"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 22 iulie 2017

Le Petit Olivier respectă frumusețea, ingredientele naturale și oamenii| Experiența mea Le Petit Olivier și surpriza pentru cititoarele mele

Nu demult, mai exact aici, am împărtășit cu voi unul dintre secretele mele de relaxare și de reîncărcare energetică și elementele care compun acest moment special. Vinul roze, de data aceasta fără alcool, l-ați aflat, pentru melodie am lăsat un link, aromaterapia în asemenea momente se realizează întotdeauna cu lavandă, iar despre produsele de baie care întregesc rutina, vă voi povesti câteva cuvinte mai jos.



Așadar Le Petit Olivier este gama de produse pentru baie care mi-a încântat simțurile în ultima perioadă de timp și care m-a făcut să visez din nou la câmpurile nesfârșite de lavandă din sudul Franței, obiectiv nebifat încă pe lista mea de destinații de vacanță. M-am întrebat adesea dacă paradisul este inspirat de frumusețea și puritatea câmpurilor de lavandă din Provence. Nu am aflat niciodată răspunsul, însa îmi place să cred că de fiecare dată când mă bucur de mirosul relaxant de lavandă prin intermediul unui produs îmbogățit cu aceasta aromă, port pe pielea mea amprenta Provence-ului și în suflet o bucățică din paradis.

Provenită din Salon de Provence, Le Petit Olivier aduce în România o nouă experiență de îngrijire a pielii, toate gamele sale având la bază ingrediente naturale recunoscute pentru proprietățile lor speciale. Eu am folosit cu mare plăcere crema de duș cu extract de coacăze roșii și un săpun cu lavandă.



Încă de pe la începuturile blogului, vă mărturiseam preferința mea pentru săpunurile solide, în detrimentul gelurilor de duș. A fost o perioadă în care începusem să dezvolt o micuță colecție de săpunuri, însă încet-încet am epuizat-o și geluri de duș de toate culorile și aromele mi-au cucerit baia.
Cu Le Petit Olivier am redescoperit vechea dragoste pentru săpunurile solide și starea de bine pe care numai o baie relaxantă după o zi obositoare ți-o poate oferi.
Realizat dintr-o bază 100% vegetală, extracte naturale și ulei de măsline, săpunul cu lavandă Le Petit Olivier îi conferă pielii tale o experiență deosebită, așa cum numai săpunurile naturale îmi amintesc eu că reușesc să o facă. Știați că lavanda este folosită în medicina ayuvedică și tibetană, pentru a atenua stările depresive însoțite de tulburări digestive? Este lesne de înțeles că o baie fierbinte cu produse bogate în aromă de lavandă înainte de culcare nu aduce beneficii doar pielii, ci creează și un context perfect pentru un somn liniștit, echilibru emoțional și mental.
Așadar dacă sunteți iubitoare de lavandă, pe lângă produsele de baie, vă sugerez să adăugați câteva picături de ulei esențial de lavandă în cadă și să lăsați aroma să vă învăluie, să-și facă efectul.
Iar dacă lavanda nu este tocmai preferata voastră, săpunurile Le Petit Olivier se găsesc și în varianta trandafiri sau lămâie și verbină. Săpunul meu nu are parabeni și coloranți, dar tinde să usuce pielea, așa că dacă știți că aveți probleme în acest sens, limitați folosirea sa doar pe mâini. 

Iar pentru femeile care nu iubesc mirosul acela specific de săpun, care transpare dincolo de orice aromă, săpunul meu cu lavandă neabătându-se nici el de la regulă, Le Petit Olivier a creat cremele de duș care sunt inspirate de prospețimea naturii și vin în mai multe variante de arome: grapefruit, zmeură, lămâie, flori de cireș, coacăze roșii, trandafir, vanilie și iasomie.
Varianta mea este îmbogățită cu extract de coacăze negre și flori de iasomie și nu pot să vă spun decât că îmi place deosebit de mult. E cremos, bogat în spumă mătăsoasă și delicat cu pielea, lăsând în urmă o aromă delicioasă, floral-fructată, pe care nu am mai experimentat-o până în prezent la un produs cosmetic. Are pH neutru și e lipsit de parabeni și coloranți.

Așadar, dacă am reușit să vă suscit curiozitatea și doriți să descoperiți Le Petit Olivier, țin să vă anunț că săpunurile solide și lichide (după o rețetă din Marsilia), precum și cremele de duș, dar și alte produse le puteți descoperi în lanțurile de magazine Auchan, Carrefour, Cora, iar online pe www.emag.ro

Vă invit să cunoașteți mai bine produsele Le Petit Olivier și pe pagina de facebook și pe contul de instagram!



De asemenea, pentru că v-am promis surprize, pe pagina mea de facebook, vă aștept în curând cu un nou concurs care are drept premiu o experiență Le Petit Olivier similară cu a mea!
Concursul il gasiti AICI!!!


Cum vi se pare noua gamă de săpunuri și creme de duș Le Petit Olivier? Le-ați sesizat deja la raft în magazine?







VintageLook


14 comentarii:

  1. le-am vazut intr-un catalog pe la cora, parca. si am auzit ca sunt si prin carrefour. asa ca o sa le caut, dar sper sa gasesc alte sortimente, lavanda nu e chiar pe placul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin in multe variante de parfum, sigur vei gasi ceva pe gustul tau. In cazul produselor mele, doar sapunul e de lavanda, crema de dus e iasomie cu coacaze negre, foarte mult imi place cum miroase :)

      Ștergere
  2. Pfff, dupa descrierea ta parca deja imi imaginez cum miroase, interesant mi se pare si cel de trandafiri, o sa le caut cand merg la cumparaturi ca m-ai facut curioasa :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si eu cuioasa cel mai mult tot de cel de trandafiri, trebuie sa il caut si eu la raft!

      Ștergere
  3. Sunt tare interesante aceste produse. Nu am mai auzit de ele pana acum si mi-as dori sa simt acel miros de lavanda care sa-mi puna stapanire pe baie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand cremele de dus, miros foarte frumos, sigur o sa-ti placa!! :)

      Ștergere
  4. Nu am folosit aceste produse dar mi se par super,interesant articol,imi place draga Simona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga Gabriela! Te invit la concurs pe pagina mea de Facebook si poate ai ocazia sa incerci doua produse Le Petit Olivier!! :)

      Ștergere
  5. eu m-am indragostit de gelul de dus, acum vreau sa imi cumpar si cu aroma de lamaie...ador tot ce are aroma de citric vara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-a cucerit gelul de dus. Eu sunt curioasa de cel cu trandafiri, desi acesta cu coacaze si iasomie mi se pare super! :P

      Ștergere
  6. Superbe pozele. Nu le-am incercat, dar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos! Le gasesti in Cora, Auchan si Carrefour, nu am ajuns nici eu, dar abia astept sa vad cum miroase crema de dus cu trandafiri si un scrub de corp m0ar tenta :)

      Ștergere
  7. Parca mi te si imaginez plimbandu te pe un camp de lavanda :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu!! Imi fac rochie galbena special pt acest moment, numai sa ajung :))))

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!