"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 18 iulie 2017

Inspiră. Respiră. Închide ochii. Oprește timpul...


Săptămâna trecută am avut ocazia să fac cunoștință cu un nou concept de îngrijire care plasează în centru femeia, frumusețea și respectul față de ingredientele naturale. 
Un buchet parfumat de levănțică, un pahar rece de vin roze Syrah, Blonde Redhead în surdină și o cadă cu multă spumă aromată sunt elementele care compun 40 de minute de relaxare după o zi obositoare. Un moment doar al meu în care timpul se oprește în loc, un moment de remontare, de regăsire interioară în siguranța și confortul propriului meu cămin, locul unde mă dezbrac de temeri, de ambiții, de prejudecăți, de tot ce îmi pune limite și îmi creează disconfort emoțional. 


Acasă poartă aroma liniștii, a încrederii și a securității personale. Așadar ai grijă cu ce îți parfumezi căminul, trupul, mintea și spiritul!!!

***

În curând Salon de Provence va parfuma și băile voastre relaxante la ceas de seară. Stați pe aproape, revin cu surprize!







VintageLook

7 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!