"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 31 ianuarie 2018

Top 5 geluri de duș preferate în 2017

Anul trecut am avut ocazia să încerc foarte multe geluri sau creme de duș de la mai multe branduri, unele mai parfumate, altele mai discrete, unele mai cremoase, altele mai lichide, mai mult sau mai puțin blânde cu pielea, o mare diversitate de produse așadar, lucru care m-a determinat să alcătuiesc o listă a celor mai dragi geluri de duș pe care le-am folosit până acum, din categoria mass-market. 



Ca o paranteză, deși sunt foarte preocupată de partea de #skincare, obsesia se rezumă la îngrijirea tenului, pentru că pentru corp prefer produsele intens parfumate, cu o persistență pe piele cât mai îndelungată, dar cu o capacitate cât mai mare de hidratare și emoliere. Asta pentru a înțelege ce filtre am aplicat atunci când am gândit acest top.

Fără a mai lungi vorba, topul celor mai bune geluri de duș din punctul meu de vedere arată în felul următor:
  • Pe locul 5 am pus un gel de duș binecunoscut din gama Jardin du monde de la Yves Rocher și anume gel de duș Bob de cafea din Brazilia. Îl folosesc de foarte mulți ani, este concentrat, cremos și aroma sa se menține pe piele foarte mult timp după duș. Unde mai pui ca baia se umple de aromă delicioasă de cafea la fiecare folosire. Aici am scris mai multe despre cum îmi place să-l folosesc. 


  • Pe locul 4 am plasat un gel de duș pe care nu l-am comandat anul totusi anul trecut, deși îmi este foarte, foarte dor de aroma sa, motiv pentru care l-am trecut pe wishlistul din 2018. Este vorba despre Gelul de duș cu efect stimulator Swidish Spa de la Oriflame. Sticluța asta de 200 ml, mică și verde, m-a însoțit în foarte multe concedii, e practică și ușor de ascuns în bagaj, are un miros unisex atât de proaspăt și revigorant, încât dușul de dimineață poate înlocui cu succes o cafea oricât de tare. Tocmai pentru că e gelul meu de duș de vacanță, folosit acasă, în baia mea, reușește să mă transpună mental în toate locurile pe care le-am vizitat cu el în bagaj. Mirosul este marin și strigă a valuri, a briză, a apă sărată, a libertate și bucurie de viață. 

  • Pe locul 3 am ales să pun o descoperire de 2017 - crema de duș Le Petit Olivier, variante cu iasomie și coacăze negre despre care v-am povestit o mulțime de lucruri în acest articol. A fost o adevărată surpriză experiența cu acest produs, am rămas profund impresionată atât de parfumul său intens și deosebit de plăcut, cât și despre spuma consistentă și bogată, despre cremozitatea neașteptată de la un gel de duș de supermarket capabil de a menține un nivel superior de hidratare al pielii și o senzație plăcută de emoliere. Da, categoric doresc să îl cumpăr din nou!

  • Pe locul 2 am ales să plasez un produs mai special - este vorba despre gelul de dus B.U Wilde în ediție limitată. L-am primit luna trecută într-o cutie lansată special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cremele de duș de la B.U, acelea colorate și puternic parfumate pe care le găsim pe rafturile din supermarket mi se par a fi calitativ superioare acestei variante de gel de duș, dar faptul că îmi doresc produsul acesta de vreo 15 ani, fără să-l prind niciodată până în prezent în nicio cutie din aceasta specială, m-a determinat să-l trec fără tăgadă în acest top. Aroma iconică B.U Wild mă umple de bucurie și bună-dispoziție după cum am povestit cu mult drag aici.

  • Pe locul 1, de foarte mulți ani, nedetronată încă, se află preferata mea - crema mea de duș Tesori d Oriente White Musk. De câte ori prind ocazia, atât în online cât și în offline, îmi manifest dragostea pentru aceste creme de duș. Deși aroma preferată rămâne Mosc Alb, folosesc cu plăcere orice variantă, întrucât mă declar încântată peste măsură de aromele lor bogate, luxuriante, cu persistență foarte bună și efect foarte puternic de emoliere a pielii. Ce pot spune mai mult, e clar că sunt preferatele mele cremele de duș Tesori, motiv pentru care le-am plasat fără niciun dubiu pe prima poziție și le recomand oricui ori de câte ori am ocazia. Raportul calitate - preț este imbatabil! 

