"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 17 august 2018

Am testat parfumurile Infinite Love!


Aproape toată vara aceasta a fost Infinite Love pentru mine și asta pentru că în majoritatea acestor zile încă toride de vară am purtat prin rotație trei parfumuri marca Infinite Love și m-am lăsat în fiecare zi inspirată de câte una dintre cele trei arome distincte.

Dacă nu știați, Infinite Love este un brand care comercializează parfumuri replică ale unora dintre cele mai cunoscute parfumuri de pe piață, ceea ce permite achiziționarea la un preț mult, mult mai mic a unor parfumuri inspirate de notele și formula parfumurilor celebre. 

O replică de bună calitate mi se pare o alegere foarte inteligentă atunci când bugetul nu-ți permite să te răsfeți cu toate aromele pe care ți le-ai dori, iar pentru mine testarea unor astfel de formule a fost una inedită, fiind pentru prima dată când mi-am adus în colecție o replică.

Încă de la început vreau să menționez că nu posed niciunul dintre cele trei parfumuri originale după care sunt inspirate alegerile mele, însă pe două dintre ele le tot încerc de ceva vreme când ajung în parfumerie, fiind incluse pe wishlistul meu de mult timp. Așadar, impresiile mele nu sunt neapărat comparative cu parfumurile originale, ci mai mult o apreciere a calității celor trei variante Infinite Love. Așadar eu am:
  • K-218 Amazon – inspirat de Eros pour Femme -  Versace
  • K-208 Quebec – inspirat de Bamboo - Gucci
  • K-005 Boreaux – inspirat de Coco Mademoiselle – Chanel


K-218 Amazon – Eros pour Femme, Versace


Dintre toate cele trei parfumuri cel mai mult mi-am dorit Amazon pentru că încă din primăvară am făcut o adevărată pasiune pentru Versace Eros pour Femme și mă gândeam să îl cumpăr de ziua mea, însă oferta Infinite Love m-a făcut să renunț la idee și să încerc să merg pe aroma Amazon ca substituent al celebrului Eros pour Femme. Mai întâi de toate vreau să menționez că cele două parfumuri nu mi se par asemănătoare, consider că Amazon este inspirat de varianta Versace, însă nu este identică. Recunosc notele de final din Eros pour Femme, dar deschiderea m-a bulversat și nu m-a dus cu gândul la parfumul original. După ce s-a mai potolit, am reușit să identific similitudini, dar nu mi-a creat aceleași emoții precum varianta Versace.


Amazon mi s-a părut mult mai puternic ca miros decât varianta originală, motiv pentru care anticipam o persistență foarte bună pe parcursul zilei, dar am fost surprinsă să constat că s-a consumat foarte repede pe pielea mea, și după vreo două-trei ore nu am mai simțit nimic. Dar ce să vezi, și Eros pour Femme s-a comportat fix la fel! Ultima dată l-am pulverizat direct pe antebraț tocmai pentru a-i testa rezistență comparativ cu Amazon și mi-am dat seama după doar câteva ore că amândouă s-au consumat în același timp. Probabil ph-ul pielii mele nu este compatibil cu această combinație de note și nu are rost să insist, motiv pentru care am scos Eros pour Femme de pe listă și am decis să îmi potolesc pofta de rodie și iasomie cu Infinite Love K-218 Amazon.

Deși nu a fost exact ce mi-am dorit, varianta Amazon a fost cea pe care am purtat-o cel mai mult dintre toate cele 3 variante și cea care place cel mai mult apropiaților mei. Cumva, dimineața, pare cea mai la îndemână alegere din toată colecția mea de parfumuri. Îmi pare o aromă tinerească, simplă, proaspătă și perfect potrivită pentru vară.
  • Note de vârf: rodie
  • Note de mijloc: iasomie
  • Note de bază: lămâie


K-208 Quebec – Bamboo, Gucci


Un alt parfum care mi-a plăcut vara aceasta și pe care mi-am dorit să-l cumpăr este Gucci – Bamboo. Alternativa Infinite Love pentru el este K-208 Quebec, iar acesta mi s-a părut că seamănă mult mai mult cu varianta originală, însă este mult mai aspru și mai puțin elaborat. Ca și varianta anterioară, încă de la prima pulverizare îl simți foarte puternic și m-am simțit nevoită de fiecare dată să îmi temperez pornirile de a aplica prea mult, pentru că se simte foarte intens. Are o persistență medie pe pielea mea și cel puțin aparent reușește mult mai bine să mă plaseze în atmosfera Bamboo, deși, precum am menționat mai sus, doar am testat varianta Bamboo, din păcate nu am avut ocazia să o și port ca să pot face o comparație echitabilă.
Este un parfum de vară, de zi și are o piramidă compusă astfel:
  • Note de vârf: bergamot
  • Note de mijloc: crin, portocal
  • Note de bază: ambră, santal, vanilie

Deși este un parfum floral-fresh, ușor citrat, eu nu am reușit să mă obișnuiesc cu el purtat în căldura toridă de august, mi s-a părut ușor prea aspru, dar în zilele ploioase cu care ne-a derutat vara aceasta, ne-am înțeles de minune și am reușit să stabilim o conexiune armonioasă. Cred că la toamnă se va crea o poveste frumoasă între noi.  Recunosc că încă nu am reușit să îl descopăr cu adevărat în această perioadă de testare, simt că mai sunt multe lucruri de spus între noi și trebuie să îi dau răgaz să mi se destăinuie așa cum se cuvine.

