"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 19 decembrie 2017

Despre simplitate și bucurie de viață cu parfumul galben al adolescenței

De câțiva ani încoace, prin intermediul acestui blog, susțin în stilul meu specific, discret și reținut, reîntoarcerea la simplitate, la valorile personale conturate într-o perioadă în care diversitatea experiențelor de viață, setea neostoită de cunoaștere, dorința excesivă de dezvoltare și evoluție, nu reușiseră să ne altereze setul de valori construit acasă, cu participarea părinților, a bunicilor, a învățătoarei și mai târziu a profesorului mentor.
Într-o lume în care răbdarea, tăcerea, blândețea sunt privite mai degrabă ca defecte, decât ca virtuți, femeia care înțelege că tot secretul vieții stă în echilibru, în iubirea de sine ferită de pulsațiile egoului și în principiul simplității în toate abordările sale, este femeia care deține puterea.

Mă întorc deseori cu gândul la copilărie, la adolescență, la vremurile când timpul curgea în tihnă și ziua părea că nu se mai termină, și la plăcerile simple care îmi bucurau viața. Erau atât de multe lucruri pe care nu le descoperisem și atât de puține lucruri materiale pe care mi le doream și știam cu toții să trăim atât de frumos în simplitatea gândurilor și a simțirilor noastre...


Tot din acea perioadă port în mine arome vii nealterate de trecerea timpului care mă transportă mental spre timpurile simplității mele – miros de cornulețe cu magiun de prune făcut de bunica la tuci, miros de orez cu lapte și scorțișoară, mirosul de mere verzi din spray-urile Roua preferatele mamei, miros de uniformă proaspăt călcată pentru școală, mirosul șamponului sârbesc roșu pe care îl țineam de bun și îl foloseam doar la sfârșit de săptămână și despre care v-am povestit cu drag pe blog, iar mai târziu, în liceu, miros reavăn de lut din cutia atelierului de sculptură, mirosul de terebentină cu care îmi spălam pensulele și miros de pânză proaspăt preparată. Toate mă poartă prin timp într-un iureș senzorial cu valențe dramatice și nu mă lasă să uit de rădăcini, de locurile și oamenii care m-au format ca adult.

Încă după atâția ani, copilul din mine servește deseori cu plăcere orez cu lapte și scorțișoară preparat simplu după rețeta mamei, iar adolescenta poartă cu bucurie aroma ei preferată - parfum BU galben, o aromă personală și specifică, care mă readuce într-o dulce zonă de confort.



Nimic sofisticat, nimic complicat, doar spirit liber, neîngrădit, tinerețe și energie bună, asta înseamnă pentru mine B.U Wild după atâta timp, după ani de zile în care nu am renunțat să cred că una dintre cele mai dragi arome ale adolescenței mele încă poate să reprezinte femeia de astăzi.

Aici vă arătam pachetele B.U. disponibile sezonul acesta și m-am entuziasmat foarte tare la una dintre cutii, cea care conține gelul de duș B.U Wild în ediție specială. De-a lungul anilor am văzut gelul acesta de duș o singură dată și de atunci îmi tot doresc să îmi iasă în cale, dar nu am reușit niciodată până în prezent să mai dau de el. De data aceasta am primit cutia cadou de Moș Nicolae și m-am bucurat nespus. Un gel de duș cu miros de tinerețe și prospețime care mi-a umplut sufletul de bucurie!



O aromă simplă, dar plină de viață și bună dispoziție, așa de traduce B.U. Wild pentru mine și așa îmi place să îl port - simplu, cu bucurie și poftă de viață! 



Pe lângă parfumurile sofisticate, cu nume sonore, pe care fiecare femeie le deține sau și le dorește, voi aveți arome simple pe care vă place să le purtați și la care nu puteți renunța? 
Dacă da, tare sunt curioasă care sunt acelea!

Pentru mine B.U. Wild este ominprezent în viața mea, l-ați văzut probabil de nenumărate ori în pozele de pe instagram, și cu nostalgie îmi amintesc și de Chanson d 'Air care din păcate nu se mai fabrică.






11 comentarii:

  1. adorabile, nici nu stii care iti place mai mult, zilele trecute le-am mirosit si am ramas uimita ca de fiecare data!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar pentru mine Wild e esenta tineretii, ramane vesnic preferatul meu :P

      Ștergere
  2. Si eu mi-am luat toamna aceasta un set BU si imi place mult! E o aroma simpla, totusi tinereasca si vibranta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, si mie imi place varianta galbena, l-am luat de cateva ori pana acum, mai putin gelul de dus, nici n-am fost atenta ca exista asa ceva. Am luat si pe alte culori, BU are ceva jucaus si dulce, exact cum spui tu, ma binedispune intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, varianta asta de gel de dus nu o sa o gasesti la raft, e in editie limitata, apare doar din cand in cand. Acum e intr-un pachet de Craciun, daca vrei sa il gasesti. :)

      Ștergere
  4. Oh, da! Mare dreptate mai ai!
    Si mie mi-a placut mult timp aceasta aroma dar cea care ma poarta cu nostalgie in trecut e cea a parfumului Midsummer de la Oriflame. Hmmm, nici nu stiu daca se mai fabrica. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, daaa, cat de mult imi placea midsummer, chiar am scris de multe ori pe blog despre el. Acum ma duc sa verific in oferta oriflame sa vad daca mai exista :)

      Ștergere
  5. Craciun fericit si la multi ani!
    Sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, Victoria! Un an nou exact asa cum ti-l doresti tu!:)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!