia de a nu-mi mai vopsi părului și de a-i redescoperi culoarea naturală și aspectul sănătos. 
Sunt mândră de culoarea mea, iar după atâția ani în care am rătăcit prin toată paleta de culori pusă la dispoziție de vasta ofertă de vopsele pentru păr, am redescoperit cu plăcere că cea mai avantajoasă culoare pentru tenul și ochii mei, este chiar acel castaniu natural de care am fugit și pe care am încercat să îl acopăr încă din clasa a IX-a. 

Parusan Brilliant Brown, gama alcătuită din șampon și balsam de păr, este un sistem conceput pentru reducerea căderii părului și pentru hrănirea și stimularea circulației sanguine de la nivelul scalpului, adică are la bază formula clasică Parusan împotriva căderii părului, îmbogățită însă cu pigmenți de înaltă calitate pentru a-i conferi părului castaniu, o culoare mai intensă și mai saturată cu fiecare utilizare.
Parusan Brilliant Brown poate fi folosit atât pe părul vopsit, cât și pe cel natural. Se recomandă ca, atât șamponul, cât și balsamul de păr să fie lăsate să acționeze circa 2-5 minute înainte de clătire. 

Aceste indicații le-am respectat și eu la fiecare spălare, și deja după a doua folosire am observat că părul meu a prin o nuanță mai întunecată și mai uniformă. Cel mai mult s-a putut observa acest lucru pe șuvițele decolorate de la soare și pe firele mai subțiri și mai deschise la culoare de pe tâmple, care chiar s-au colorat destul de intens. 
Schimbarea nu a fost una radicală, nici nu mi-aș fi dorit acest lucru, ci doar am obținut un castaniu mai întunecat, mai uniform și cu un luciu frumos. Nuanța nu are reflexe roșcate, cel puțin nu pe părul meu, lucru care m-a bucurat nespus, pentru că nu mi-aș fi dorit sub nicio formă vreo tentă de roșcat nenaturală în părul meu. 
De asemenea, culoarea se îndepărtează fără probleme spălând părul cu șampon obișnuit, câte puțin la fiecare spălare. 

Dincolo de pigmenții din compoziție, gama Parusan Brillian Brown are o formulă plină de ingrediente benefice părului precum: L-arginină, biotină, proteine din grâu, ulei de măsline, de jojoba, de semințe de struguri sau panthenol și niacinamide. 

În concluzie, Parusan Brilliant Brown a reprezentat o experiență frumoasă pentru părul meu. Mi-a schimbat ușor nuanța castaniului într-una mai închisă și mai uniformă în cel mai natural mod posibil, fără ca sănătatea părului să fie câtuși de puțin compromisă, ba din contră, cu multiple beneficii pentru părul meu care se confruntă cu o cădere firească după sarcină. 

Îl recomand tuturor persoanelor care au un păr șaten sau castaniu, fie că e vopsit sau e natural, pentru a-și intensifica nuanța și a-și uniformiza culoarea cu acel plus de strălucire pe care fiecare femeie și-l dorește pentru părul său. 

Gama Parusan Brilliant Brown se găsește atât online, cât și în farmacii.



Voi ați folosit vreun produs Parusan? V-ar tenta această gamă cu pigmenți?



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



23 de comentarii:

  1. Nu am folosit gama asta....dar ai un par superb !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, aceasta gama cu pigmenti este maximul de culoare pe care l-am mai pus in el in cei aproape 9 ani de cand nu ma mai vopsesc si acest lucru se simte, si-a pastrat sanatatea. Sa vedem ce voi face cand imi vor aparea fire albe :P

      Ștergere
  2. Am tot auzit de gama aceasta, trebuie sa o testez și eu cât de curând. 🔜

    RăspundețiȘtergere
  3. Parul tau arata superb! Nu am folosit niciodata Parusan, dar mi-ar placea sa incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Si pentru mine este prima experienta cu Parusan!

      Ștergere
  4. Am sa il incerc si eu dupa sarcina, sper sa nu fie o cadere masiva a parului si sa o pot rezolva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat nimic de la Parusan, dar e foarte tentanta aceasta gata

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu oricum ai un par frumos si cu personalitate. Mi se pare ca sampnonul asta te ajuta si il face sa arate si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai un par absolut superb. Si eu ma gandesc sa mi-l las sa revina la culoarea naturala, care seamana cu a ta. E interesanta gama asta de la Parusan.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai un par absolut superb. Daca mi s-ar potrivi acest produs l-as incerca cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu aceste produse, acum astept sa vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am folosit nimic din gama Parusan, dar pare a fi deosebita de restul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu reușesc niciodată sa rămân la culoarea mea naturală. L-am lăsat pana acuma de vreo 3 ori sa crească și am reușit sa renunț complet la parul vopsit , iar după atâta timp de așteptară parca nu îmi place cum îmi sta și astfel ajung iar sa îl vopsesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai un par superb!! Am tot auzit de produsele Parusan si as vrea sa le incerc si eu pe viitor. Mersi pentru recomandare. 😘

    RăspundețiȘtergere
  13. Acopera si firele albe am cateva si vroiam sa stiu daca are putere de acoperire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa-ti raspund, din fericire inca nu am fire albe, dar nu cred ca va mai dura mult pana sa imi apara si ma tot gandesc ce voi face la momentul respectiv. Nu as vrea sub nicio forma sa il mai vopsesc, dar nici sa mi se vada parul carunt nu as suporta. Sunt in cautarea unei solutii sanatoase care sa functioneze, dar nu stiu sincer daca pigmentii astia din Parusan sunt atat de puternici incat sa prinda si pe parul alb. Pe puful de la tample imi prinde, dar stiu ca firul alb are alta textura...

      Ștergere
  14. le-am vazut si eu si as fi interesata la un moment dat de balsam. la sampon nu prea mai am curaj sa fac incercari, desi posed si eu puf galbior pe la tample si frunte si probabil m-ar ajuta. oricum, ai un par grozav! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ai un par superb😍😍💕imi place maxim. aceste produse nu le. am incercat deocamdata, dar pe viitor voi lua în considerare

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai un par superb,intotdeuna l-am admirat. Imi spui,daca te rog,cum ti-ai facut buclele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Multumesc frumos! Folosesc niste biguriuri sau moate din acelea de burete, lungi, care se indoaie la capete dupa ce ai rulat parul pe ele. Am pe instagram poza, aici nu pot pune :)

      Ștergere
  17. Buna seara, sunt în perioada de testare .Sper sa imi foloseasca și mie.Am ceva par alb
    Nu am pretenția să acopere firele albe ca vopseaua dar, m-as bucura sa le închidă , sa le coloreze un pic.O sa revin după o luna de folosire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh, chiar as vrea sa stiu cum se comporta pe firele albe, tot incerc sa gasesc cea mai putin nociva varianta de a le acoperi si eu pentru perioada in care imi vor aparea. Tinand cont de varsta nu cred ca va mai dura mult si chiar nu as vrea sa ma reintorc la vopseaua ckasica. astept cu interes impresiile tale.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!