Așadar acesta este topul meu, voi aveți vreun produs preferat din lista mea?


*********


Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu! Vă aștept!




                           VintageLook

14 comentarii:

  1. Am incercat si eu gelul de dus Tesori si chiar ma gandeam ca mi-ar placea sa fie mai cremos, nu stiam ca este si crema de dus, o sa merg sa caut :P Mi-ai facut curioasa si de cea de la B.U., nu am incercat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gel de dus Tesori nu am incercat nici eu pana acum, am avut crema de dus, sapun, crema de corp, parfum spray, dr gel nu. Mi s-a parut mai avantajoasa la pret sticla asta mare de crema.
      de la BU crema de dus cu iaurt si papaya imi place mie cel mai mult, recomand :)

      Ștergere
  2. Din lista de mai sus mi-au placut mult cremele de dus Le Petite Olivier ;in schimb in anul ce tocmai a trecut am descoperit cremele de dus Nature Moi ,atat de cremoase si atat de bine miros -am avut de caramel si bumbac ;sunt superbe .Iar un alt produs care mi-a atras atentia este uleiul de dus Roge Cavailles ;a persistat mirosul in baie pana dimineata ;si lasa pielea catifelata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, o crema de dus de bumbac chiar mi-ar placea sa incerc, cred ca e minunata in sezonul acesta. Nu cunosc nici Nature Moi, nici Roge Cavailles, dar iti multumesc mult pentru recomandare, chiar as vrea sa incerc branduri noi anul acesta. :)

      Ștergere
  3. Sunt minunate toate cele pe care le-ai ales.iti recomand,daca nu ai incercat ,gelurile de la gerovital.❤❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac alegerile mele. Iti multumesc pentru recomandare, nici nu stiam ca exista geluri de dus Gerovital, spre rusinea mea. O sa ma uit in supermarket dupa ele cu prima ocazie :)
      Pup, Lary!!

      Ștergere
  4. Vai cat de mult imi plac articolele cu best of...atatea cumparaturi am facut dupa ele :) e fain sa incerci ceva ce stii ca e bun, si nu dai banii aiurea. Eu as incerca 2 din lista, cel de la Tesori si cel cu cafea de la Yves Rocher. Ah si eu iubesc gelurile de dus cu parfum si hidratante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, sa stii ca si eu am umplut wishlisturi dupa articole de genul acesta :)))
      Cel cu cafea de la YR tocmai am aflat ca nu va mai face parte din oferta la noi, asa ca daca vrei sa il incerci ar trebui sa te grabesti sa-l cumperi :P
      Tesori recomand din suflet!!!

      Ștergere
  5. doar yr-ul l-am avut si unul de la tesori, dar in alt ambalaj :). eu sunt cu senses de la avon, cu palmolive, balea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, mi-ai adus aminte acum de un Palmolive albastru super fresh, tin minte ca mi-a placut la nebunie, deci ce pofta mi-ai facut de el acum... :)))

      Ștergere
  6. Gelul de dus de la Tesori am avut, dar nu a reusit sa ma acapareze cu totul. Fe la BU imi place varianta cu vanilie, e geniala.
    Imi plac gelurile de dus de la Palmolive, Bourjois si Love Nature de la Oriflame.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o varianta mini BU cu vanilie, dar inca nu am folosit-o, astept o iesire undeva sa o iau in bagaj, insa de mirosit miroase tare, tare bine :D
      Am pus si eu acum un gel de dus de la Palmolive pe lista, mi-am amintit de el cu ocazia asta :P
      De la Tesori ai incercat gel sau crema de dus? Pare-se ca e o oarecare diferenta intre ele. Eu nu am incercat gel...

      Ștergere
  7. imi plac toate si as mai adauga gelurile de vara cu arome tropicale de la Avon!

    RăspundețiȘtergere
  8. produsele tesori dOriente sunt si in topul meu, fac o spuma bogata, catifelata, curata, miros demential... indeplineste toate cerintele pe care le am de la un gel de dus!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!