"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 21 noiembrie 2018

Paula's Choice Defense Nightly Reconditioning Moisturizer - o loțiune hidratantă cu textură lejeră

Paula's Choice Defense Nightly Reconditioning Moisturizer este un produs despre care am vorbit foarte mult pe contul meu de instagram în ultimele două luni de zile și asta pentru că am folosit-o în mod intensiv în această perioadă de timp, îndrăgostită fiind peste măsură de textura lejeră și de capacitatea sa neașteptat de hidratantă. 


Produsul face parte din gama Defense, nou lansată în portofoliu Paula's Choice, alături de un gel de curățare, un ser purificator și o cremă cu factor de protecție solară 30. 


Gama Defense a fost creată în mod special pentru protejarea pielii de factorii de poluare urbană și pentru repararea daunelor vizibile pe piele, produse de acțiunea distructivă a acestora.  

Probabil că ați văzut că tot mai multe branduri de skincare se preocupă mai nou de găsirea celor mai optime soluții pentru protecția pielii expuse zi de zi la poluanții cei mai diverși: noxe, fum, impurități și toxine din aer, dar și de lumina albastră produsă de dispozitivele electronice cu ecran în fața cărora petrecem tot mai mult timp. 

În mod firesc și Paula's Choice s-a aliat acestui trend, prin lansarea acestei gamei de 4 produse care asigură strictul necesar pentru o rutină completă de îngrijire:
  • Defense Hydrating Gel-to-Cream Cleanser
  • Defense Nightly Reconditioning Moisturizer 
  • Defense Antioxidant Pore Purifier
  • Defense Essentioal Glow Moisturizer SPF 30
Așa cum am menționat în primul paragraf, dintre cele patru produse, eu folosesc în prezent Nightly Reconditioning Moisturizer - o loțiune hidratantă cu textură de gel souffle care se absoarbe în piele în mod aproape instantaneu. Este destinată tuturor tipurilor de ten, dar cu precădere pielii terne și lipsită de vitalitate, fiind îmbogățită cu un complex de ingrediente antipoluare pentru protejarea și îmbunătățirea aspectului pielii. 


Loțiunea are o formulă excelentă pentru nevoile pielii mele - este îmbogățită cu antioxidanți, ceramide, peptide, extracte din plante și vitamine. Tenul este infuzat cu acest cocktail de ingrediente prețioase, care, așa cum am menționat mai sus, se absorb extrem de rapid, fără să lase niciun film la nivelul pielii. 

Tocmai acest aspect a fost cel care m-a determinat să reorganizez puțin rutina de îngrijire a pielii, și să plasez acest produs dimineața, înainte de crema cu protecție solară. Pentru că se absoarbe perfect în piele într-un timp extrem de scurt și nu face scămițe în combinație cu produsele mele de skincare, mi s-a părut că aș putea beneficia de toate aceste proprietăți pe care le posedă, pe parcursul întregii zile, iar seara pot sigila întreaga rutină cu o cremă mai emolientă. 

Așadar, eu personal am folosit Nightly Reconditioning Moisturizer cel mai des dimineața, după un strat sau două de loțiune tonică și înainte de crema cu spf 30 pe care o folosesc în prezent. Îmi asigură hidratarea de care aveam nevoie pe parcursul zilei, fără ca tenul meu să se îngrașe în mod suplimentar sau machiajul să aibă de suferit din cauza incompatibilității pe care ar putea-o avea cu mai multe straturi de produse de skincare. 

Seara poți folosi loțiunea la final, după ce ai efectuat următorii pași: 
  • demachierea și curățarea pielii cu un gel sau un ulei de curățare pe care îl îndepărtezi cu apă (pas obligatoriu), 
  • exfolianții chimici  AHA sau BHA (opțional),
  • serurile, esențele sau boosterele antiaging (opțional).
Este un produs pe care îl iubesc foarte mult și care îmi lipsea în rutina de dimineață. Am trecut printr-o serie foarte largă de teste cu mai multe creme și loțiuni pe care să le pot aplica înainte de spf, însă până în prezent nicio variantă nu m-a impresionat atât de mult cum o face Nightly Reconditioning Moisturizer
Cu siguranță un ten normal, mixt sau gras care nu se împacă prea bine cu formulele prea emoliente, o va adora la fel de mult ca mine, așa că, dacă vă aflați în situația aceasta, vă recomand să încercați acest produs din gama Defense, indiferent în ce moment al zilei vă doriți să îl folosiți. 

Nu uitați că pe www.paulaschoice.ro aveți posibilitatea să achiziționați variante mini, perfecte pentru a încerca produsele dorite fără un efort financiar foarte mare. 
Gama Defense o puteți găsi luna aceasta sub forma Defense Trial Kit la un preț redus de 131,40 lei pentru toate cele 4 produse, sau în variantă separată la categoria Mini produse

Eu am pus pe wishlist Defense Essentioal Glow Moisturizer SPF 30 pe care îmi doresc nespus de mult să-l încerc, mai ales că mă aflu de o ani de zile în căutarea spf-ului perfect. Loțiunea folosită în prezent îmi dă mari speranțe că poate voi dezvolta o relație de lungă durată cu mai multe produse din gama Defense. 



Voi ați folosit vreun produs Defense, dacă da, cum îl evaluați?



***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!