"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 18 septembrie 2019

B.U. Hidden Paradise - arome exotice care iți subliniază farmecul personal

Despre lunga mea relație de dragoste cu B.U. v-am povestit în acest articol
Și chiar dacă este unul mai vechi, vă asigur  că pasiunea dintre noi nu s-a stins și eu încă păstrez pe raftul din baie un spray și un deodorant B.U. Wild pentru momentele în care îmi doresc să mă regăsesc pe mine în acea ipostază de femeie-adolescentă, simplă, tânără și plină de viață. Pentru că da, există parfumuri care pot face asta, care pot facilita întâlniri cu sinele și pot constitui acei triggeri responsabili de avalanșele de amintiri și trăiri adânc stocate în suflet. 

B.U. Wild este parfumul unei întregi perioade din viața mea la care mă voi raporta mereu cu drag și cu entuziasm și faptul că după atâția ani încă pot retrăi acele emoții de final de secol XX mi se pare una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. Pentru oamenii care au înțeles că fericirea se găsește în lucruri simple și că acesta chiar nu este un clișeu, ceea ce spun eu acum este perfect logic și deloc exagerat. 

De la momentul Wild, B.U. s-a reinventat în mod permanent prin lansarea unor variante care mai de care mai surpinzătoare. Mi-au trecut multe produse prin mână, mai ales gamele delicioase de gel de duș, dar tot de Wild am rămas pasionată și probabil voi rămâne atât timp cât gama se va produce. 

Hidden Paradise este ultima lansare B.U., o gamă plină de culoare și elemente grafice moderne cu accente tropicale care îți înveselesc diminețile și te duc cu gândul la vacanțe exotice, momente de relaxare și intimitate, departe de tumultul orașului. 

Un melanj frumos între notele de portocale și pere delicioase din deschidere, cu iasomie și lăcrămioare din mijloc și o bază de vanilie, mosc și bezea care se mențin pe piele suficient de mult timp încât să te transpui cu toate simțurile într-o locație exotică și plină de culoare. 

L-am pulverizat cu entuziasm pe pielea brațului însă notele din deschidere nu m-au cucerit în mod instantaneu așa cum mă așteptam. L-am lăsat să se așeze și să-mi spună povestea lui în tihnă, însă luată pe sus de evenimentele zilei am uitat de mica noastră întâlnire. Și totuși o aromă delicioasă de mosc m-a urmărit pe tot parcursul orelor aglomerate din zi surprinzându-mă zâmbind în mod permanent. Târziu mi-am amintit de momentul B.U. Hidden Paradise, identificând astfel responsabilul pentru aroma languroasă de mosc. 
Așadar, aș putea spune că m-am cam îndrăgostit de această nouă variantă B.U. și am decis să o port pe tot parcursul acestor zile călduroase de septembrie. 



Voi l-ați încercat? Vă place piramida notelor?
Îl puteți găsi în supermarketuri și în mai multe magazine online în varianta deodorant spray, parfum deo de corp și apa de toaletă. 



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!