K-005 Boreaux – Coco Mademoiselle, Chanel


K-005 Bordeaux este singurul parfum despre care nu știam nimic și pe care l-am ales doar inspirata de piramida compozițională de pe site. Este inspirat de Chanel – Coco Mademoiselle, pe care eu nu am avut ocazia să îl încerc și asta pentru ani la rând nu am rezonat nicicum cu Chanel, dar deh, odată cu vârsta perspectivele se lărgesc.
Notele ce compun Bordeaux se distribuie astfel:
  • Note de vârf: bergamot, mandarin, portocal
  • Note de mijloc: iasomie, trandafir, ylang-ylang
  • Note de bază: mosc, paciuli, tonka, vanilie, vetiver

Categoric, dintre toate cele 3 variante, acestea este cel mai complex și mai sofisticat și m-am felicitat în sinea mea pentru alegere atunci când l-am încercat pentru prima dată. Consider că am fost cu adevărat inspirată și mă bucur că nu am renunțat la el în detrimentul unei variante pe care o cunoșteam dinainte, așa cum am avut tendința de câteva ori în timp ce studiam oferta de pe site.



Așadar am pornit relația cu acest parfum fără să am niciun fel de așteptări, necunoscându-i potențialul originalului. S-a dovedit că are cea mai bună persistență dintre toate, se așază cel mai confortabil pe pielea mea și se simte destul de puternic și în afara spațiului meu intim. De asemenea, este singurul despre care am primit întrebări referitoare la proveniență, cunoscătorii Chanel identificându-l ca făcând parte din parfumurile celebrei case.  
Este considerat un parfum oriental, de zi, potrivit pentru a fi purtat primăvara și se pare că are recenzii foarte bune pe site.

Cea mai bună relație am construit-o noi doi la ceas de seară, atunci am simțit că se potrivește mai bine pielii și stării mele de spirit și așa a rămas până la final. Mi se pare prea rafinat pentru a fi purtat ziua, fără niciun motiv special și fără nicio piesă de lenjerie sofisiticată. S-a împrietenit tare bine cu rujul meu roșu și în prezent nu am cum să le rup legătura specială, așa că le includ de fiecare dată, atunci când e cazul, în ”kitul evenimentului de seară”.   

În final, evaluate la modul general, aș vrea să mai menționez următoarele:
  • ambalajul e unic pentru toate variantele, o sticlă simplă, elegantă, diferențiată doar prin codul aplicat pe spatele și pe fundul sticlei,
  • toate trei variante au ceva în comun ca aromă, cumva e ușor de intuit că aparțin aceluiași producător,
  • deși pe piele au persistență diferită, pulverizate pe haine rezistă foarte bine până a doua zi, posibil chiar mai mult de atât,
  • indiferent de persistența pe piele, toate cele 3 variante se simt foarte puternic imediat după pulverizare, așa că trebuie avută mare grijă la dozaj. 

În concluzie, acestea sunt impresiile mele despre toate cele 3 variante Infinite Love pe care le-am încercat. Bineînțeles, un parfum este o experiență extrem de subiectivă, influențată de o serie infinită de factori, la care se adaugă și ph-ul pielii diferit pentru fiecare persoană în parte, ceea ce poate face ca pentru tine această experiență să fie cu totul diferită. Dacă ești norocos și ai acces la aceste magazine, le poți încerca direct la stand, dacă nu, varianta site-ului online îți stă mereu la dispoziție cu o echipă foarte comunicativă și implicată.

Ce nu v-am spus e că la fiecare două parfumuri cumpărate primiți un dispozitiv #OnTheGo în care poți să îți transferi parfumul preferat și îl poți purta mereu în geantă. Ideal pentru vacanță, nu-i așa?!


Acum e rândul vostru: ați încercat parfumurile Infinite Love, aveți impresii de împărtășit cu mine?



***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

  1. Nu am avut nici unul din cele trei parfumuri dar am citit numai lucruri frumoase despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel, aproape in totalitate doar impresii pozitive :)
      Sper sa ai ocazia sa le incerci!

      Ștergere
  2. Nu am incercat niciodata aceste parfumuri. M-ai facut curioasa de cel de la Chanel pentru ca am mai auzit de el de cateva ori, toata lumea il lauda, numai ca are un pret cam mare in magazine si asta m-a cam impiedicat sa il incerc :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pff, cred ca numai eu nu stiam de varianta asta de la Chanel si ce sa vezi, chiar imi place foarte mult. Imi doresc foarte mult sa testez si eu varianta originala acum :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!