"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 4 decembrie 2017

Pachete speciale B.U. de sărbători

Cea mai generoasă lună din an, luna cadourilor, a sosit deja cu zăpadă și frig, cel puțin la Timișoara, dar și cu o grămadă de oferte care mai de care mai atrăgătoare. Eu, ca în fiecare an, voi cumpăra cu siguranță o cutie B.U, e deja o tradiție de sărbători pentru mine, pentru că v-am spus în nenumărate rânduri cât de mult iubesc varianta iconică de B.U Wild, acela galben pe care îl cunoaștem cu toate din adolescență. 

Așadar, mai jos vă las lista cu toate cutiile pe care B.U ni le-a pregătit de sărbători, mai exact 11 variante:

➽ 5 variante de cutie cu apă de toaletă și deodorant spray - preț recomandat - 48 lei:
  1. Absolute me
  2. B.U Wild
  3. B.U Trendy
  4. B.U Heartbeat
  5. Golden Kiss

➽ 4 variante de cutie cu deo natural spray și deodorant spray - preț recomandat - 26 lei  (varianta Wild mi-am luat-o anul trecut, dar în alt ambalaj):

  1. B.U Absolute me
  2. Golden Kiss
  3. B.U Wild
  4. B.U Trendy


➽ 2 cutii speciale Absolute Me și B.U Wild în ediție limitată - deo natural spray și gel de duș - preț recomandat - 26 lei. Aștept pachetul acesta de foarte muți ani. Am mai prins undeva în facultate, acum foarte mulți ani, gel de duș Wild și de atunci nu l-am mai găsit niciunde. Sper din suflet să mai găsesc cutia asta în magazine pentru că mi-o doresc tare, tare mult!


După cum am spus și mai sus, mie îmi plac tare mult variantele oferite și anul acesta de B.U, mi se par a fi cadouri foarte potrivite pentru sărbători, cu siguranță vor aduce zâmbete pe buzele fetelor dragi din viața noastră . 


Eu am spus deja mai sus care variantă îmi place cel mai mult, preferata voastră care este?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!